nasıl anlamışlar anlamadım
doğa üstü gücemi sahipler
ne hakla nefret ediyorlar senden ? sevdiğin adamla Birlikte oluyorsun sonuçta.. Bi anne olarak oğluna sadece "kızı üzecek bişey yapma" demek düşer.. Benim sevgilimin annesi Bile sevgilimi sıkıştırır, kızı üzme incitme aranızda ne geçerse geçsin kimseye anlatma erkekliğe yakışmaz der.. tembihler.. aman oğlum Bi genç kızın günahına girme, çok Büyük günahtır ciddi düşünmüyorsan elini Bile sürme kızı oyalama der.. Birlikte olduğumuzu Bilmiyor ama Bilse oğluna Baskı yapar hemen gidelim isteyelim hemen evlen kızla diye.. çok cahillermiş çoook..
insanlar eğitimli olunca evlilikten önce cinsel ilişkiyi onaylamaları mı gerekiyor? bu nasıl bir bakış açısıdır! sempatiksalakcinni
Nisanlinda biraz elekci kari durumu var galiba..
Ne o herseyi ordan sana senden onlara anlatiyor?
Bir kere mutlaka o bir sekilde ailesine bu olayi anlatti veya yansitiki ailesi haberdar olmus....ayrica kimbilir nasil anlatti nasil yansitiki senden nefret etme gibi bir duruma gelmisler??? Bunlari cok iyi düsün derim......
Ha birde hadi diyelim ailesi senden nefret etti, neden gelip bunu sana anlatiyor?
Bak güzelim, ne yaptiysan yaptin nisanlinla....iyi veya kötü olmus diye yorum yapmak bize düsmez tabiki, karar senin tercih senin, lakin böyle özel bir durumu sadece seni ve onu ilgilendiren bu konuyu kalip ailesi ile paylasmasi onun ne kadar igrenc bir karektere sahip oldugnun göstergesidir bana göre.
Erkek dedigin sevdigi ile yasadiklarini konustuklarini kimse ile paylasmaz.....bu kadar.
Bence sen bu isi tekrar bir düsün, evlendikten sonrada en ufak kavganizi gider ailesine anlatir bu....belki yatak odanizi bile....
mahrem olan bir konunun baska birisine anlatilmasi igrenc.Anakuzusu olmakla falan da ilgili
oldugunu sanmiyorum.Profilinizi ziyaret ettigimde bir mesajinizda size Pacoz dediklerini
yazmissiniz.Anlami nedir bilmiyorum,iyi birsey olmasa gerek..
Adam annesiyle arkadaş gibiymiş ne güzeeeelll... Oh arkadaş arkadaş konuşurken ....
__anne ben nişanlımla yattm ohaoldumsmile ayyy ağzımdan kaçtı .. tüh keşke söylemeseydim....
___ Ayyy oğluuum sen nasıl yaparsın böyle bişeyi... Ama o kız yok mu o kız.. kesin o kandırmıştır seni. gazozuna ilaç mı attı yoksa... VAh kuzum ah oğlummm... Nefret ediyorum o kızdan....
__ Sevgilim ben annemler senden nefret ediyorlar....
___ Aaa nereden çıktı bu aşkım neden nefret ediyolar...
__ Ben annemle arkadaş gibiyimdir aşkım... Gene öyle arkadaş gibi konuşurken ağzımdan kaçırdım biz nişanlımla yattık diye... O da çok kızdı senden nefret ediyor şimdi....
Anneyle arkadaş gibi olmak başka şey... biriyle yattığını söylemek başka bişey... Şu erkeklerin kendi aralarında şu kızı götürdüm.. evire çevire öyle yaptım böyle yaptım diye anlatmalarından ne farkı var bunun..
Terbiyesizliğin daniskası....
Namusuna sahip çıkacağı yerde namusunu anası babası da olsa birilerinin ağzına sakız yapan adamdan koca mı olur ya....
Bana konu biraz fake gibi geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?