benden sakladılar

Sizin kayınvalidede saklamak doğal galiba.
Bir konunuzu gördüm kayınvalidenize msafir geliyor ille sizide çağırıyor gel diye altın takarlar
düğüne gelmediler diye.
Ama gelenlerin düğünden evlendiğinizden beri haberleri yok.
Kadının huyu bu demekki bu yaştan sonra değişmez öyle gider artık.
Size birşey diyimmi değer verdiğiniz svdiğiniz insanların sizi incitmesine bile müsade etmeyin.
Alınmanız gereken eşiniz kayınvalideniz değil.

Ben olsam kayınvalideme degil de eşime tavır alırdım,
Demek ki o da beni aileden saymıyor diye....

Sizin kayınvalidede saklamak doğal galiba.
Bir konunuzu gördüm kayınvalidenize msafir geliyor ille sizide çağırıyor gel diye altın takarlar
düğüne gelmediler diye.
Ama gelenlerin düğünden evlendiğinizden beri haberleri yok.
Kadının huyu bu demekki bu yaştan sonra değişmez öyle gider artık.
Size birşey diyimmi değer verdiğiniz svdiğiniz insanların sizi incitmesine bile müsade etmeyin.
Alınmanız gereken eşiniz kayınvalideniz değil.
valla çok güze bi konuya temas etmişsin evet öyle yaptı gelen misafirin evlendiğimizden haberi yoktu...diiyorumya sinsi biraz işlerini böyle hallediyor.alınma konusuna gelince evet en çok eşime kırıldım k.valide ve pederide fesatlıklardan dolayı sinirlendim

Ben olsam kayınvalideme degil de eşime tavır alırdım,
Demek ki o da beni aileden saymıyor diye....
hepside bana karşı örgütlenmiş ve saklamışlar tabiki en çok kırıldığım eşim ben onun için bi yabancıyım onlar ailesi üzgünüm tabi söyleyecek çok şey var ama susuyorum allah bana daha güzelini(kat be kat)nasip eder işallah.....

hepside bana karşı örgütlenmiş ve saklamışlar tabiki en çok kırıldığım eşim ben onun için bi yabancıyım onlar ailesi üzgünüm tabi söyleyecek çok şey var ama susuyorum allah bana daha güzelini(kat be kat)nasip eder işallah.....

Amin.En güzelleri sizin olur inşallah.
Kaç yıllık evlisiniz?
Eşiniz sizden bile sakladığına göre yeni evlisiniz sanırım.

nedensse ben hiç şaşırmadım..benim eşimin ailesinin hiçbirşeyini bilmem,söylemezler,arayıp sormazlar ben aradığımdada eşimle görüştüklerini söyleyip beni aramalarına sebep olmadığını söylerler..çokta umursamıyorum,benim yeni tesbitim kayınvalidelerbiraz aptal gelin istiyor herşeyi beceren ,kendilerine danışmayan gelin istemiyorlar....hiçte üzülmeye gerek yok ben senin yerinde olsam saklama sebebini sorardım....

2 yıldır evliyiim biz ikimiz bi aile olamayacağız galiba

Öyle düşünmeyin.
Eğer karşılıklı sevgi ve fadakarlık varsa çok güzel aile olunur.
Yeni evlisiniz , eğer eşinizin can damarını yakalarsanız onu anne bağımlılığından kurtarabilirsiniz.
Bu noktada kadına iş düşüyor işte.
Sağlam şekilde evliliği inşa edip kendi ailesinden çok sizi aile olarak görmesini sağlamalısınız.
Bunlar tamam olunca bir de çocukla taçlandırırsanız işte mutlulukların en güzeli.

nedensse ben hiç şaşırmadım..benim eşimin ailesinin hiçbirşeyini bilmem,söylemezler,arayıp sormazlar ben aradığımdada eşimle görüştüklerini söyleyip beni aramalarına sebep olmadığını söylerler..çokta umursamıyorum,benim yeni tesbitim kayınvalidelerbiraz aptal gelin istiyor herşeyi beceren ,kendilerine danışmayan gelin istemiyorlar....hiçte üzülmeye gerek yok ben senin yerinde olsam saklama sebebini sorardım....
eşime sordum söylemeye fırsat olmamıştır dedi:)(komedi bi cevap)bi daha sordum konuştum ya bi kere yanında hatırlamıyomusun dedi:)aptalım ya ben sorun yok.bundan sonra bende umursamıyorum onları saklasınlar istediklerini yapsınlar bakalım allah herşeyi görüyor.ben fesat değilim ama belli ki onlar pek temiz kalamamış

2 yıldır evliyiim biz ikimiz bi aile olamayacağız galiba

hiç öyle düşünme ben bunları çok yaşadım..sakın eşinle bunlar için kavga etme,zamana bırak eşin sana yapılan haksızlıkları zamanla anlar...ama sen kavga edersen ailesinehak verir.(benim fikrim bu)

Öyle düşünmeyin.
Eğer karşılıklı sevgi ve fadakarlık varsa çok güzel aile olunur.
Yeni evlisiniz , eğer eşinizin can damarını yakalarsanız onu anne bağımlılığından kurtarabilirsiniz.
Bu noktada kadına iş düşüyor işte.
Sağlam şekilde evliliği inşa edip kendi ailesinden çok sizi aile olarak görmesini sağlamalısınız.
Bunlar tamam olunca bir de çocukla taçlandırırsanız işte mutlulukların en güzeli.
sevgi var ama ben onu can damarından nasıl yakalayacağımı bilmiyorum evlenmeden önce ailesine bu kadar bağlı olmayan adam her planını onlarla yapar oldu,benden bişeyleri saklar oldu evliliğimizi etkiliyolar onlar yokken(şehir dışındayken)birbirimize daha bağlıyız onlar gelince farklı çocuk da ha deyince olmuyo maalesef:)sağlık problemim var bu gidişat kötü..

