Benden sürekli kaçıyor başta tesadüf diyordum ama????

Dilan2192

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
38
4
1
35
Mrb arkadaşlar bir erkek arkadaşım var normal arkadaşız ama samimi deiliz pek sürekli benden kaçtığını hissediyorum nedenini bilmiyorum başta tesadüf diye düşünüyordum ama ben olunca artık o ortama gelmiyor yada konuşmayı hemen kesiyor artık neden böyle yapıyo anlamıyorum:((

Mrb arkadaşlar bir erkek arkadaşım var normal arkadaşız ama samimi deiliz pek sürekli benden kaçtığını hissediyorum nedenini bilmiyorum başta tesadüf diye düşünüyordum ama ben olunca artık o ortama gelmiyor yada konuşmayı hemen kesiyor artık neden böyle yapıyo anlamıyorum:KK43:(
Seninle muhabbeti sevmiyordur.

Sozum meclisten disari. Benim bi arkadasim kotu koku yuzunden sevgilisinden ayrildigini bahsetmisti. Tekrar soyluyorum,sozum meclisten disari.

Senin ona karşi ilgin varmı. Belki bunu sezmiştir. Senden hoşlanmıyordur.Aynı ortamda bulunmayışı bu yüzdendir.

Senin ilgin var mi. Boyle bir durum gelistigine gore var. Boyle birseyi sezinlemisse yada kulagina gittiyse umit vermemek icin uzak duruyordur.

Kiz arkadasi kiskanmasin diye uzak duruyor olabilir
Ya da muhabbetini sevmiyordur
Ama en yüksek ihtimal senin ondan hoslandiğini anlamiş,siz ona açilmadan o ortami soğutmaya -sizden uzak durmaya çalisiyor da olabilir

Back
X