bengü nün firikikleri:(

"Bengü'nün frikikleri" diye aratınca bi kaç resim ve video çıktı. Hiçbiri de dişe dokunur şeyler değilmiş. Hatta çoğu frikik bile değil. :)

Sayılmaz bence bu kızmayın kocanıza......

katılıyorum ay ne büyük bi lütuf yani aldatma sayılmıyo yani bu temas olmayınca istedikleri karıya bakabilicekklerini sanıyolar işteklava:canım sende kısasa kısas yap gir david beckham ın resimlerine yarı çıplak resimlerine bak bakalım onun gözü önünde sonrada bişi derse de ki ne var bunda merak ediyorum onun mahrem yerlerini sanki seni mi aldatıyorum de

aman canım ya bır hafta adamla kavgamı ettın ınternet yÜzÜnden allah baŞka sıkıntı vermesın ama yazık ya bırbırınızı yemeyın yazık gÜnah banka borcu de hacız de kadınla yakaladım de anlıym bengÜye baktı dıyede adamın baŞının etı yenmezkı

Ya bir de bunda ne var demezler mi tepem atıyor...
Sen de Google'a Kıvanç Tatlıtuğ'un frikikleri yaz kayıtlı bırak, ben olsam öyle yapardım...

"Bengü'nün frikikleri" diye aratınca bi kaç resim ve video çıktı. Hiçbiri de dişe dokunur şeyler değilmiş. Hatta çoğu frikik bile değil. :)

Sayılmaz bence bu kızmayın kocanıza......

Ama sonuçta önemli olan karşısına birşey çıkıp çıkmaması değil merak edip aramış olması bence...

komik ya bakması değilde savunması tabikide
allah bu erkeklere akıl kadınlara da bol bol sabır versin
aminnn

biraz önce internetten gazete okurken
resmi karşıma çıktı
gerçekten çok iğrenç
çok kısa etek giymiş,bi tarafları görünüyor
sırf bunu görmek için google yazıp aratması
neyi görmeyi düşündüyse
normal karşılanacak bişey değil
ne var bunda diyemeyeceğim

Arattıra arattıra Bengüyü mü arattırmış insan bi Adriana Lima bi Catherine Zeta Jones, ay en kötü Angelinayı arattırır eli değmişkene.. peehhh.... şakkıdı

evlilik kurumunun bir amacı da nedir "cinselliği meşru yollarla yaşamaktır" internetten kendini tatmin eden evli kişiler aslında eşini de aldatmış sayılır.onlara sorsan gerçek hayatta böyle birşey yapmak aldatmadır fakat aslında hiçbir farkı yoktur.eşin seninle cinselliği yaşadığı halde gidip internetten kendini tatmin ediyorsa bu bariz bir aldatmadır.Bazı arkadaşlar sadece firikiğe bakmış bunda nevar yazmış şaşırdım bu fikire.ha çıplak kadına bakmışsın ha firikik verene farkı ne acaba?Eşimle beraber ben de bakarım diyenlere ayrıca şaşırdım,madem öyle bakacaktınız niye evleniyorsunuz?Eşin de bir gün gelip sana internetten baktığı kadınların daha güzel daha sexi olduğunu söylerse şaşırma ozaman sen sadece onun evinin hizmetçisi çocuğunun bakıcısı olmaktan öte gidemezsin bunu da hiç düşündün mü?bence bu olay bu kadar basit değil.Bu tip davranışlara izin verildikçe devamı hatta daha ileri hareketler gelir.Ben eşime izin vermicem,ha bidaha mı yakaladım ,çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüye biliyorsunuz orasını..üçüncüye onu affetmem soğurum..benim bir tanıdığım var..eşiyle beraber internetten baktılar baktılar,kocasına izin verdi,kocası yüz buldu,artık chatte yapıyor onu reasmen aldatıyor birde görüşmek istiyor chat yaptığı kişilerle,bunu hafife almayın derim ben ...

gazete sayfasında görmüş merak etmiş adamcağız.
bizde ne kötüyüz.
cık cık cık...

şaka bir yana ben olsam sizin gibi gördüğümü der onu utandırırdım.
ama uzatmaya kırmaya ve kırılmaya değmeyecek bir konu.
arada olur böyle vakalar.erkekler böyle işte.
önemli olan ciddi ciddi rahatsız olduğunuzu kararlı bir şekilde belirtmeniz.en azından ona yakıştıramadığınızı söylemeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…