Nisanlinda biraz elekci kari durumu var galiba..
Ne o herseyi ordan sana senden onlara anlatiyor?
Bir kere mutlaka o bir sekilde ailesine bu olayi anlatti veya yansitiki ailesi haberdar olmus....ayrica kimbilir nasil anlatti nasil yansitiki senden nefret etme gibi bir duruma gelmisler??? Bunlari cok iyi düsün derim......
Ha birde hadi diyelim ailesi senden nefret etti, neden gelip bunu sana anlatiyor?
Bak güzelim, ne yaptiysan yaptin nisanlinla....iyi veya kötü olmus diye yorum yapmak bize düsmez tabiki, karar senin tercih senin, lakin böyle özel bir durumu sadece seni ve onu ilgilendiren bu konuyu kalip ailesi ile paylasmasi onun ne kadar igrenc bir karektere sahip oldugnun göstergesidir bana göre.
Erkek dedigin sevdigi ile yasadiklarini konustuklarini kimse ile paylasmaz.....bu kadar.
Bence sen bu isi tekrar bir düsün, evlendikten sonrada en ufak kavganizi gider ailesine anlatir bu....belki yatak odanizi bile....
Ahhh ahhh çok büyük bi derdim var
ben nişanlı bir bayanım.Yakında evleneceğiz fakat evlilik arefesinde çok çok kötü seyler oldu.Gerdek gününü bekleyemedik malesef.bilmiyorumkismile .Nişanlımın anne ve babası basta beni çok seviyorlar.Ama şimdi çok soğuk davranıyorlar.Nedenini sormasını istedim kayınvalideme nişanlımın.Ve bizim nişanlımla birlikte oldugumuzu anlamıslar.Şimdi benden nefret ettiklerini söylemişler oğullarına.Kaynanam Amerikada okumuş çok kültürlü ve bilgili bir insan.Kayınpederim yine öyle.Sizce bu benden nefret edilecek derecede bir durummu?? ne yapacagımı bilmiyorum.Artık yüzlerinede bakamam hele benden nefret ettiklerini duyduktan sonra..
Ne yapmalıyım sizce???Lütfen derdime derman olunn mafoldumben
Ayyyyyy adam mı anlatmış???akannehir
Kaçırmışım o kısmı..
Ne büyük terbiyesizlik!
-Annecim nasılsın?
-İyiyim oğlum sen nasılsın,nasıl geçti günün?
-İyiyim anne.. Güzel bir gündü.İşe gittim,yemek yedim,nişanlımla seviştim,kahve içtim...şakkıdı
Oyyy oyyy ooooyyyyy:hulya:
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar ben meslek yüksek okulunda okuyorum açık öğretim fakültesi hakkında hiç bir bilgim yok ve rica ederek sizlerden sorularıma cevap istiyorum
1-önlisanslar açık öğretim fakultesine kayıt yaptırabiliyorlar mı
2-açık öğretim fakultesinde arkeoloji bölümü var mı
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler canlarımm
--------------------------------------------------------------------------------
bak bu başka bir foruma yazdığın mesajın..kaydirigubbakcemile2
Profiline mühendis yazmışsın, uydurmuşsun.. Ne gerek var..
Bir de nişanlın zaten askerdeymiş.. Yani tüm bunlar ne ara oluverdi ve asker çocuk ailesine anlatıverdi.. sempatiksalakcinni
Üşenmedim, diğer konularına baktım.. Çünkü konun bana pek inandırıcı gelmedi..
arkadaşım biraz nezaket gösterisi yapıverde yaz artık şu konuna mesaj yorum yapmalarını istemişsin senden çıt yok:umursamaz:
Laalisim bu isi yapan iki kisi degilmi....ehhh?:sm_confused:
Hanim kizimiz gidip ben oglunuzla böyle böyle yaptim demicegine göre kim anlatmis olabilir?
Tabikide konumuzdaki adamcagiz anlatmistir....ha belki tam olarak Anne ben nisanlimla beraber oldum diye acikca söylememistir ama bir sekilde ima etmiski ailenin haberi oldu.
En nefret ettigim erkek tipi....böyle bos bogaz....dedikoducu kadinlar gibi:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?