Benden size tavsiye; evlenmeden kendinizi kimseye teslim etmeyin!

bayannurella

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
16
37
8
29
Yaşadıklarımı anlatıyım da başkaları da benim gibi hataya düşmesin. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim. Yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımla (daha doğrusu eski erkek arkadaşımla) yüzeysel olarak bir şeyler yaşadık. Yaklaşık 1 ay önce de beni terk etti. O zaman da daha adetime 2 hafta falan vardı. Beni bi korku sardı adet olmazsam, zevk suyu bulaşmışssa, zevk suyundan hamile kalmışsam napcam diye beynimi yedim 2 hafta boyunca. Sonra adetimi tam zamanında aynı şekilde oldum. Ama benim korkum yine geçmedi ya üstüne gördüysem ya da çok nadir olsa da hamileyken adet görülüyomuş ben de öyleyimdir belki diye düşünmekten uyku uyuyamaz oldum. İnternette hamilelik belirtilerini okudukça kendimde belirti aramaya, belirtiler bulmaya başladım. En ufak ağrıyı sızıyı hamileliğe yoruyodum. Psikolojim alt üst oldu resmen kafayı yeme aşamasındaydım. İntiharı bile düşündüm diyebilirim. Kimseye de bir şey anlatamadım o eski sevgilime de muhtaç olmamak için ona da bir şey söylemedim. Yanlış anlar hala onla olmak istediğimi düşünür diye kendi başıma yaşadım bütün stresi. Allah korusun eğer hamile olsaydım maddi olarak kimsenin desteğine ihtiyacım olmadı zaten benim tüm sorunum manevi olarak olurdu. Çünkü ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum. Sürekli çocuklarla ilgili konuların içindeyim. Bunları yaşadığım sıralar bebek fotoğrafı görmeye bile tahammül edemiyodum rüyalarımda bebekler görüyodum anlıcağınız çok kötü durumdaydım. Neyse adetim bitti benim içim rahat etmedi gittim gebelik testi aldım. Onu da utana sıkıla aldım yaşımdan küçük duruyorum minyon tipliyim biraz yanlış anlarlar diye. Eve geldim koşa koşa yaptım testi 30 sanıye falan bekledim tek çizgiyi gördüm. 5 dakika falan baktım çubuğa başka çıkan bişey var mı diye. O an öyle bir rahatladım ki. Allaha dua ede ede, tövbe ede ede ağladığımı hatırlıyorum. Yok böyle bir stres. O andan sonra kendime söz verdim evlendiğim kişi dışında asla kimseyle böyle bir şey yaşamıycam. Kimseye güvenmemek lazım bu devirde. Bir şeyler yaşamadan önce çok iyi düşünün. Bunlar da benden size tavsiye olsun.

Yanlis ywre acmissin konunu tasinir ilk bunu soliyim
yasadiklarin kotude olaa tecrube olmus sana ayni hataya dusmessin eminim

Korunmak diye bişey var bilmem biliyor musunuz?

Çok kızıyorum sizin gibi kızlara. Sırf erkek arkadaşlarınız istiyor diye bir şeyler yaşayıp sonra ah namusum vah namusum tövbe bidaha yapmam diye deliriyorsunuz. Ya yaşadığınız şeyin arkasında durun,,istedim yaşadım deyin ya da bu kadar önemliyse ve korkuyorsanız yaşamayın.

Umarım ders olmuştur da bir sonraki sevgilinizi elde tutmak için aynı şeyleri yaşamazsınız.

Bence de teslim etmeyin, neden teslim ediyorsunuz yahu, evlenince de teslim etmeyin.

Kendi başınızın çaresine bakmayı öğrenin, korunmayı öğrenin, başkaları istiyor diye istemediğiniz şeyler yapmamayı öğrenin, sonra değerlendirirsiniz kendinizi başkalarına tavsiye verebiliyor muyum diye.

Çok geçmiş olsun kardeşim. Ben evli olduğum halde istenmeyen hamilelik ile ilgili korku yaşamadım.Çocuk aldıran kadınların psikolojisi gerçekten fena Klinikte çalışan arkadaşlarım var.Allah başa vermesin..Hamile olmadığınıza çok sevindim.Zamanı değilmiş çünkü.

zaten erkeklerin baya büyük bir kısmı kadını cinsel obje olarak görür, istediğini almak için binbir çeşit aşk cümleleri kurar kandırır yatağa atar sonra da , başka kurbanlar bulmak için ayrılır ve yoluna devam eder ..
önce karşında ki insanı iyi tanıman lazım bu çok önemli , yattığı kızları arkadaşlarına dalga geçe geçe anlatan çok erkek var her yönden dikkat etmek lazım

Sırf erkek arkadasi mutlu etmek için girişilen her is insani mutsuz eder..

Ayrıca her yapilan bir şeyin sonucu sorumluluğu vardır. Yapmadan önce bunlari iyice dusunmek gerekir yoksa olacaklar anlattiginiz gibi.

yüzeysel ilişki nasıl oluyor ?
benim anladıgım gibiyse zaten hamile kalman imkansız.
genelde kızlarımızın yüzeysel ilişkisi,erkek kişisi pantolonlu,kız kişisi donlu sürtünmek şeklinde cereyan edıyor..

sonra ayrılık vakti kız kişisi,sürtünme hamilesi sendromuna giriyor..

ve böyleleri genelde bir adet paçalı don doğruyor..

Back
X