Benden sonraki sevgilisiyle yatmış..

Selamlar 😘 arkadaşımın sorusudur lütfen ona göre cevaplarsanız :)

2 senelik ilişkim vardı onu çok seviyordum :KK43: çok ağır biri.. bi ara ayrıldık ailemle ilgili yalan yakaladı çok sinirlendi ayrıldık iş esnasında bir kızla tanışmış 1 ay sevgili oldular çok acı çektim sonra ayrıldılar biz yeniden konuştuk yani ben yazdım kız araya girmeye çalıştı araya girdi kötü olaylar oldu. 2 ay geçti şimdi kızla yeniden barışmış (bunu bana en yakın arkadaşı dedi) eskiden sadece öpüşmüşler ama şimdi düzenli olarak cinsel ilişki yaşıyorlarmış gezip tozup kahve İçmeler gezmeler el ele yürümeler en yakın arkadaşıyla tanıştırmalar hatta kızın arkadaşlarını alıp beraber takılmalar.. ama ben kızı kullandığını düşünüyorum.. canım çok açıyor kullanıyor mu onu seviyor mu bilmiyorum:KK43: nolur bir akıl verin
Üzülme ama bunlar bence evlenir

Size göre kullanmak kendisine göre hayatının aşkıdır,aradığı insandır belki?
Yalnızca vakit geçirmek amaçlı beraber olmuş olsalar çok fazla sosyalleşmez,el ele gezmez, arkadaşlarıyla tanıştırmazdı..
Ya benimsin ya toprağın zihniyetinden vazgeçin arkadaşım önünüze bakın,hayatınızın aşkını yakalarsınız belki de siz de..

Belki karsilikli kullaniyorlarsir, ne fark eder.
Arkadasinizin eskisi baskasinin yenisi olmus. Aldatma yok bisey yok, ayrildiktan sonra olan bir mevzu.

O kotu bir kiz.
Onu kullanıyor, hevesini atiyor.
ama seni dokunamaya bile kiyamadi çünkü adam gibi adam sevdigi kadinin kilina dokunmaya kıyamaz :KK68::KK68::KK68:

Konu sahibinin kankasi şaka misin? Cok seviyorsan ayrilmasaydin. Senden sonra tufan yani...
Ayrica bir kizla yattigi kalktigi 3. Kisilerin agzinda sakiz olan bir adam bu bahsi gecen lav.k
Boyle birinden kurtuldugun icin sevin. Allah bilir senin ozelin kimlerin dilindedir. ..

Niye kullansın, sevgilisi işte basbaya. Arkadaşınız kendi hayatına baksın, milleti stalklayıp "Beni kullanmadı (!), ama onunla cinsel ilişki yaşıyor demek ki onu kullanıyor" diye kendi çapında ego tatmini yapmayı da bıraksın. Ayıp şeyler bunlar. Erkek arkadaşı onu sevseydi onunla olurdu, araya kim girmeye çalışırsa çalışsın. Sevmiyor ki başka bir ilişkiye yelken açmış, sosyal ortamlara sokup insanların yeni kız arkadaşını tanımasını sağlamış.

Ne aklı verelim ki b saaten sonra sana geri gelse kabul edecekmisin kendini küçük düşürmekten başka bir şey degil, artık eski sevgilinin ilişki ne seni ilgilendirir ne arkadaşını, ister öpüşurler ister sevişirler niye dertleniyorsunuz ki bakın yolunuza

Kullanıyorsa afedeceknya da içiniz soğuyacak , seviyorsa üzülecek misiniz ?

Ayrıca kullanma kelimesi çok çirkin. Herkesin beyni var, kullansın.

sanane kullandırtmasın kendini
seninle ilişkisi var mı? yok
o halde başkası ile ne yapar ne yapmaz beni ne kadar ilgilendiriyorsa seni de o kadar

Kendi şahsi düşüncemi söyleyeyim mi?İlişkilerde bu “ara verme” ya da kısa süreli ayrılık olaylarında araya 3. bir kişi yani bir başkası giriyorsa o ilişki bence bir daha eskisi gibi olmuyor.Etrafımda iki yakın arkadaşımda bunu gözlemledim.
O kendine yeni bir hayat kurmuş,bittiğini kabullenmiş yoluna devam ediyor.Bu çok acı tahmin edebiliyorum ama artık siz de öyle yapmalısınız.Kendinizi kandırmaya çalışmayın “o kızı sevmiyor sadece cinsellik için kullanıyor” diye.Bu kötülüğü yapmayın kendinize.Sadece cinsel ilişki için kullansa arkadaşlarıyla tanıştırmazdı,foto paylaşmazdı duyurmazdı bu işi diye düşünüyorum.Artık yolunuza bakın ve de bu ilişkiden aldığınız derslere odaklanın.Mesela bir daha hayatınıza girecek kişiye küçükte olsa yalan söylemeyin,sizin bu ilişkiden kazanımınız da bu olsun.Hayatınızda başarılar dilerim.

