benden sakladılar

orda oturmak isteyeceğinizi falan düşündü herhalde ondan sakladı bir insan oyunluysa yaşı kaç olursa olsun değişmiyor işte
ben olsam kırıldığımı her şekilde belli ederdim
madem siz beni aileden biri gibi görmüyorsunuz artık ben de sizi görmüyorum pozu atardım
anlatırken gıcık oldum :47:
evet büyük itimal o yüzden sakladı ama sebep ne olursa olsun saklamamaları gerekirdi bende gıcık oldum inan:)ama bişey yapılmıyor işte

Canım anladığım kadarıyla siz o evde oturmak istersimiz felan diye söylememişler, başka bir sebep bulamıyorum ben. Gerçekten çok kırıcı, sen onları ailen olarak benimsiyorsun ama onlar sanki sen mallarına göz dikecekmişsin gibi aldıkları evi saklıyorlar. Ben senin yerinde olsam kv size geldiğinde eviniz hayırlı olsun derim. Sen de bundan sonra daha mesafeli ol, herşeyini açma.
aynen öyle sanki ben onların mallarını ellerinden alıcam. bulunduğumuz semtte evler biraz pahalı (kiralarda)bu semtte ev sahibi olmak zor oturdukları ev haricinde evleri var bize son dakka burası alındı(allah razı olsun )diğer evlerine göre biraz kötü o yüzden sakladılar sanırım

arkadaşlar eşimin ailesiyle aramda bi problem yok bugüne kadar hiç saygısızlık etmedim kötü bi söz etmedim k.validem bizi yönlendirmeye,evimize karışmaya çalışır ses çıkarmam seviyemi bozmamaya dikkat ederim az da olsa birbirimizi benimsediğimizi düşünürdüm ama ben onlar için sadece yabancıymışım k.validemlerin eski bi evi var kirada satıp yeni bi daire almışlar ama benim bundan haberim olmadı ne bizim evde bahsi geçti ne de onlar söyledi k.validemin gününde arkadaşı hayırlı olsun ev almışsınız dedi o cevap veremedi kalakaldı yoo falan dedi kadında şaşırdı söylediğine pişman oldu sonra k.validem vazgeçtik falan diye zırvaladı kadında bozuldu konu kapandı.bende çok şaşırdım aylar önce alınan ev şimdi ortaya çıktı ben o gün ne eşime ne de o na bişey sormadım ama üzüldüm daha sonra eşime eviniz hayırlı dedim o da şaşırdım melek abladan duydum dedim saklamanıza luzüm yoktu dedim fırsat olmamıştır söylemeye gibi saçma bi cevap verdi üstelemedim ama kırıldım biz bulunduğumuz semte göre daha eski bi evdeyiz şu an ve alt kattayız sanırım umarız diye sakladılar sebep ne olursa olsun bi yabancı benden saklamalarına üzüldüm kimsenin evine barkıına zorla oturacak değilim beni tanıyamamışlar benim evime aldığım bi çöpü bile soran herşeyimi didikleyen nerden kaça aldın diyen kadın koskoca evi alıp saklamış ne deyim aile olmak soyadı almak anne baba demek ne kadar anlamsız bazen....(dertlaşmek istedim sadece)

ohooooo oda birşeymi canım;benim kayınvalidem eşimin evinde oturuyordu,bizde ilçede yaşadığımız için kirada oturuyorduk.neyse görümcemle kayınvalidem gidip kayınvalideme ev alıp taşınıyorlar,eşimin evinide birisine kiraya veriyorlar:47:ve biz bunu 1-2 hafta sonra öğreniyoruz,ilk duyduğumda delirmek üzereydim,hanımefendiler hem saklamışlar hemde eşimin malını kiraya vermişler,biz kadıncağızı sokağamı atcaz kira vermeden otursun derken hanımefendi ev alıyor bunu saklıyor birde eşimin evini kiraya veriyor,valla diyecek birşey bilemiyorum.bak birde böyleleri var canım.:40:

ohooooo oda birşeymi canım;benim kayınvalidem eşimin evinde oturuyordu,bizde ilçede yaşadığımız için kirada oturuyorduk.neyse görümcemle kayınvalidem gidip kayınvalideme ev alıp taşınıyorlar,eşimin evinide birisine kiraya veriyorlar:47:ve biz bunu 1-2 hafta sonra öğreniyoruz,ilk duyduğumda delirmek üzereydim,hanımefendiler hem saklamışlar hemde eşimin malını kiraya vermişler,biz kadıncağızı sokağamı atcaz kira vermeden otursun derken hanımefendi ev alıyor bunu saklıyor birde eşimin evini kiraya veriyor,valla diyecek birşey bilemiyorum.bak birde böyleleri var canım.:40:
ooo bu da terbiyesizliğin ayrı bi boyutu ne deyim allah akıl,vicdan versin.....

Ee öğrenince naptınız peki? Kiracı size mi ödüyor şimdi kirasını? Şok oldum, pes. Yüzsüzlüğün bu kadarı artık. Kusura bakmayın lütfen tutamadım kendimi, umarım kırıcı bir ifade kullanmamışımdır :S

Son düzenleme:
Ee öğrenince naptınız peki? Kiracı size mi ödüyor şimdi kirasını? Şok oldum, pes. Yüzsüzlüğün bu kadarı artık. Kusura bakmayın lütfen tutamadım kendimi, umarım kırıcı bir ifade kullanmamışımdır :S

öğrenince resmen sinir krizi geçirdim;aslında yapılan şu;kayınvalidem kredi çekiyor ve ev alıyor.aldığı eve taşınıp eşimin evinide kiraya veriyor ve bizim hiçbirşeyden haberimiz yok,eşşekbaşıyız çünkü.buradaki maksat o evden gelen kirayla aldığı evin kredisini ödeyecek.bende ilçede kirada oturuyordum o zaman,ben bilmiyormuyum sanki evi kiraya verip o paraylada oturduğum evin kirasını ödemeyi.eşime dedim böyle saçmalıkmı olur,annem o birşey yapamam demişti,resmen 2 sene çatır çatır evin kirasını aldı kayınvalidem,bende kirada oturdum ama eşimle boşanma derecesine kadar geldim bir ara.en son birsürü bahanelerle evi boşalttırdık ve biz yeni kiracıya verdik,şimdi kirayı biz alıyoruz ama vicdanım rahat,2 sene yardım etmiş olduk,birazda kızı kendi evinin kirasını annesine versin kendi kirada otursun.:19:

Son düzenleme:
Back
X