Kızlar lütfen bişey söyleyin. Bir süredir okuldan birinden hoşlanıyorum. Ondan hoşlandığımı belli etmeye çalıştım. Bir kere not bahanesiyle mesaj atarak ve bir kaç kere bakarak. Anladığını düşünüyorum bilmiyorum ama onu rahatsız edecek bişey yapmadım.
Bunlar ilk dönem oldu ve ilk mesaj attığımda çok yakın davrandı o da başka notlar istedi bende sana atarım vs dedi. Sınıfta da hiç bir zaman ona yakın bir yere oturmadım aksine o bana yakın oturdu.
Mesaj atmadan önce de sonra da hep bizim önümüze oturdu ve benden kalem silgi bişeyler istiyordu dersle alakalı bişeyler soruyordu. Ben ona bir kere bile bişey sormadım. Neyse bütün bunlar oldu ben buna hoşlandığımı söyleyecektim, mesaj attım çok geç cevap verdi baktım birşey hissetse hemen yazardı dedim. Konuyu sınava bağladım kapattım. O günden sonra da hiç bakmadım. Araya tatil girdi tatil bitti. Bir kaç kez aynı derse girdi yine hiç bir şekilde bakmadım.
Fakat geçen gün kantine girdik biz geldik hemen kalktı gitti. Bugün de arkadaşları bizim arkamıza oturdu, o da baya sesli bir şekilde neden buraya oturduk ya hadi şu tarafa gidelim dedi. Okuldan çıktıktan sonra da biz dışarda arkadaşımızı bekliyorduk. Onlar da geldi duruyorlardı, sonra beni gördü, hadi ya gidelim dedi yine sesli bir şekilde.
Gerçekten o kadar kırıldım ki, neden bana böyle davranıyor. Tamam hoşlandığımı belli ettim ama onu rahatsız etmedim ki hep yakınımıza gelen oydu. Bu kadar düşman olacak ne yaptım ki, gerçekten anlamıyorum