Benden neden rahatsız oluyor?

Sen niye uzaklastin ki boyle? Olabilir, mesajini gormemistir o an. Bunu erkek yapsa nasil taslanirdi burada. Bence senin iletisiminde hata var. Kirilmis sana belli. Ama biraz ergence gosteriyor bunu.
Haklısınız bende hep yanlış davrandım, utandığım ve nasıl davranacağımı bilemediğim için, bundan sonra düzeltmek için uğraşsam da boş olur, uzak mı dursam tamamen bilmiyorum of

İkimizde 24 yaşındayız. Haklısınız uzaktan bakınca öyle görünüyor ama ilk not istediğikten sonra selam verdim sonra hep arkadaşları vardı yanında, birde utandım vermedim hiç. Bende ondan korkuyorum çıkar ilişkisi değil kesinlikle benim notlarım zaten vardı hepsi bahaneydi yani. Silgiyi falan da o istedi.
Böyle görmekte haklısınız ama utandığım için samimi olamadım işte. O da uzak durunca iyice geri çekildim, şimdi ne yapabilirim ki
Utanacak bir şey yok ki. Sınıf arkadaşısınız. Nasılsın, napıyorsun diye mesaj atmak, arada bi selam vermek ayıp değil. Ben olsam tekrar iletişime geçmenin bi yolunu bulurum. Uygun bir zamanda da duygularımdan bahsederim.

İnanın bu tavrı 15 yaşında olsanız hoş karşılarım ama şuan komik. Birinden hoşlanmak ayıp değil. Söylersiniz, oda bir şey hissediyorsa yakınlaşırsınız. e baktınız tek taraflı, kim ne diyecek size?

Utanacak bir şey yok ki. Sınıf arkadaşısınız. Nasılsın, napıyorsun diye mesaj atmak, arada bi selam vermek ayıp değil. Ben olsam tekrar iletişime geçmenin bi yolunu bulurum. Uygun bir zamanda da duygularımdan bahsederim.

İnanın bu tavrı 15 yaşında olsanız hoş karşılarım ama şuan komik. Birinden hoşlanmak ayıp değil. Söylersiniz, oda bir şey hissediyorsa yakınlaşırsınız. e baktınız tek taraflı, kim ne diyecek size?
Çok haklısınız bende böyle düşünüyorum ama ben ilk mesaj attıktan sonra ( arkadaşlarıma göre o da bişey hissetse mesaj atardı, boşver vs durumları oldu) buna rağmen ikinci defa yazdığımda söyleyecektim fakat bir gün sonra yazdı mecbur kapattım konuyu. Bana kalsa yine söylemek isterim ama artık iyice zorlaştı. Artık duruma göre bakıcam

erkekler oyle strateji filan yapmazlar, genelde düz olurlar. rahatsiz oluyor ki rahatsizligini belli ediyor. senin bulundugun ortamlardan uzaklasmaya calisiyor. bosuna ümitlenme tatlim, bosver. ilgini isteyene vereceksin, istemeyenle de isin olmiicak.

erkekler oyle strateji filan yapmazlar, genelde düz olurlar. rahatsiz oluyor ki rahatsizligini belli ediyor. senin bulundugun ortamlardan uzaklasmaya calisiyor. bosuna ümitlenme tatlim, bosver. ilgini isteyene vereceksin, istemeyenle de isin olmiicak.

Kesinlikle eeeee hoşlanan erkek geri çekilmez terslenmediği sürece

Kesinlikle eeeee hoşlanan erkek geri çekilmez terslenmediği sürece
Evet ama ben onu rahatsız etmedim ki sorun burada zaten. Sınıfa girerken bile bakmadım, onlar gelip arkamıza oturdu Ve benim duyabileceğim şekilde söylüyor.

Bunun benzerini yaşamıştım... İlk önce Bni grdüğünde dibi düşen çevremdeki herkes şahit) Bakışlara bna gayet farklı msj atan kişi birden geri çekildi.... O arada ne oluyor da geri çekiliyor lar bilmiyorum ama olan bize oluyor :)

Bunun benzerini yaşamıştım... İlk önce Bni grdüğünde dibi düşen çevremdeki herkes şahit) Bakışlara bna gayet farklı msj atan kişi birden geri çekildi.... O arada ne oluyor da geri çekiliyor lar bilmiyorum ama olan bize oluyor :)
Ah bu erkekler ah :)

Evet ama ben onu rahatsız etmedim ki sorun burada zaten. Sınıfa girerken bile bakmadım, onlar gelip arkamıza oturdu Ve benim duyabileceğim şekilde söylüyor.

