Benden neden ayrıldı? Geri gelir mi?

Kabullenemiyorum. Yeni olduğu için mi istiyorum bu intikamı?

İntikam alma, bırak ne hali varsa görsün.

Böyle bir anda bırakma sebebi de baska birinin daha cok hosuna gitmesi. Ama onu da bir baskası icin bırakacak... İlerisi olacaksa bile bu sefer karısından sıkılacak gözü dısarda olacak...

Cok kolay her sey onlar icin, insanın akıl sır erdiremedigi de bu : ) Kime güvenecegiz bilemiyor insan...

aynı sey benım basıma da gelmıstı
babamın yanında calısan muhendıs bır cocuk vardı
babama abi derdi hep
boyu benden az uzun oldugu ıcın cok ıstemedım tek sebep buydu ama peşimde cok dolandı haftalarca
snr ben anneme acıldım annem de cok ıyı cocuk dedı,
bunlar bazı zamanlarda aılece grsmus bızımkılerle falan

snr bulustuk bır hafta dısarı cıktık yemek sınema vs
hersey cok guzeldı bana kendımı cok ii hıssettırdı sohbeti ile vs
snr aniden yok oldu:=))
faceden sildi
telden engelledı ve bu kısı babama abi diyen adam
bır ıkı ay snr evlendiğini gördum baska bır faceden arattıgımda

demekki ciddi bır ılıskısı varmıs ve benle takılmak ıstedı
bu arada son gorustugumzde arabada vedalasırken benı dudagımdan öpmek istedı ben cok erken oldugunu düşündüğüm için karsılık vermedım ve bırdaha aramadı beni

sizinkinin de ya ciddi ilişkisi var
ya evli
ya nişanlı vs
o bırı bıze de asık olur mu falan yazdıghı yerı de hayatındaki kişi bılmıyordur

Gözden ırak gönülden ırak mevzusu gibi geldi bana, yeni gittiği yerde yeni maceralara yelken açmış olabilir.
İntikam? Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. Bırak salla gitsin.
Takma bile. Mutluluğunla döv düşmanlarını

Kesin başka biri var .Boyle mesajına cevap vermemesı senı sılmesı çok sacma cunku.Sana kırılmıs olsa kuser ama sılmezdı senı yada bagırırdı.Demekkı elının altında başkası varkı hıc yazmıyor sana.Senı sevemem demesı de umudunu kırmak ıcın ve daha yazma dıye.Sevgılısı gorur dıye sılmıs senı ıste

Hayattaki en anlamsız acı aşk acısıdır.
Zamanla ve yaşın ilerledikçe aslında çok basit olduğunu anlayacaksın...
Mesela hayatında önemli bir insanın vefat etmesi..
O yüzden böyle basit erkek muhabbetleri için hayatı zehir zemberek etmeye değmez.

asla artık arama o ararsa açma

Bu kadar helak olmanız bu ilişki için bu sürede az değilmi
Üstelik nedensiz adam kafasına göre bay bay diyor
Tekrar arıyor olmaz olamaz diyor neden neyi saklıyor
Başka sevgilisi falan mı var aranızda birşey olmadıysa medeni insan gibi açıp konuşsun sizinle
Bunu yapmıyorsa demekki kişiliği hala oturmamış zorlamanın anlamı yok ki
Akıttığınız gözyaşına değmez....

Evli değil ama ben onun sosyal medyanın birinde mesajına denk geldim bizede aşık olan olur mu diye. Ve bu üniversitenin bir kanalıydı. Yani taliplerimi bekliyorum der gibiydi.

kaşı gözü oynuyomuş işte. salla gitsin ondan bi cacık olmazmış zaten. sakın arama, karşılaşırsan da seni k..çıma bile takmıyorum havalarında ol. küçük beyinli adamcıklar işte nolcak

gelirse ekime,
gelmezse canı sağola
ya da sağ falan olmasın canı,
gebersin, pislik, üzmüş seni okadar.
zıkkım herif.

Geçer cAnım geçer.böyle tekme yiye yiye olgunlaşıyo insan.bende evlenmeden önce yemiştim o tekmeyi.ozamanlar koymuştu şimdi ise aklıma geldikçe kendime gülüyorum

Haklısınız en anlamsız acılardan biridir aşk acısı. En iyi intikam yok saymaktır bende öyle yapıyorum engelleri hala açmadı ya duyacaklarından korkuyodu yada birinin görmesinden istesem başka hesap alır yazarım ama değmez onun gibisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…