• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden yaşça büyük olan birisinden hoşlanıyorum

27 yaşında adam nerede müdürlük yapmış ayol?

7 yaş farkı çok değil bence.
Tarih bölümü okumuş ama öğretmenlikten müdürlüğe heryer de bulunmuş . İsmi duyulmamış dershanedir müdürlük dediği. Kendinden üstün görüyor bu adamı. Burada daha bir sıfır yenik başlıyor oyuna üye.

Aşık olmaya basladiniz sanirim veya etkilenmissiniz bilemiyorum ama bazi kadinlar eril erkeklerden hoslanir baskindan kastinizi bunu anliyorum yakisikliysa birde carpinti yapmistir ,aklima bir arastirma geldi kadinlara filmde iki farkli erkek izletmisler ve nabizlarini ölcmusler, biri kibar nazik digeri daha eril ,kadinlarin hepsi kibar ve nazik olani secmis ama deney sonucunda eril erkek her sahneye cikisinda nabizlari yukselmis ,yanii bence uzak durun gecici hisler bunlar

Derslerine odaklan belki okursan ileride sen de müdür olursun derslerinle ilgilen erkekleri boş ver yaşın zaten 20 çok küçüksün ders çalışamayacak kadar ilgilendiğini söylüyorsun bu bence doğru değil

Aslında ders çalışmayla alakalı bir sorunum yok ama verimli şekilde ders çalışamıyorum ben bugün toplam 10 saat ders çalıştım ama çok verimli geçmedi bundan dolayı çok üzgünüm

Sen 25 olsan adam 32 olsa okey derdim ama sen 20’sin daha, ergenlikten çıkılmamış oluyor, duygular aşırı yoğun oluyor bu yaşlarda. Adamı da gözünde büyütüyorsun haliyle, otoriter biriyse de manipüle edilmen büyük ihtimal ilişkide. seni cezbeden konumu, yaptığı iş muhtemelen bu yaşlarda bunlara çekilmek de çok normal. Ama hiç sağlıklı bir ilişki olmaz 24-30 bile bana alakasız geliyor.

Ben 27 üzerinden yorum yapmıştım 32 hele hiç olmaz, zaten sallamışsın ama iyice salla

Ben 20 yaşındayım hoşlandığım kişi 27 yaşında. Eskiden bu kişiyi hiç sevmezdim çok otoriter disiplinli birisi ve çok baskın 27 dendiğinde gözünüze küçük gibi gelebilir ama karşısında 40 yaşında olan birisi varsa bile konuşmasıyla diksiyonuyla karşısında ki kişiyi etkileyip susturabilme özelliği var. Diğerlerine yaptığı gibi bana da baskın hareketleri vardı hiç hoşlanmazdım o zaman şimdiyse durduk yere hoşlanmaya başladım ama aşık falan değilim. Mesela gün içinde karşılaşırsak kalbim çok hızlı atıyor bazen yanında çok konuşuyorum bazense sanki hakkım varmış gibi trip atıp konuşmuyorum çok çocukça hareketler sergiliyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum. Unutmak için ne yapmalıyım gün içinde aynı ortamda bulunmak zorundayız her saat görüyorum diyemem ama her gün en az 1 kez görüyorum, gördüğüm için de sürekli aklıma geliyor derslerime kafamı veremiyorum onun yüzünden. 1 ay önce aynı anda 2 üniversite okuyacağım diyen bir kızdım şimdi doğru düzgün çalışamıyorum çünkü odağım bozuldu. Belki adama açıl diyen ablalarım olursa diye dedim öyle bir şey mümkün değil adam her açıdan zirvede kendi yaşıtlarını bile sollar kendisi Tarih mezunu ama öğretmenlikten müdürlüğe neredeyse her kurumda bulunmuş birisi aramızda acayip bir rol farkı olduğunu düşünüyorum.
7 yaş dediğin nedir allah aşkına bide pardonda kimmiş o 40 yaşında insanı bastıracakmış gelsin hadi karşımda konuşsun ne abartmışsınız gözünüzde öyle her açıdan zirve nedir yahu😂bence bir sakin olun yere indirin elemanı öz anası bu kadar abartmıyordur,en son benim kuzenimin eşi 30 yaşında 4 ayrı fabrikada müdürlük yapıyordu teyzemin dediğine göre😂😂😂abartmayın bu kadar neredeyse her kurumda nasıl bulunmuş bu yaşta aklımda deli sorular şimdi ülke dinamiğini şey etmeyelim,birşey söylicem insanlar kendilerini pazarlar bu ilk çağlardan beridir böyledir her söylenen doğru değil ki olsa bile bu yaşta bu kadar çakalın arasından böyle sivrildiyse ben ne diym anlayan anladı anlamayana slm olsun.😂

Back
X