Benden nefret ettiklerini söylediler :(

konu sahibi toğu topuna sadece burdaya 34 kere cvp vermiş
pişmanda değilmiş
o zaman üzülmyede gerek yok
ama
böyle özel konuları annesine anlatoyırsa
umarım evlendikden sonrada anlatmazzz

amnn bosver kıme ne . takma kafana onların senı sevmesı hıcte onemlı degıl . esın senı sevsın onlarda ogullarını daha cok gormek ıcın senı sevmek zorunda kalacaklar

oğulları için gelinlerini sevmek zorunda kalan anne babalar kalmadı artık,sen oğluyla evleniyorsun annesini boşver anlayışıyla evlilikte yürümüyor.evleneceğin erkeğin tüm ailesiylede evlenmiş oluyorsun.

denizim gerekeni söylemiş a.s.
anca altına imza atılır...

vereliniortak

Evlenene kadar bekleyebilirdiniz o ayrı bir konu...
Nefret etmelerini gerektirir mi onu da bilemiyorum...
Açıkçası yorum yapamıyorum...

katılıyorum, ailesinin bu konuda bu derece tutucu olduğunu bilen birisinin beklemesi gerekirdi, ha beklemediyse çenesini tutsaydı.

ayrıca sizden sadece nefret de etmiyorlar anladığım kadarıyla.. k.valideniz hakaret konusunda da oldukça kültürlü!! bir bayan sanırım.. merak ettim konuştunuz mu nişanlınızla???

simdi gördüm nisanlin anlatmis..üzüldüm...ne ayip...bakin yine olan biz kadinlara oluyor neden sen konu oldun neden nisanlin konu olmadi..eee erkektir yapar ..derler...tühhhh üzüldüm valla

Erkekler, sevgilileri ile olan yatak muhabbetlerini abarta abarta anlatmaya bayılırlar birbirlerine..
Ama hiçbir erkek "benim" dediği kadın ile olan münasebetini anlatmaz.. Hatta bir erkek bir erkeğe bunu sormaz bile.. Bilirler ki, o konu mahrem, özel..

Erkeklerin böyle tuhaf bir ahlak anlayışı var işte..

Konu sahibi bayan ise nişanlı değil zaten.. Kendi aralarında bir söz mevcut en fazla, diğer konularından okudum..

Bence o sebeple anlatıyor adam annesine, eşe dosta..:icecream:

bunu nerden anlamışlar burası enterasan işte. nişanlınız söylemiş olmasın. yüzünüzdemi yazıyor birlikte olduk diye. sanki başka biriyle birlikte olmuşsunuz gibi nefret ediyorlarmış birde. bu eğer hataysa bu ikinizi ilgilendirir üzmeyin kendinizi.

Aylar önce ofiste geçen bir konuşmaya kulak misafiri olmuştum..:hulya:

Ben içerideki yarı açık ofisteydim, karanlıkta çalışıyordum. Dışarıda 3 erkek çalışan sohbet ediyordu bir yandan çalışırken.. Orada olduğumu bilmiyorlardı, özellikle ses çıkarttım, öksürdüm ama sanırım fark etmediler.:hulya:

İçlerinden biri tatile gitmişti sevgilisiyle.. Sevgilisi günde 30 defa arar falan, çok düşkün bu çocuğa.. Neyse tatil maceralarını anlatıyordu.. Diğeri sordu "çevirseydin ara ara"...
Kahkahayı patlattılar tabi hep beraber.. sırnaşık şeysırnaşık şey

Ben saniyeler sonra anladım ne kastettiklerini..:kedi:

Hepsi aynı olamaz, ama genelde erkekler ciddi düşünmedikleri kadınları sahiplenmiyorlar ve malzeme yapabiliyorlar.. kötükedihüso

ne hakla nefret ediyorlar senden ? sevdiğin adamla Birlikte oluyorsun sonuçta.. Bi anne olarak oğluna sadece "kızı üzecek bişey yapma" demek düşer.. Benim sevgilimin annesi Bile sevgilimi sıkıştırır, kızı üzme incitme aranızda ne geçerse geçsin kimseye anlatma erkekliğe yakışmaz der.. tembihler.. aman oğlum Bi genç kızın günahına girme, çok Büyük günahtır ciddi düşünmüyorsan elini Bile sürme kızı oyalama der.. Birlikte olduğumuzu Bilmiyor ama Bilse oğluna Baskı yapar hemen gidelim isteyelim hemen evlen kızla diye.. çok cahillermiş çoook..

