Benden nefret ettiklerini söylediler :(

Dedim ya bu sizin karariniz ama unutmayinki sunuda demeden gecemiyecegim: simdiden size böyle nefretle bakan insanlar ileride evlendiginizde yüzünze vurmayacaklarmi ? Yada nisanlinizi doldurusa getirmeyeceklermi ??

mahrem olan bir konunun baska birisine anlatilmasi igrenc.Anakuzusu olmakla falan da ilgili

oldugunu sanmiyorum.Profilinizi ziyaret ettigimde bir mesajinizda size Pacoz dediklerini

yazmissiniz.Anlami nedir bilmiyorum,iyi birsey olmasa gerek..

Oooo asıl tavizlerin en büyüğünü nişanlınız vermiş görmüyor musunuz?:bbo:
Ana kuzusu değil saygısız bir adam deseniz daha doğru...
Adam size saygı duymazsa,ağırlığınızı hissetmezse siz istediğiniz kadar ben şöyleyim,ben böyleyim diye salının ailesinin düşünceleri asla değişmez.. :1no2:
Her zaman derim olay çiftte biter. Siz birbirinizi koruyup kollamazsanız toparlanmanız zor olur..
Hayırlısı olsun..

mahrem olan bir konunun baska birisine anlatilmasi igrenc.Anakuzusu olmakla falan da ilgili

oldugunu sanmiyorum.Profilinizi ziyaret ettigimde bir mesajinizda size Pacoz dediklerini

yazmissiniz.Anlami nedir bilmiyorum,iyi birsey olmasa gerek..

Ayyyy "paçoz" mu?akannehir
Ciddi misin arkadaşım?
Anlamı çok ağır,bilenler bilir...
Tüm bunlara rağmen nasıl nişanlılık sürüyor ki?
Bugün bunları söylenenler,yarın...
Neyse...
Hayırlısı olsun!

2 kişi arasında yaşınmış özel şeylerin heleki bir annenin ağzında olması gerçektende çok iğrenç Burda en büyük hata nişanlılınızda.Bırde annesi konuyu açacak beni utandırmaya çalışacak diyorsunuz Dikkat edin bu olayı size karşı kullanmasınlar çünkü ailenin ağzına sakız olmuş bu konu

nasıl anlamışlar bende bunu anlamadım. nişanlın söylemiş demekki. başka bir sebep vardır altında. aman ne takıyorsun kafana benim eşimin aileside beni istemiyordu hatta 3,5 sene gizli gizli ilişkimizi sürdürdük ve sonunda direttik ve evlendik. sornasındada dedi kaynanam seni istemiyroduk diye bende cevabını verdim tabiiki. bunları kafanıza takıp kendinizi mahvetmeyin derim düğün olsun yine iyi davranmazlarsa gelim gidimi kesersiniz olur biter.

Ben "paçoz"u hani böyle salaş, daha doğrusu hırpani giyinen, bakımsız kadın gibisinden bir şey zannederdim. Bunu okuyunca baktım, basbayağı ağır hakaret anlamı da varmış bilmiyorumkismile

Konu sahibi arkadaşım, yaptığının arkasında durman, iki kişi arasında geçen şeyler yüzünden üçüncü kişilerin seni utandırmaya çalışmalarına izin vermeyecek olman çok güzel de nişanlının ağzı hep böyle gevşek midir? Neden anlatma ihtiyacı hissetmiş ki? Anne-oğul, ya da iki insanın yakınlığı başkadır, mahremiyet başkadır..

Bundan daha özeliniz olabilir mi, bu bile dillerde sayesinde, çok yanlış buldum. Ailesinin tavrına anlam vermeye çalışmıyorum zaten...

bende böle bişey nasıl ağızdan kaçar anlamadım ya hadi kaçırdın bari yaptığının Arkasında dur erkek gibi de nışanlını ezdirme kimseye laf söyletme nişanlınız karaktesizin teki arkadaşım bence

Adam annesiyle arkadaş gibiymiş ne güzeeeelll... Oh arkadaş arkadaş konuşurken ....
__anne ben nişanlımla yattm ohaoldumsmile ayyy ağzımdan kaçtı .. tüh keşke söylemeseydim....
___ Ayyy oğluuum sen nasıl yaparsın böyle bişeyi... Ama o kız yok mu o kız.. kesin o kandırmıştır seni. gazozuna ilaç mı attı yoksa... VAh kuzum ah oğlummm... Nefret ediyorum o kızdan....

