Benden nefret ettiklerini söylediler :(

Konu sahibinin konusuna geri dönmesini bekleyen tüm dostlara Samime Sanay hanımefendiden geliyor: "gelmez gülüm, gelmez canım, ahh gelmez.." :icecream:

Ya gelirse, ben bir umut bekleyeceğim kaydirigubbakcemile3
Arkadaş burda olsa da cevap yazmıyor. Sen akıl fikir ver Yarabbim. Nasıl bir zevktir bu, konu aç eğlen.

nasıl anlamışlar ya?öyle bir bakışta anlasilan bir şey mı oluyor?
of anlamadım ben!?!

Bakıncı anlaşılıyormu Damlasempatiksalakcinni

Konu sahibinin konusuna geri dönmesini bekleyen tüm dostlara Samime Sanay hanımefendiden geliyor: "gelmez gülüm, gelmez canım, ahh gelmez.." :icecream:

he ya, nerelerde şimdi Samimecim, görünmüyor hiç.

Şu Faslı Şahanede varmıydı o da:hulya:

Ya kız cevap yazmıyor.. sayfa sayfa yazmışsınız sempatiksalakcinni
Bakın bu topikte bende konu açtım.. ne var oraya yazaydınız ne olurdu sankiiiisırnaşık şey
Hem ben cvpta yazıyorumm.. hadi sizi benim konuma alayımm hadii anam hadiii

:1shok:
gelin kızlar konu sahibini çağıralım uuuuuuu uuuuu ey sahibe gel. gel de aydınlat bizi uuuu :jeyyar:

senimi kırıcam kız. Dur gidiyom senin konuna:hulya:

insanlar burda sayfalarca yazmis siz tenenzül edip cevap bile yazmamissiniz sizin tek sevilmeme nedeniniz bence yasadiginiz iliski degil

Aklım almıyor!

Bır ınsan yasamadıgı bır olayı, yasamıs gıbı gosterıp, bunun yorumlanmasını bekleyınce ne gıbı bır zevk alıyor?

'Ha ha, nasıl da kekledım, suna bak nasıl da ınandı, ay gulmekten karnım yarıldı' fılan mı dıyor?

K.validenin K.pederinin senden nefret etmesi seni neden ilgilendiriyor ki ?

Sen de ona göre oluşan mesafeyi korursun.

Sen onların soğumalarını değiştiremezsin, onlar da geçmişe müdahale edemezler. Yapıcak birşey yok. Olanı kabul edip kendi içlerinde atlatıcaklar
veya atlatamıyacaklar.
Durumu sorun edinenin kendi problemi, senin değil.

Herşey bir yana da, dilerim nişanlın tarafından öğrenmemişlerdir.. Öyleyse çok üzücü.. Sen esasen bunu sorun edin kendine..

uydurma felan deil kızlar sınavlardan dolayı pek nete giremiyorum
Nişanlımla annesi arkadaş gibidir.Konuşma esnasında nişanlım ağzından kaçırmış
E sonra kayınvalidemde babama söyleyince bide oğulları bana çok fazla sevgi ve değer gösterince bunukullandılar resmen.
Okumakla adam olunmuyomus ben bunu anladım

yarın onlarla görüşeceğim ve kendimden asla taviz vermeyeceğim
çok düşündüm ve asla hatalı olduguma inanmıyorum.
Nişanlıma gelince evet biraz ana kuzusu annesiyle herseyi paylaşır ama bu konuda o da ailesine karsı çıktı benim yanımda oldu evet nişanlımında hataları çok örneğin annesine bu durumdan bahsetmicekti.
Veya ailesinin bana söyledikleri lafları gelip bana söylemicekti.bu durum ben ve ailesinin arasının açılmasına neden oldu.Ama olan oldu.Ben oğullarını seviyorum ve o da beni seviyor sonuna kadar da yanımda.Asla ama asla kendimden taviz vermeye niyetim yok.Yarın büyük ihtimal konu açılır annesi bu ilişki mevzusunu açıp beni utandırmaya çalışır ama bunu başaramicak.Ona karsı olan saygımı yine koruyacagım sırf nişanlım için ama benle nişanlım arasında geçenler bizi ilgilendirir.

Nisanlinizla aranizda gecenler evet sizi ilgilendirir..
Evet nisanlinizin ne olursa olsun aranizda anlatmasi isterse annesiyle kanki olsunlar ginede analtmasi cokk yanlis
Onlarin sizden nefret etmesi ise baska bir yanlis
Amaaa karismiycam etmiycem diyorum amaaa sizin yaptignz baska bir yanlis... Dayanamadiniz mi dügüne kadar.. Bana böyle seyler ters geliyor yaaa ... hemde cok ters!

bana ters gelmiyor.bu bir seçim meselesi hem.Sevdiğim ve evlenmeye karar verdiğim kişiyi bulunca herşey çok farklı oluyor.Biliyorum hayatın önümüze neler getireceği hiç belli değil ama ben sevdiğim insanla özel şeyleri paylaşmayı yalnış bulmuyorum.Bu zamana kadar erkek arkadaşlarım oldu ama hiç biriyle yatmadım."Evet bu benim evleneceğim insan "dediğim gün onunla olmaya karar verdim pişman da deilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…