eşime sordum söylemeye fırsat olmamıştır dedi:)(komedi bi cevap)bi daha sordum konuştum ya bi kere yanında hatırlamıyomusun dedi:)aptalım ya ben sorun yok.bundan sonra bende umursamıyorum onları saklasınlar istediklerini yapsınlar bakalım allah herşeyi görüyor.ben fesat değilim ama belli ki onlar pek temiz kalamamış

Başta siz kendinizi yabancı olarak lanse ettirirseniz
sonrasında da bu böyle devam eder.
Oldukları gibi kabullenmeyi deneyin onları.
İnanın daha mutlu olacaksınız bu şekilde.
Bir de eşinizle bu konuları konuşurken
onların eşinizin ailesi olduğunu unutmayın.

hiç öyle düşünme ben bunları çok yaşadım..sakın eşinle bunlar için kavga etme,zamana bırak eşin sana yapılan haksızlıkları zamanla anlar...ama sen kavga edersen ailesinehak verir.(benim fikrim bu)
hiç anlayacak gibi görünmüyor bişeylere göz yumarsam arkası daha kötü gelicekmiş gibime geliyor.doğru söylüyosun tartışmak çözüm değil ama bazen sinir oluyorum bi arkadaşımız çocuk demiş bende istiyorum ama olmuyor ayrıca olsa hayatımıza daha da müdahil olacaklar gelip itmeler karışmalar çoğalacak ben nası sağlıycam dengeyi

Başta siz kendinizi yabancı olarak lanse ettirirseniz
sonrasında da bu böyle devam eder.
Oldukları gibi kabullenmeyi deneyin onları.
İnanın daha mutlu olacaksınız bu şekilde.
Bir de eşinizle bu konuları konuşurken
onların eşinizin ailesi olduğunu unutmayın.
gelip gitme samimi olma konusunda herşeyi bekliyolar ama özel mevzularını ki bence özel değil saklıyolar olduğu gibi kabul etsemde artık güvenmem onlara

onun ailesi onun ailesi senin ailen senin ailen ben böyle düşünürüm herzaman bir oğlumuz vardı bide kızımız oldu yada tam tersi söylenen laflar hep boş gelir sen ailende olan herşeyi söylüyormusunuki onlarda söylesin ayrıca kocan almamış evi annesi almış söylemeyi istemeyebilir bence abartmışsınız biraz

ne tuhaf insanlar var yani bu gizlenecek saklanacak birşey değil ki.kendilerini komik duruma düşürmüşler aslında:19:eşinin sana söylememesi de çok ilginç bence en çok eşine sitem etmelisin:23:yine de boşver canım haklısın ama insanları da değiştiremezsin sen de onları öyle kabul et ve onlar gibi davran hiçbirşeyini onlarla paylaşma aldığına verdiğine kimseyi karıştırma:31:

saklama ihtiyacı gördüklerine göre sizinde artık evinizle ilgili yaptıklarınızı paylaşmak yerine saklayın.size duyulan güven kadar güven duyun..mal-mülk aile sırrı değil ki bu saklanılsın,kırılmakta haklısınız ama inanın hiçbirşey için üzüldüğünüze değmez,olan size olur..Allah korusun hastalanırsınız..Allahım sizin için hayırlı ve istediğiniz zamanda bebek sahibi olmanızı nasip etsin..

esinin seninle paylasmamais ilginc aslinda
kv ister söyler ister söylemez o önemli degil bence
sanirim esine tembih etmis söyleme diye
aslinda sonuc yine ayni
kv mali bu kendi bilecegi is

canım bazı insanlar böyle işte malesef yapacak birşey yok.sanki sen evlerini zorla alacaksın.boşver takma.yıpranan sen oluyosun.
benden 3 yıl sonra görümcem evlendi.başka uzak bir şehire.kayınvalidem alınan çeyizleri vs,hiçbirşeyi göstermedi.çarşıya kıyafet alışverişine çıkmışlar düğün öncesi tesadüfen karşılaşrık mecburen dillerinin ucuyla çağırdılar,düğünden 3 ay önce falan nikah oldu benim haberim yok eşimi aramış çağırmış eşimin iş yeriyle belediye karşılıklı sayılır,eşim hani nisan deyince aradı nikah kıyılmaya 5 dk kala,bende gelemem kusura bakma dedim.elimin çocuguyla kış günü 5 dk hazırlanıp nasıl gideyim ben oraya.o günden sonra bende hiçbirşeyımı anlatmıyorum kolay kolay.gelip gitmezler zaten en fazla senede 2 defa falan.aynı şehirdeyiz.aramız yayan 15 dk falan.bizde eşim ne zaman isterse20 günde ayda 1 defa gideriz.inan insan böyle daha mutlu oluyor.ben de başkalarından öğreniyorum çoğu şeyi ve merak da etmiyorum açıkcası.ama senin durumunda olsam eşime kırılırdım ve açık açık sorardım.tartışma şeklinde değilde açık açık harfiyen dinlemek isterdim ve eşime sorardım sen beni neyin olarak görüyosun diye?

Hayat arkadaşlığı adına atılan imzanın ne anlamı kaldı şimdi? :117:
Eşiniz çok ayıp etmiş, çook. :20:

Back
X