Benden nefret ettiklerini söylediler :(

her beraber olanın alnında yazıyomu acaba anlamış lafı bana çok saçma geldi.insanın anlaması için bişeylerden şüphelenmesi gerek.eğer nişanlınız söylemişse bu kadar özel bir konuyu bence evlenmeyi biraz daha düşünün.

SONUNA KADAR KATILIYORUMMMM alkisalkisalkis

arkdsım tuum yorumları okudum,hepsı de haklı bence.. Sana bende sunu söleyım: Gercekten nısanlı ısenız dugunu hızlandr bak senı sutlıcaklar,ve nısanlının aılesıne bu olay hıc olmamıs gıbı davran,cok normalmıs gıbı davran.. Senın utandgını cekındıgını anlarlarsa ömur boyu yuzune vururlar... ımzayı attıktan sonra esınden bunların hesabını fıtıl fıtıl sor ! Ama ımzayı atana kadar agırbaslılıgından ödun verme...

onlara neymiş pardon ? Nişanlınız gelip bu yüzden senden nefret ediyorlarmış mı dedi size.Nişanlınız bunu size söylemeden onlara gereken cevabı verememiş anlaşılanç

Pardon ama nasıl anlayacaklar ki bence nişanlın konudan bahsetmiştir. Ve gelip ailem senden nefret ediyor demesi çok saçma yani nişanlının ailesinin tek başına anlamış olması çok anormal.. Bence önce nişanlını sorgula.. Ayrıca senden nefret edip etmemelerini engellemek önce senin sonra nişanlının elinde herşeyin hayırlısı...

yyaaa bi dkika nalamdıqım bunu nişanlın qelip senin yüzüne annemler senden nefret ediyolarmı dedii??????

eqer o dediyse bence nişanlında da bişeyler war..hiçkimse nişanlısına qelipte ailem senden nefret ediyo demez benim bildiqim tabii bu benim düşüncemm

insanlar eğitimli olunca evlilikten önce cinsel ilişkiyi onaylamaları mı gerekiyor? bu nasıl bir bakış açısıdır! sempatiksalakcinni

insanlar eğitimli olunca evlilikten önce cinsel ilişkiyi onaylamaları mı gerekiyor? bu nasıl bir bakış açısıdır! sempatiksalakcinni

çok haklısın...insanlarda böyle bir genel bakış var..eğitimli ve kültürlü insanlar bu tür durumları hoş karşılıyor gibi....

eğitimli ve kültürlü olan insanla evet cahil eğitim görmemiş birinin hayata bakış açıları farklı olabilir...

ama bazı değerler varki bunların eğitimle alakası yok...

konu sahibi arkadaşım eğerki nişanlının tarafı tepkili ve soğuk davranıyorsa sana,
senin yapabileceğin birşey yok..sen kendini kabul ettirmek ve sevdirmek için özel bir çaba sarfetme..olduğun gibi davran..kimsenin bu konuda seni dışlamaya hakkı yok..
üstelik durumu düzeltecek kişide nişanlın....

bencedeee..aynen katılıyorum...nasıl bir adam ki bu kalıp annesine anlatıyor aranızda geçenleri?? kusura bakma ama mide bulandırıcı.....artı evet ailesinin nefret ettiğini neden sana gelip söylüyor...hiç mi düşünmüyo üzüleceğini? bu adamın seni sevdiğinden eminmisin sen?

artı onlarda oğullarından neden nefret etmiyolarda sadece senden ediyorlar?o erkek olduğu için mi?üff uyuz oluyorum böyle insanlara....

ha yaptığınız yanlış mı yanlış bana göre...ama sen yanlış bulmadığını söylemişsin o ayrı senin tercihin tabiki....ama nişanlını bi gözden geçir derim ben....pekte doğru bir adam değil gibi geldi bana....

mahrem olan bir konunun baska birisine anlatilmasi igrenc.Anakuzusu olmakla falan da ilgili

oldugunu sanmiyorum.Profilinizi ziyaret ettigimde bir mesajinizda size Pacoz dediklerini

yazmissiniz.Anlami nedir bilmiyorum,iyi birsey olmasa gerek..

çok güzel anlatmışsın...heçç vallaa aynen yaa...

anneyle arkadaş gibi olunur tabi olunmaz diye bişey yok...ama kalkıpta ikinizin özelini annesine söylemesi hiç ahlaklı değil....

son soruyu bende soruyorum arkadaşa....koca olur mu bu zattan....

Biraz dalga geçer gibi yazılmamış mı? Yanılıyor olabilirim ama benim izlenimim bu yönde...Sizce hanımlar?

yani nasıl anlayabilirler ki dışardan bariz nişanlın söylemiş işte
anne laf arasında biz de işte anlarsın ya falan mı dedi ne dedi bilemiyorumakannehir
ayrıca ne diye nefret ediyorlar,ne akılsız insanlar ,onlara ne yani..

ilginç olan nişanlının bu konuyu ağzındn nasıl kacırdıgı.nısanlın zaten annesının yada babasının bu konular karsı bakıs acısını bılır.yanii annesi karsısına alıp ciddi ciddi sorsa bılee bu olayı solememesı gerekıyodu.nişanlıyken annesıne bole bıseyı agzından kacıran bır nısanlı, yarın evlenınce sızın yatak odanızdkı fantazileride agzından kacırır.ne ayıpppppp!! Allah böle bir nişanlıyla sana kolylık versin.

Son düzenleme:
hesabını sor nasıl anlatır
yalnız değildin işi yaparken
işi yapmayı bilen nişanlın uçkurunu tutaymış madem ailesini biliyor
erkek adam sevgilisyle bile yaptığını anlatmamalı
değilki nişanlısı eşi olacak kadını anlatsın
nnişanlın suçlu
sevmezlerse sevmesinler
başını sakın eğme ne olmuş yaptıysan
haaaa ben evlilik öncesi ilişkilere karşıyım ama olan olmuş

nasıl anlamışlar??
yüzünüzdemi yazıyomuş...yok öyle bişi olmadı dersiniz olur biter..
bu nefret edilecek bi durum değil..
kendi kızlığını da parmak atıp kendin bozmadınkii..
oğlullarının katkısı büyük olmuş ondan da nefret etsinler o zaman..ne saçma bi mevzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…