Benden sonraki sevgilisiyle yatmış..

Bu zamanda agir kizlar degil fingirdek icten pazarliklilar seviliyor. Kullansa bile boş oldugunu dusunmuyorum. Bi yerde iyi gelmistir bazi seyler ona. Ama yapacak birsey yok ki onune bakacaksin artik. Ya da iyi biri olmayip ortaligi karistiracaksin ama şu saatten sonra onu nasil yaparsin bilmiyorum. Giden gitmis elden ne gelir.

Yada yasadiklari cinselligi abartarak ve iftira atarak ortaligi karistirabilirsin. Kiz seni kullaniyomus yiyip icip gezcem zaten cok salak saf birimis diye arkandan soylenmis de eski erkek arkina. Ayy ne guzel akillar veriyorum. Yasadiklari cinselligi bile detaylarini anlatmis de 😂😂

Bir kadını kullandığını düşündüğünüz bir adamı nasıl sevebiliyorsunuz? Ayrıca öpüştüklerini, cinsellik yaşadıklarını nereden biliyorsunuz? Eski erkek arkadaşınız ağzından bunları düşürmeyen biri sanırım!!

Ee bundan sanane cocuk seni sevse o kizin yaninda olur mu kendine yeni mesgaleler bul. Birak ne halleri varsa gorsunler

Her iki tarafta birbirini kullanıyor boşver böyşe basit insanlar için canının yanmasına bile degmez

Adam belli ki o kadını senden daha çekici buluyor ki çatır çatır sevişiyorlar ikisi de mutlu ne güzel. Sen de iğrenç zihniyetinde kadını kullanıyor diye kendini avut, isteyip de yaşayamadığın cinsellik üzerinden kadınları aşağılayıp kendini yüceltmeye çalış. Hiç üzülmedim sana. Umarım zihniyetin değişir

Adam belli ki o kadını senden daha çekici buluyor ki çatır çatır sevişiyorlar ikisi de mutlu ne güzel. Sen de iğrenç zihniyetinde kadını kullanıyor diye kendini avut, isteyip de yaşayamadığın cinsellik üzerinden kadınları aşağılayıp kendini yüceltmeye çalış. Hiç üzülmedim sana. Umarım zihniyetin değişir
O kadar haklısınız ki kimileri kendilerine yeni bir dünya yaratıp hayatını yaşarken kimileri de kenardan böyle bir hasetle izliyor.

Yada yasadiklari cinselligi abartarak ve iftira atarak ortaligi karistirabilirsin. Kiz seni kullaniyomus yiyip icip gezcem zaten cok salak saf birimis diye arkandan soylenmis de eski erkek arkina. Ayy ne guzel akillar veriyorum.
Yok ya az bunlara. Elektrikli testereyle kızı kovalasın, füze atsın, tankla üstünden geçsin. Olmaz böyle.

Bence onlar evlenir.
Ben de kocamı 3 yıl kullandım sonra bastım nikahı. Hala kullanıyorum düzenli olarak. Muhtemelen bi 30 yıl daha kullanırım keratayı.

Siz niye üzülüyosunuz ki, evlenseydiniz sizi de kullanırmış demek ki. Boşverin onlar birbirini kullanıp dursunlar.
az kullanın adamcağıza yazıkkk :D

kızı kullanıyor olsa arkadaşlarıyla programlar yapıp dışarıda bunca zaman geçirmezdi. belli ki onunla vakit geçirmeyi seviyor ve aralarında gerçek bir ilişki var.
kaldı ki ailenizle ilgili bir yalan yakalamış. belli ki ayrılmaya sebep olacak cinsten, pek pembe olmayan bir yalanmış.
dönmemesi zaten normal olan değil mi ?

Back
X