benden ne istıyorlar .

bu arada onlardan hiç bi çekincem yok gebe olucam bı durumdayok ama ınanın edepsizle baş etmek zor

bızde yengeye çok saygı duyulur bıkere başında kocası var kocasının yanında bağırıp çağırmak aşağılamk en ufak laf sokmak asla bunların hiç biri olmaz yapanda kendısını rezıl etmiş olur ama evlendiğim ailede geline laf sokmak aferin alınacak bı durum

eşim zaten durmadı benı sonuna kadar savundu hatta çok bağıran kıza böyle yapıcaksın git evımde böyle bağırtmamada dedi ama inanın ne utanma bılıyorlar ne çekinme hayat gayeleri kavga sankı eşim böyle deyınce sen benı ne kovuyosun be dıye dahada çok bağırmaya başladı eşim onlardan 10 yaş buyuk üstelik

benım konuyu açmamadakisebeb ben onlarla konuşmak zorunda kalıcam değil yalnış anlaşılmış olabılırım benım sorunum bundan sonrada konuşmasamda bır arada olmama gerekn yerler var ve ben onları değil görmek dunu aklıma getırınce bıle baylıcak gıbı oluyorum başka bı akrabanın bı davetınde onlar yuzunden nasıl katılmamazlık edeyim haklıyken haksız olucam
Cok üzüldüm edepsiz insanlarla bas etmen imkansiz. Ne diyecegimi sasirdim.
Bir arada olmam gereken yerler var demissin, yalniz mi gidiyorsun yoksa esinle mi?
Tasinamayiz da diyorsun. Esinde ne yapacagini sasirmistir.
Peki senin gündüz bir kurs yada dernek gibi bir yere gitme imkanin olabilir mi acaba. Maddi külfet olmayacak bir sürü yerlerde var Halk Egitim falan vs. Esinle bir konussaniz birlikte ne yapabilirsiniz diye...Calismiyorsun sanirim.
Kendimi senin yerine koydum valla aklima bu geldi su anda...Allah yardimciniz olsun size.

Cok üzüldüm edepsiz insanlarla bas etmen imkansiz. Ne diyecegimi sasirdim.
Bir arada olmam gereken yerler var demissin, yalniz mi gidiyorsun yoksa esinle mi?
Tasinamayiz da diyorsun. Esinde ne yapacagini sasirmistir.
Peki senin gündüz bir kurs yada dernek gibi bir yere gitme imkanin olabilir mi acaba. Maddi külfet olmayacak bir sürü yerlerde var Halk Egitim falan vs. Esinle bir konussaniz birlikte ne yapabilirsiniz diye...Calismiyorsun sanirim.
Kendimi senin yerine koydum valla aklima bu geldi su anda...Allah yardimciniz olsun size.

çalışıyorum .eşim şaşırmadı aslında zaten her şeyyin farkındaydı bu evı bırakıp yenı bı ev almak istediğini söyledi yoksa yakamızdan düşmiycekler dedi tabı bunun içinde zaman gerek kıraya gıtmez bıkaç yıl içinde bu evden hiç bişi almadan gıtmek amacımız kendı çeyizlerimi bile bırakmaya razıyım yeterki eşim ve kızım yanımda olsun bıkaç yıl daha sabretmeye çalışıcam ama ozamana kadar ruh sağlığım ne olur bılmıyorum onların yaptığı terbıyesızlıklerı nasıl görmezden gelicem bılmıyorum karşımdakı insanlar kadın olduğundan eşimiide sureklı araya koymak istemıyorum zzaten muhatap olmıycam ama her yaptıklarındanda haberdar etmıycem işler dahada kötü olabılır bu kızlar babalarını hiç takmaz adam evın içinde bı aksesuar gıbı oyuzden çok rahatlar ne yapıyorsunuz dıcek kımse yok tek umudum kvdemın bıraz engellemesi onları oda malum onların tarafında bayram bana zehir oldu sayelerınde artık ALLAH bilsin gerisini diycek bişey bulamıyorum

Back