İşte nedenini asla bulamıcağız unutamadığı x i olabilir o ara farklı kızdan hoşlanmaya başlamış olabilir bir lafından hareketinden huy kapmış olabilir hiç bellii olmaz

Bence senden rahatsız olmuyor. Rahatsız olan kişi öyle yüksek sesle senin olduğun yerde hadi gidelim burdan niye geldik falan demez eğer ağır ergen değilse. Hiç takmaz sen muhabbet kurmaya çalıştıkça kısa keser onu zaten hissedersin. Ama bence bu çocuk ilk başta senin ilgini birazcık sezmiş şimdi geri çekilince afallamış gibi duruyor ondan bence bu hareketleri bilemedim. Bide bazıları arkadaşlarının yanında daha tuhaf davranıyor yerinde olsam yalnız yakalayıp tavırlarını öyle anlamaya çalışırdım.

Bence senden rahatsız olmuyor. Rahatsız olan kişi öyle yüksek sesle senin olduğun yerde hadi gidelim burdan niye geldik falan demez eğer ağır ergen değilse. Hiç takmaz sen muhabbet kurmaya çalıştıkça kısa keser onu zaten hissedersin. Ama bence bu çocuk ilk başta senin ilgini birazcık sezmiş şimdi geri çekilince afallamış gibi duruyor ondan bence bu hareketleri bilemedim. Bide bazıları arkadaşlarının yanında daha tuhaf davranıyor yerinde olsam yalnız yakalayıp tavırlarını öyle anlamaya çalışırdım.
Umarım dediğiniz gibidir. Hiç yalnız denk gelmiyor maalesef

Kızlar lütfen bişey söyleyin. Bir süredir okuldan birinden hoşlanıyorum. Ondan hoşlandığımı belli etmeye çalıştım. Bir kere not bahanesiyle mesaj atarak ve bir kaç kere bakarak. Anladığını düşünüyorum bilmiyorum ama onu rahatsız edecek bişey yapmadım.
Bunlar ilk dönem oldu ve ilk mesaj attığımda çok yakın davrandı o da başka notlar istedi bende sana atarım vs dedi. Sınıfta da hiç bir zaman ona yakın bir yere oturmadım aksine o bana yakın oturdu.
Mesaj atmadan önce de sonra da hep bizim önümüze oturdu ve benden kalem silgi bişeyler istiyordu dersle alakalı bişeyler soruyordu. Ben ona bir kere bile bişey sormadım. Neyse bütün bunlar oldu ben buna hoşlandığımı söyleyecektim, mesaj attım çok geç cevap verdi baktım birşey hissetse hemen yazardı dedim. Konuyu sınava bağladım kapattım. O günden sonra da hiç bakmadım. Araya tatil girdi tatil bitti. Bir kaç kez aynı derse girdi yine hiç bir şekilde bakmadım.
Fakat geçen gün kantine girdik biz geldik hemen kalktı gitti. Bugün de arkadaşları bizim arkamıza oturdu, o da baya sesli bir şekilde neden buraya oturduk ya hadi şu tarafa gidelim dedi. Okuldan çıktıktan sonra da biz dışarda arkadaşımızı bekliyorduk. Onlar da geldi duruyorlardı, sonra beni gördü, hadi ya gidelim dedi yine sesli bir şekilde.
Gerçekten o kadar kırıldım ki, neden bana böyle davranıyor. Tamam hoşlandığımı belli ettim ama onu rahatsız etmedim ki hep yakınımıza gelen oydu. Bu kadar düşman olacak ne yaptım ki, gerçekten anlamıyorum
galiba öğrencisiniz...öğrenciyseniz bırakın aşk meşk işlerini derslerinize yoğunlaşın kafayı buna verin..aşk,erkek her yaşta bulunur..

Back
X