heeemmmmmmm böyle oldu diyosuuuuuuun
perhiz? lahana? tursu?
hangisi bacim??
sec begen al oluuumu :ecrin_bebek:

yakinda evlenceksinizde
nisanlin gidipte annesine anlatcakta
kiiii erkekler evlencegi kizlari anlatmazlarlmaz:
kendileri icin gelici gecici kizlari anlatirlar
hem anlatsa daha dogrusu agzindan kacirdi sempatiksalakcinni desek
nasil agzindan kacirdi orasinida anlayamadimya neyseee :hulya:
annesinin senden nefret ettigini sana nasil söyledi

kimse kusura bakmasin ama bu konu ooo kadaaaaaaan inandirici o kadaaaaaaan inandiriciki anlatamiciiiiiiiiiiiim:roflol:
resmen ben fake'im diye bagiriyoo:roflol:

yaa bu erkekleri anlayamıyorum hem o haltı yemis hem de gidip annesine ağzından kaçırıp seni nasıl zor durumda bırakmıs.. sen simdi ailesinden aldığın tepkiye mi üzüleceksin yoksa esin olacak adamın sana (belki istemeden de olsa) attığı bu kazığa mı.. konu baska olsa nisanlını değerlendirmeye alabilirdin ama is isten geçmis artık birlkte olmussunuz.. ah iste erkeklere bu güveni evlenmeden teslim etmemek lazım biz bayanlar daha duygusal davranıyoruz ama onlar öyle düsünmüyor iste.. Allah yardımcın olsun canım..

bence nişanlın söylemiş %100 yani çünkü öyle anlayamazlar nerden anlasınlar seviştiğinizi ya oğulları söylemiş bariz sonuçta kamera yokdu sizin yanınızda o anda hem hadi oğlu söyledi ve bunlarda nefret ettiklerini söylediler bunu nie gelip sana anlatıo üzüleceğini hiç mi düşünememiş ya söylenir mi böyle bişi diorum işte bu erkekler valla düşüncesizler yaklava:

Onların nefret olayından önce nişanlınızın aranızda geçenleri anlatmasının hesabını sormalısınız bence.:hulya:

aşkı memnu dizisinde mi yaşıyoruz kardeşim ne o öyle bi bakışla anlaşılsın

hee evet nihal gibi midende kelebekler uçuşursa kayınvaliden de yüzüne bakınca hemen anladı sanırsın aklinialirimsmile
diğer anlattıklarına ise hiç girmiyim

kesinlikle fake bir konu bu..resmen bilinçdışı fantezilerini yazmış..bakalım milletın tepkisi ne..

nerden anladın dıceksınız..o kadar cok kanıt var ki..böyle bir durumda olan kişi ne kadar sevse de aşık olsa da nişanlısını hala ve hala koruyamaz..ki olay daha taze iken asla..zaten epey bi süre cevap yazmadı..çelişkiler ortaya çıktı çünkü.."sınavlarım vardı" diyo..takip edemiceksen niye konu açıyosun....kimse senın yaşadıklarını yargılayamaz burda ama insan böyle bir ihanet yapmış adamla evlenmeyi bir daha gözden geçirir..sonuçta evlilik bu..mesajlarının hiçbirinde bunu sezmedim..hala nişanlını savunuyosun..he eğer ki yazdıkların doğruysa ve samimiysen senin de nişanlının da biraz zamana ihtiyacınız var..nişanlın ayrılma planları yapıyo bence ailesiyle aranı bozup senın terketmenı sağlamaya yada kavga çıkarıp bu sebeple ayrılmaya çalışıyo..zararın neresınden dönülse kardır iyi düşün..aşk gözünü kör etmesin

Son düzenleme:
bence bekleyememiş olabilirsiniz tamam ama sevgilin niye belli ediyor ailesine..
diyelim anladılar, ki sevgilin ölümüne inkar etmeliydi senin hakkında yanlış düşünmelerini engellemek için
sonuçta bu ikinizi ilgilendirir bilmelerine gerek yok
hadi anladılar gelip sana niye senden nefret ediyorlar diyor nası bi nişanlı bu ya
ailesi nefret ediorum diye yırtınsa bile seni sevdirmeye çalışmalı sana da çaktırmamalı bence
arkadaşlarda hak buluyorum ayrılmaya çalışıyor olabilir
ki bu erkeklerden beklenir gözünü dört aç hareketlerini tart bakalım
bi ayrılma blöfü yapmaya bak bakalım hemen kabul ederse anlarsın sen de

ya ben anlayamadım konuyu
kayınvalide nasıl anlamış ki beraber olduklarını yüzündemi yazıyormuş belkide kadın ortaya laf attı damatta yedi ama bence inkar etseydi hem bu olay tek başına yapılmıyor oğullarından neden nefret etmiyorlarki yarabbim ya ne günlere kaldık
artı okumak cehaleti bir nevi götürüyor her okuyan ileri görüşlü olacak değil bence insan kendini geliştiremekten sonra 10 okul okusun aynıdır bence
ama ben burada arkadaşın nişanlısına kızdım bide nefret ediyorsa anası babası bence nişanlısını savunup nedenini sormalıydı
hem olan olmuş biten bitmiş yani eeeeee evleneceklermiş işte ne gereği var ortalığı bulandırmaya ya
offffffffffff bu erkek analarıda varya yani
(gerçi bende erkek anasıyım ama )delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…