yarın onlarla görüşeceğim ve kendimden asla taviz vermeyeceğim
çok düşündüm ve asla hatalı olduguma inanmıyorum.
Nişanlıma gelince evet biraz ana kuzusu annesiyle herseyi paylaşır ama bu konuda o da ailesine karsı çıktı benim yanımda oldu evet nişanlımında hataları çok örneğin annesine bu durumdan bahsetmicekti.
Veya ailesinin bana söyledikleri lafları gelip bana söylemicekti.bu durum ben ve ailesinin arasının açılmasına neden oldu.Ama olan oldu.Ben oğullarını seviyorum ve o da beni seviyor sonuna kadar da yanımda.Asla ama asla kendimden taviz vermeye niyetim yok.Yarın büyük ihtimal konu açılır annesi bu ilişki mevzusunu açıp beni utandırmaya çalışır ama bunu başaramicak.Ona karsı olan saygımı yine koruyacagım sırf nişanlım için ama benle nişanlım arasında geçenler bizi ilgilendirir.
mahrem olan bir konunun baska birisine anlatilmasi igrenc.Anakuzusu olmakla falan da ilgili
oldugunu sanmiyorum.Profilinizi ziyaret ettigimde bir mesajinizda size Pacoz dediklerini
yazmissiniz.Anlami nedir bilmiyorum,iyi birsey olmasa gerek..
Ayyyy "paçoz" mu?akannehir
Ciddi misin arkadaşım?
Anlamı çok ağır,bilenler bilir...
Tüm bunlara rağmen nasıl nişanlılık sürüyor ki?
Bugün bunları söylenenler,yarın...
Neyse...
Hayırlısı olsun!
Adam annesiyle arkadaş gibiymiş ne güzeeeelll... Oh arkadaş arkadaş konuşurken ....
__anne ben nişanlımla yattm ohaoldumsmile ayyy ağzımdan kaçtı .. tüh keşke söylemeseydim....
___ Ayyy oğluuum sen nasıl yaparsın böyle bişeyi... Ama o kız yok mu o kız.. kesin o kandırmıştır seni. gazozuna ilaç mı attı yoksa... VAh kuzum ah oğlummm... Nefret ediyorum o kızdan....
__ Sevgilim ben annemler senden nefret ediyorlar....
___ Aaa nereden çıktı bu aşkım neden nefret ediyolar...
__ Ben annemle arkadaş gibiyimdir aşkım... Gene öyle arkadaş gibi konuşurken ağzımdan kaçırdım biz nişanlımla yattık diye... O da çok kızdı senden nefret ediyor şimdi....
Anneyle arkadaş gibi olmak başka şey... biriyle yattığını söylemek başka bişey... Şu erkeklerin kendi aralarında şu kızı götürdüm.. evire çevire öyle yaptım böyle yaptım diye anlatmalarından ne farkı var bunun..
Terbiyesizliğin daniskası....
Namusuna sahip çıkacağı yerde namusunu anası babası da olsa birilerinin ağzına sakız yapan adamdan koca mı olur ya....
yarın onlarla görüşeceğim ve kendimden asla taviz vermeyeceğim
çok düşündüm ve asla hatalı olduguma inanmıyorum.
Nişanlıma gelince evet biraz ana kuzusu annesiyle herseyi paylaşır ama bu konuda o da ailesine karsı çıktı benim yanımda oldu evet nişanlımında hataları çok örneğin annesine bu durumdan bahsetmicekti.
Veya ailesinin bana söyledikleri lafları gelip bana söylemicekti.bu durum ben ve ailesinin arasının açılmasına neden oldu.Ama olan oldu.Ben oğullarını seviyorum ve o da beni seviyor sonuna kadar da yanımda.Asla ama asla kendimden taviz vermeye niyetim yok.Yarın büyük ihtimal konu açılır annesi bu ilişki mevzusunu açıp beni utandırmaya çalışır ama bunu başaramicak.Ona karsı olan saygımı yine koruyacagım sırf nişanlım için ama benle nişanlım arasında geçenler bizi ilgilendirir.
uydurma felan deil kızlar sınavlardan dolayı pek nete giremiyorum
Nişanlımla annesi arkadaş gibidir.Konuşma esnasında nişanlım ağzından kaçırmış
E sonra kayınvalidemde babama söyleyince bide oğulları bana çok fazla sevgi ve değer gösterince bunukullandılar resmen.
Okumakla adam olunmuyomus ben bunu anladım
Anneyle arkadaş gibi olmak başka şey... biriyle yattığını söylemek başka bişey... Şu erkeklerin kendi aralarında şu kızı götürdüm.. evire çevire öyle yaptım böyle yaptım diye anlatmalarından ne farkı var bunun..
Terbiyesizliğin daniskası....
Namusuna sahip çıkacağı yerde namusunu anası babası da olsa birilerinin ağzına sakız yapan adamdan koca mı olur ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?