• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Kendi şahsıma bişi demediğim halde laf işittim ama sana yine söylüyorum .yüzüğü atmışsa yüzüne niye bu takip sal ipini gitsin.

ben bunun aynısını yaşadım.. Adam kadını dövüyordu minicik de bir çocuk var yanında.. gittim araya girdim, kadın hışımla kocam o benim dedi ya la :KK53: o günden beri kadın imdat demiyorsa girmem araya falan..
Çoğu insan o yuzden karismiyor iste o tanik olunan aile kavgalarina.. Bi anda kendini suclu konumunda buluyorsun :KK53:

Senin aklına kimler geliyor içinde bulunduğun durumda.
Örneklendirir misin ?
Annen muhtemelen bir forumda bizim gibi beddua yemiş olacak ki barnahla gösterilen kızı elin adamından onun anasinin yanında alninin orta yerine dom dom kurşunu gibi yumruk yiyor.
Sonra da kk gibi güzide bir forumda ona nişanlısı tarafından görülen muameleyi biz ona görmedik diye beddua ediyor, şaka gibi :KK66:
Annem ve babam mükemmel bir çift, asla onların adını ağzınıza almayın. Size yakışmıyor. Annem buraya yazdığımı bilse bana neler yapar. Ve babam hepinizin hayalindeki erkek. Umarım bende onun gibi birisiyle evlenirim. Yeter afkurmayın artık da

Annem ve babam mükemmel bir çift, asla onların adını ağzınıza almayın. Size yakışmıyor. Annem buraya yazdığımı bilse bana neler yapar. Ve babam hepinizin hayalindeki erkek. Umarım bende onun gibi birisiyle evlenirim. Yeter afkurmayın artık da

Bak kendin diyorsun. Baban mükemmel bir erkek ve eş. O zaman onu örnek al. Tıpkı baban gibi eşini el üstünde tutan birini bul. Iki saatdir onu anlatmaya calisiyoruz da

Sakın babanın adını soyadını verme.
Kocalarimizi boşayip o ideal erkeğin kollarına atmak için kendimizi yolariz aman diyim !

Baban niye benim hayalimdeki erkek oluyor ki
Niye kıııııı ne yapar Ne var kuııı burda ne yapıyoruz sitede
Keşke annen görse şu yazdıklarını
Sürükleyerek götür seni doktora
Umarım ailen farkına varır sen gerçekten iyi değilsin
Bak yermek için demiyorum bunlar bu davranışların kesinlikle sağlıklı değil

Baban niye benim hayalimdeki erkek oluyor ki
Niye kıııııı ne yapar Ne var kuııı burda ne yapıyoruz sitede
Keşke annen görse şu yazdıklarını
Sürükleyerek götür seni doktora
Umarım ailen farkına varır sen gerçekten iyi değilsin
Bak yermek için demiyorum bunlar bu davranışların kesinlikle sağlıklı değil
Sanirsin burasi genel evi gibi bir ortam :KK70:
Baksana anası bilse kötü yola düşmüş evladim diyerek bunun saçını başını yolacak :KK70:

Back
X