BENDR cok titizim !!!!

leydi-florya

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
60
20
13
35
Bilmiyoum benm.gibi olan vardir.illaki gercekten temizlik hastasimi oluyoruZ bole.olunca is yapmdn.duramiyorum. hele surunen bir bebegim var o zaman kopuyo ipler bende !!! Temizlik yapmaktan biktim vallaaaaaaa !!!

Şuan çalıştığım yerin karşısında apartman var, daha 1 hafta oldu gireli işe çamaşır ipini hiç boş görmedim, kadın balkona çıkıyor, üzerindeki tişört 2 saat sonra ipte asılmış bir vaziyette üzerinde başka bir şey var. Mikrop her yer de cam açılmasın o zaman, çamaşırlar balkonda kurumasın bunun sonu yok anlayacağınız..

Yaa bende ole.yim iji saat sonra i camasirida yikiyorun asiyorim cunki is yaparken malesef ustundeki kyagette yikanmak istiyo ayrica bebegime vakit ayruorum yanlis anlasilmasin her gun ve ayni saatte ayni isleri yapmaktan skildim belirtmek.isterim :)

cok temizlik yapmaktansa yapılanı temiz tutmaya yönelik önlemler alınmalı.. temiz olmak ve hijyenik olmak farklı seyler belirtmek isterimki hijyenik ortamda cok daha fazla körü bakteri ürer söyleki ijyen olacagım diye kullanılan ürünler faydalı bakterileride öldürdüğünden ve hiçbirşekilde de ameliyathane hijyenikliğine ulaşılamayacagından tamamen mantıksız işlemlerle vakit öldürülür .

Anlamadum yaptgmz isleri mantiksiznis olarak mi gordun cnm.. bn mi yanls anladm??

Anlamadum yaptgmz isleri mantiksiznis olarak mi gordun cnm.. bn mi yanls anladm??
yok canım ya bakma boyle dıyorumda gel birde bana sor ne cekiyorum işte elimden geldiğince temizleneni kirletmemeye calısıyorum ((( ; amaevet bilimsel olarak evet oyle maalesef hijyenik olmak diye birşey cok zor

yok canım ya bakma boyle dıyorumda gel birde bana sor ne cekiyorum işte elimden geldiğince temizleneni kirletmemeye calısıyorum ((( ; amaevet bilimsel olarak evet oyle maalesef hijyenik olmak diye birşey cok zor
Zor ama yapcak bisi yok hee cocugumun mikrop almasi icin aman aman saniyelik silmem evi ocagi rutin islet gundekik yaparim ama skikdim artik

Ev işi çok nankör bende çok sıkıldım artık hem de çok 7 seneden sonra artık yeter diyorum, sabah yataktan kalkmak istememecesine sıkıldım, ütü sepetindeki ütüleri düşünmekten düşünüp düşünüp yapmıycam deyip birikmesinden birikim sonucu şimdi bunları nasıl yapıcam demekten sıkıldım, her sabah yatak toplamaktan kahvaltı hazırlayıp sonra onu toplamaktan her gün ev süpürmekten süpürdükten sonra şimdi birde silmek lazım demekten, her gün tuvalete çamaşır suyu dökmeden duraramamaktan, bugünde iş yapmıyım keyif yapıyım dediğim gün akşama kadar yapmadığım işleri düşünüp içimi karartmaktan sıkılıdım, topladığım evin en az yarım saat sonra etrafa yayılan oyuncaklarla dağılacağını bile bile ısrarla yine toplamaktan, süpürdüğüm eve kırıntılar döküleceğini bile bile süpürmekten, saatlerce uğraşıp yaptığım yemeğin beş dakikada yenip bitmesinden SI_KIL_DIM !!!!!!

Bütün bunlardan sıkılduı ama diyorum ki hamdolsun elim ayağım tutuyor ve kalkıp işimi yapabiliyorum kimseye muhtaç değilim:)

Okuyanlar ne karamsarsın demeyin 3,5 yaşın da bir oğlum var ve şimdi hamileyim hormonlar sağolsun yorgunum yorgun...

Ayrli olsun canim yaaa ole iste bnde iji yillik evliyim onu gectim annemin evindede aynisi kendi evindede ayni ayni durumlari bnde yasiyormm valaa grnedr sukurler olsun elimiz ayagimiz.tutuyoo mihtac degilim ole ilsa daha kotyu ya isiniz.cok sukur gucum olsun yaparim gende ikinciyi erken yapmssn ?

aynen canım her yerde aynı çalışsanda aynı ev hanımı olsanda, geç bile kaldım canım:) biraz daha zaman geçseydi vazgeçerdim:) rahata alışınca ikinci fikri zor oluyor

Ben 20yasindayim temizlik yapmadan duramiyorum o gün dersim olmasin evde oliym mutlaka temizlik yapmam lazim. Yeni çikan temizlik malzemelerine bayiliyorum.markette temizlik maddeleri reyonuna giderim hep. Kötüye mi gidiyor durumum anlamiyorum. Kardeşim dalga geçiyor bugün niye temizlik yapmadin diye..

:) :) dogrudur bende evli degilken kiz kardesmle.kavga ederdik bn yapiuorum srn bana yardm.etmiuosu .die .. cok kizardm hala aynii hic is yapmayi sevme tam tersi karakterlerimiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…