- 25 Ağustos 2014
- 21.425
- 51.583
- 798
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Adam dövmüş, yüzüğü yüzüne fırlatmış, hatasını görüp pişman olup bi birleşme çabasına filan da girmemiş, konu sahibi onun ailesini arıyor "beni dövdü ama hiç sorun değil, döner dmi?" dercesine.. Ben de zamaninda sabrettim, sustum (ben evliydim) bi müddet ama ne dayak vardi, ne ihanet ne de böyle aşağılamalar.. Evli degilsin, coluk cocuk yok, kimsesiz olup bu adama muhtaç değilsin şükür..neyin umudundasınız? adam size şiddet! uygulamış bakın şiddet! kırmızı çizgiler vardır aldatılma gibi şiddet gibi hakaret gibi bunları yaşarsanız arkanıza bakmamanız gerekir ama siz hala aniden kestirip atma kafası diyorsunuz..
daha nişanlıyken size bunu yapan evlenince neler yapar?
bir de bakın derdiniz var buraya konu açıyorsunuz, insanlar size yol gösteriyor. ben buraya başıma bir olay geldiğinde konu açıyorum çünkü o dönemlerde sağlıklı-mantıklı düşünemiyorum.. neden size doğru yolu gösteren insanlara hemen saldırıya geçiyorsunuz?
Anlayamıyorum, kendi değerini bu kadar ayaklar altina almak neden?

daha aynı eve girmeden bunu yapan evlenince neleeer neler yaşatır. insan biraz kendi kıymetini bilmeli, oturup düşünmeli ben ne yapıyorum ne istiyorum diye.