beni 10 gün kadar idare edecek tavsiyelerinize ihtiyacım var

amin ...
aynen bağırsakları yırtar falan diyormuş doktorlar öyle bir haber okumuştum cesaret edemedim bende
damla sakızlı balı deniycem bakalım ne olucak..
boy kilonuz kaç peki?

amin ...
aynen bağırsakları yırtar falan diyormuş doktorlar öyle bir haber okumuştum cesaret edemedim bende
damla sakızlı balı deniycem bakalım ne olucak..
boy kilonuz kaç peki?

ben damla sakızını denemedim ama balı öneririm

1.66 boy, 41-42 kg yim. hastalıktan önce 44 tüm. siz peki?

Son düzenleme:
birde bir şer sorucam ilacı içerken o an sıkıntılarınız geçmiş miydi benim yanmamı aldı artık midem yanmıyor ama o acı hissi midemde var yada 2 ay iyi olmuştum demiştiniz o iki ay boyunca bı acı hissi gitmiş miydi

Son düzenleme:
sizin hastalığınıza iyi gelirmi bilmem ama bir arkadaşım beyin tümörü ile savaşıyor kemoterapi mide bulantıs yapıyordu oda dr söylemiş zannedersem aç karnına her sabah patatesi rendeleyip suyunu sıkıp en az yarım su bardağı kadar içebiliyorsan dolu iç demiş hergün yapıyor gayet iyi geldi diyordu paylaşmak istedim geçmiş olsun........

patates suyu gastrite iyi geliyorda içemiyorum içim kalkıyor

Son düzenleme:
hafifledi ama geçmedi

ben patates suyuna helipakı alınca başlamıştım. 40 gün sabah aç karnına içince gastrite iyi geliyormuş

midem bulandı devam etmedim. havuç suyu da iyi geliyormuş

hafifledi ama geçmedi

ben patates suyuna helipakı alınca başlamıştım. 40 gün sabah aç karnına içince gastrite iyi geliyormuş

midem bulandı devam etmedim. havuç suyu da iyi geliyormuş

helipakta geçirmiyorsa ne giçirecek bu hastalığı ya

patates suyunu ağzama almamla çıkarmam bir olmuştu ,onun yerine havuç patates lahanayı karıştırın diyorlar ama denemedim ben henüz açıkçası patatesin o an ki kokusu toprak yiyormuşum gibi bir his uyandırıyor ondan bir daha içinde çiğ patates olan bir şey denemedim

ne geçirir bilmiyorum ama ömrümü yediiği bir gerçek

patates suyundan tiksinmiştim bir daha denemedim. dün bulantım ve yanmam çoktu havuç suyuyla lahanayı karıştırıp içtim. gerçekten de

yanmayı azalttı, tavsiye ederim. bugün yine içeceğim, karnıbaharda alacağım

tamam deniycem siz bulantı için zencefil denediniz mi?
bir sizde de sanki büyük bir lklma yutmuşsunuzda midenize oturmuş gibi bir his oluyor mu?bu bende her öğlen oluyor yatıncaya kadar devam ediyor uyuyunca geçiyor sabah kalkınca yok günün ilerleyen saatlerinde yine oluyor çok kötü bir his

havuç suyu bulantıyı kestiği için denemedim

taş oturuyor sanki midemde. ben de de sabah yok, öğleden sonra ve akşamları başlıyor

havuç suyu bulantıyı kestiği için denemedim

taş oturuyor sanki midemde. ben de de sabah yok, öğleden sonra ve akşamları başlıyor

ikimizde de aynı şey aynı zamanlı oluşuyor benimde öğleden sonra başlıyor bu ne ki böyle ya

birde bugün çok üzüldüm dişlerim benim normalde bembeyazdır fırçalamama rağmen son günlerde sararma olduğunu farkettim ne kadar fırçalasamda dişin kendi kemik rengi sarıya dönemeye başladı sebebi helipakmış içinde de yazıyor o kadar üzldüm ki anlatamam her ertikisini anladımda buna çok üzüldüm çünkü bırakıncada geçmezmiş tek yol dişçiye temizletmek sanırım umarım o zaman geçer

3 gündür her akşam havuç suyu içiyorum o taş oturmuş hissi azaldı sanki, yanma da hafifledi. tam geçmiyor ama bu bile yeter

bunu mutlaka deneyin

benim dişlerimde sarardı o ilaçtan. ağız çalkalama suyu kullanınca hafifliyor. ne berbat bi ilaç bu böyle alt üst etti bizi

tamam denerim :)

o kadar çok moralim bozuk ki bütün bayram ağladım dişlerim gitti resmen ya diş beyazlatma işini araştırmaya başladım bakalım ama onuda çok tavsiye etmiyorlar nasıl geçer bilmiyorum .s kuzenim küçükken antibiyotik kullanmıştı onunkiler resmen kahverengi olmuştu dişçiye gittiklerinde kendiliğinden geçer ilacı bırakınca demişti ve onunki geçti ama bazı antibiyotiklerinki kalıcı oluyormuş

benimki ilaç bitince hafifledi. ben dişçiden korktuğum için gidemedim :26: sensodyn gibi bi diş macunu var o beyazlatıyor dişleri

msj kutumu boşalttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…