Kız çok fena bir kavga esnasında çocuğun en yakın arkadaşını arayıp söylemiş çocukta bana tabi...

Yeni nesil gerizekali mi dolu nedir ben anlamiyorum..
Insan ne yapacaksa dort duvar arasinda yapar bunu reklam etmez, hic mi akli yok bu genclerin 🤦🏼‍♀️
Arkadasiniza gelince,kendi yoluna baksin, kimsenin duzenli duzensiz cinsel iliskisi de onu ilgilendirmez 🤦🏼‍♀️

Cinsellik varsa kesin kullanıyordur varsayımı da öyle yanlış ki.
Belki gerçekten seviyordur. Sevmese neden bir daha dönsün.
Yine döner diye bir köşede acı çekmek yerine unutmaya çalışın. Hayata dönmeye çalışı

2 senelik ilişkim vardı onu çok seviyordum :KK43: çok ağır biri.. bi ara ayrıldık ailemle ilgili yalan yakaladı çok sinirlendi ayrıldık iş esnasında bir kızla tanışmış 1 ay sevgili oldular çok acı çektim sonra ayrıldılar biz yeniden konuştuk yani ben yazdım kız araya girmeye çalıştı araya girdi kötü olaylar oldu. 2 ay geçti şimdi kızla yeniden barışmış (bunu bana en yakın arkadaşı dedi) eskiden sadece öpüşmüşler ama şimdi düzenli olarak cinsel ilişki yaşıyorlarmış gezip tozup kahve İçmeler gezmeler el ele yürümeler en yakın arkadaşıyla tanıştırmalar hatta kızın arkadaşlarını alıp beraber takılmalar.. ama ben kızı kullandığını düşünüyorum.. canım çok açıyor kullanıyor mu onu seviyor mu bilmiyorum:KK43: nolur bir akıl verin
Size ne (arkadaşınıza soruyorum) kullansa ne olur, sevse ne olur? Artık bir işiniz kalmamıştır herhalde.

Giden gitmiş olay bitmiş. Hala acaba benden sonra napiyo diye neden merak edilir ? Ayrıca kullanmak değil o. Insanlar ister ve birbirleri ile biseyler yaşarlar. Kullanmak değildir bunun adı. Eşya mi bu kullanılsın? Cinsellik yaşadıklarını cümle alem duymuş milletin sakız gibi ağzında. Seviyesizlik halt safha da:KK20:
Size ne yahu milletin hayatından. Çocuk istemiyor ki başkası ile birlikte arkadaşını istese onun yanında olurdu. Önüne baksın bence

Sevse de kullansada burda arkadasinizi ilgilendiren bir durum yok. Bitmiş iliskileri sonuçta kendi yoluna baksın

Yalnız şunu belirtiyim adam sizden ayrılmış ve yeni sevgili yapmış bir ay gibi bir sürede ondan da ayrılmış ve araya girip yazan kişi siz olmuşsunuz. Yani kız araya girdi yazmışsınız ama siz tam olarak ayrılır ayrılmaz yazan sevgilinin eski sevgilisi olmuşsunuz. Ama yine dikiş tutmamış, tam iki ay geçmiş, kız yine aranıza girmemiş bu adamla ve sevgili olmuşlar. Cinsellik yaşıyorlar diye acaba kullanıyor mu diye düşünmek nasıl bir mantıktır? Demekki kız ilişki yaşamaktan çekinmiyor, büyük ihtimalle çok mutlular ve siz sevgilisi olan adama hala göz koymuş durumdasınız.

Edit: Cevabı direkt arkadaşınıza yazdım.

Hemcinsiniz için bu kadar çirkin bir ifade kullanmanız ne kadar yanlış. Ayrıca cinsel ilişki iki taraflıdır. Yani o kızı kullanıyorsa kız da onu kullanıyor. Kaldı ki anlattığınız kadarıyla gayet sevgililer. Ha bir de siz araya girmeye çalışmışsınız resmen.

Back
X