__ Sevgilim ben annemler senden nefret ediyorlar....
___ Aaa nereden çıktı bu aşkım neden nefret ediyolar...
__ Ben annemle arkadaş gibiyimdir aşkım... Gene öyle arkadaş gibi konuşurken ağzımdan kaçırdım biz nişanlımla yattık diye... O da çok kızdı senden nefret ediyor şimdi....

Anneyle arkadaş gibi olmak başka şey... biriyle yattığını söylemek başka bişey... Şu erkeklerin kendi aralarında şu kızı götürdüm.. evire çevire öyle yaptım böyle yaptım diye anlatmalarından ne farkı var bunun..
Terbiyesizliğin daniskası....
Namusuna sahip çıkacağı yerde namusunu anası babası da olsa birilerinin ağzına sakız yapan adamdan koca mı olur ya....

nişanlının da ağzında bakla ıslanmıyor:sm_confused:

ana kuzusu :1ninca:

böyle adamdan hayat yoldaşı mı olur :icecream: 3 kişilik hayat yaşayacaksınız ne güzel :dance:

siz annesi ve eşiniz.....

kaydirigubbakcemile5 noktasına virgülüne kadarvereliniortak

benim anlamadığım; insan kendi anasını babasını bilir,sevdiği insanı ailesinin gözüne sokmak için onlarında sevmesi için cabalar..madem arkadas gibiler hiç mı bilmiyor annesinin bu konudaki fikirlerini?böyle bir şeyi annesine anlatmasının ne manası var?ne lüzumu var?bu bana çok enterasan geldi..

benim anlamadığım siz kendinizden bu kadar eminken,nişanlınıza da bu kadar güveniyorken nasıl oluyorda nişanlınızın annesinin sizi sevmemesi sizin için bu kadar önemli oluyor.bence öylesine konu açmışsınız ayrıca şunuda belirtmek isterim evlilik öyle ağzını geleni söyleyerek yürütülemez nerde ne zaman ne konuşacağını bilmen gerekir.evlliliğin temelinin her bakımdan sağlam atılması gerekir ve aile ilişkileri çok önemlidir umarım siz mutlu olabilirsiniz.

Demek kendisi söylemiş.
Ve size de gelip nefret ettiklerini söylüyor.
Bu adamla evlenecek misiniz şimdi.
Evlenince de, yatak odası muhabbetlerini, arkadaşı olan annesine anlatır artık. İğrenç.
Bu kişi daha çok rezil eder sizi. Bunu yapandan herşey beklenir.
Ve sizde nişanlınızın bu durumunu önemsemiyorsunuz, hala karşı tarafa alacağınız gardı düşünüyorsunuz, nişanlınızın saçmalığı karşısında ne deseler haklılar.

Eywallah bu konunun cvbı budur ..

Ayrıca ; Ben inanmıyorum hanfendiye ..
İnsan bu kadar rahat olamaz .. Nişanlık gitcek yattığını annesine anlatıcak anneside o kızdan nefret ettim diycek tutucak nişanlın gelcek bunu sana soylucek ama sen bunları dert etmiyceksin !.. tutucaksın karşı tarafa nasıl cvp verırım diye kafa yorucaksın

Bu kadar perdesi geniş olamazsınız ya .. tamamen toplama bir konu bu
umuyorum ..

bence almıcaklardı çamur atıyolar oyun gibi geldi burnuma kokuları sanki oglum alacagını aldı artık işimiz yok der gibi nebiçim bişi bu

yau sizin birlikte oldugunuzu nasil anlamislar ama bunu cokkk merak ettim...allah allah nolursun yaz nasil farkedebilirlerki ama hayretttt

simdi gördüm nisanlin anlatmis..üzüldüm...ne ayip...bakin yine olan biz kadinlara oluyor neden sen konu oldun neden nisanlin konu olmadi..eee erkektir yapar ..derler...tühhhh üzüldüm valla

nasıl anlamışlar ben hala orasını anlamadım..
belli oluyo mu ki öle...
bunca zaman ne saf gezmişim ortalıklarda
şaka gibi yavvv

Evlenene kadar bekleyebilirdiniz o ayrı bir konu...
Nefret etmelerini gerektirir mi onu da bilemiyorum...
Açıkçası yorum yapamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…