belki de yine sorun çıkmasın huzursuz olmayın diye söylemediler art niyet arayıp keyfinizi kaçırmayınmerhaba bayanlar eşim3 kardeşler 2 erkek rbir kız görümcem yurt dişinda etliye sütlüye karişmaz neyse
konu eltim eltim çok kıskanç huzursuz biri düğünümü mahveden biri nişanlılığımında burnumdan gelmesine sebep olmuştur neyse bunlar şehir dışına taşındılar çok şükür şimdi buraya gelmişler 1 haftalığına ve eşim bildiği halde söylemedi çok sonra söyledi kvdemde sakmaya çalışıyor neden anlamış değilim sabah kvdemlere giderken eşim söyledi abimler yokmuş diye şok oldum neden söylemedi diye kvdemlere gittik saklamay çalıştı oysaki söylese ne yapacağim ki onlarında evi ne kadar görüşmesekte ben nasıl gidiyorsam oda gider onlarında evi sonuçta orası bilemedim yanii
genelde ezilen benim bana yaptıklarını ben ona yapsaydım herkes beni topa tutardısenden çekiniyorlar demek ki
yaşanan olaylarda tavrın nasıldı ?
sorsaydın kayınvalidene neden saklıyorsunuz diyegenelde ezilen benim bana yaptıklarını ben ona yapsaydım herkes beni topa tutardı
ama bilerek sordum sen ne yaptın diye hiiç oturdum öyle dedi torunlarım geldi falan demedisorsaydın kayınvalidene neden saklıyorsunuz diye
belkide görüşmüyorsunuz diye söylemeye gerek duymamıştır
merhaba bayanlar eşim3 kardeşler 2 erkek rbir kız görümcem yurt dişinda etliye sütlüye karişmaz neyse
konu eltim eltim çok kıskanç huzursuz biri düğünümü mahveden biri nişanlılığımında burnumdan gelmesine sebep olmuştur neyse bunlar şehir dışına taşındılar çok şükür şimdi buraya gelmişler 1 haftalığına ve eşim bildiği halde söylemedi çok sonra söyledi kvdemde sakmaya çalışıyor neden anlamış değilim sabah kvdemlere giderken eşim söyledi abimler yokmuş diye şok oldum neden söylemedi diye kvdemlere gittik saklamay çalıştı oysaki söylese ne yapacağim ki onlarında evi ne kadar görüşmesekte ben nasıl gidiyorsam oda gider onlarında evi sonuçta orası bilemedim yanii
avatardaki gibiysen herkes senden saklanır :))))merhaba bayanlar eşim3 kardeşler 2 erkek rbir kız görümcem yurt dişinda etliye sütlüye karişmaz neyse
bu çok ünlü biri tabi kimse bilmez ama bu johnny deepavatardaki gibiysen herkes senden saklanır :))))
ohh çok şükür beğenen oldu filmi izleyen kendini belli ediyoro değilde profil fotonuz çok tatlı
sivastamısınızz yada sivaslı:)kayinvalideniz en uygunu yapmis( tabi gerek vardi yoktu bilemez o bunu)
Iki gelinin arasinda sonen catismayi alevlendirmek istememis.
sivastamısınızz yada sivaslı:)
plakadannEvde gizli kamera var gibi hissettm, aman allahim.
Nerden bildiniz??
plakadann
bende oralıyımmaaa, onu unutmustum
Niye sivaslmisin diye sormustunki?
bende oralıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?