- 5 Aralık 2014
- 1.026
- 768
- 88
- Konu Sahibi Gecegecehuzunlendim
-
Kabullenemiyorum. Yeni olduğu için mi istiyorum bu intikamı?
asla artık arama o ararsa açmaİyi geceler klüp halkı. Öncelikle yağan yağmur hepimize huzur versin inşallah
Sorunuma gelirsem, terkedildim.
Ben bir üniversitede görevliyim o kişide aynı şekilde diğer meslek yüksek okulunda görevli. Biz iş arkadaşıyız yani ama daha önce birbirimizi görmemiştik. Okulun bir konferansında tanıştık, günlerce peşimde gezdi. Çünkü ben okulda böyle bir şey istemiyordum. Yüzyüze bakılan bir ortam bir şekilde. Gel zaman git zaman 6 ay sonra teklifine evet dedim. Bu 6 ay içinde o farklı bir ilçedeki kampüste görevlendirildi. Bu süreçte tek iletişim yolu whatsapptı. Kabul ettikten bir ay sonra ancak buluşabildik. Herşey inanılmaz güzeldi. Bir hafta sanki dünyalar benimdi. Bugün aramalarıma mesajlarıma hiçbir şekilde geri dönmeyip beni sosyal hesaplardan silmiş kendisi. Sebebini soracak bir iletişim ağı yok. Bir ara açtı ve zorlamayalım şimdiden bitsin seni sevemem dedi ve tekrar engelledi. Ben öylece kaldım. Ağlamaktan helak oldum. Herşey güzelken bu kadar isterken neden sevemem deyip çekip gitti? Bu hissettiğim ne? Gurur mu, kızgınlık mı? Geri gelsin istiyorum. Ona alışmışım sevmişim. Onu çok istiyorum ama onurum da var. Aşk ne zormuş...
Evli değil ama ben onun sosyal medyanın birinde mesajına denk geldim bizede aşık olan olur mu diye. Ve bu üniversitenin bir kanalıydı. Yani taliplerimi bekliyorum der gibiydi.
Evet aynenİğreniyorum böyle adamlardan ..erkeğin kaşarı dedikleri bunlar herhalde.
Peki nasıl unuttunGeçer cAnım geçer.böyle tekme yiye yiye olgunlaşıyo insan.bende evlenmeden önce yemiştim o tekmeyi.ozamanlar koymuştu şimdi ise aklıma geldikçe kendime gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?