- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
ne var ne yok canım iyi misin bu aralar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında biraz düzelmiştim ama bugün yine bulantı ve kusmam var. elma yedim ondan mı oldu acaba? bi de dün çok sinirlendim bak bugün çekiyorum
sen nasılsın canım, düzelme var mı?
sağol canımMerhaba canım,
Hayatımda kullandığım en iyi bulantı giderici şey ZENCEFİL ÇAYI,
kullan ve gör. Sağolsun Maranki hocadan dinlemiştim.
1 tatlı kaşığı Zencefil tozu,
1 bardak suya konur.
Kaynama noktasına kadar ısıtılır,
sonra kısık ateşte 10 dakika kadar daha kaynatılarak demlenmesi sağlanır"
Şifa olsun canım...
patatesi deneyeceğim sağol pupiqqMide bulantısına en iyi gelen 2 şey; patatesi haşlayıp ez ve birazcık da tuzlayarak ye. Ve annemin pirinç çorbası vardı. Kaynayan suya pirinci atıp yumuşayana kadar kaynatıyor, sonra içine çok az tereyağ, tuz, limon, kuru nane serpiyor. Tadı da çok güzel oluyor. Dene istersen![]()
yok canım ya aynıyım cumartesi başka antibiyotik kullanmaya başlıycam bakalım inşallah iyi gelir
sağol canımbunu yapıyorum gerçekten iyi geliyor
patatesi deneyeceğim sağol pupiqq
hadi yaa 4lü tedaviye mi başlayacaksın:26:
ben dün dahiliyeye gittim. hiç tahlil yapmadı ve başka ilaçlar ekledi. sabah nexium, akşam lansor al dedi. akşam aç karnına alacağm
bi anti ülser ilacı yazdı. gavisconu günde 3kez- 2 ölçek alııyordum onu da günde 4 kez 2 ölçeğe çıkardı. bir de gaz için hap yazdı
midende asit salgısı çok fazla, bunlar en yüksek doz dedi. yani ben maksimumu zorluyorum![]()
4lü vermedi canım mi mide koruyucu verdi ayrıca antibiyotik olarak helipaktaki 1000liği aynen yazdı diğerini değiştirdi 3 gündür içiyorum henüz hiç bir fayda yok, kuru ekmek yesem bile midem ağrıyor artık iyice moralim bozulmuya başladı her gün ağlıyorum vallasen ne durumdasın
zaten o helipak dünyayı dar ediyor insana
ben de aynıyım midem kazınıyor sürekli. yesem ağrıyor, yemesem ağrıyor
yeni yılın kutlu olsun canım. sağlıklı yıllar![]()
oluyor tabi. bi de taş oturma hissi oluyor bıktım gerçektenya buda çok bulantı yapıyor canım ama yeter ki geçsin içmeye razıyım yalnız hiç bir fark yok şimdilik bakalım daha 10 gün var...
az önce haşlanmış patates yedim ağrıdan ölüyorum şu anyani yediğim bir şeyin önemi yok ne yersem yiyeyim ,mideye birşey girince ağrı başlıyor.
baksana haşlama patastes, kuru ekmek bile bende ağrı yapmaya başladı eskiden ben ağrı ne bilmezdim 3 ay hep bulantı yaptı ağrı duymadım bile şimdi iş ağrıya döndü ve midem onu hazmedeseye kadar ağrı geçmiyor yemekten yarım saat sonra ağrı bir başlıyor 3 saat devam ediyor
sana onu sorucam dokunmuycak şeyler yersen bile ağrı oluyor mu sende de benim gibi yoksa dikket edersen ağrı olmuyor mu ?
oluyor tabi. bi de taş oturma hissi oluyor bıktım gerçekten
sağol canım sanada iyi seneler Allah bize booolll booolll sağlık versin bu yıl en büyük arzum duam bu![]()
canım birşey daha sorucam ben günde 2 tane mide koruyucu alsam bile içmişim içmemişim hiç birşey farketmiyor ,mesela içiyorum nexiumu 1 saat sonra yemek yiyorum yemekten sonra direk ağrı başlıyor yine ..yani bana hiç faydası yok seni rahatlatıyor mu etkisi var mı yani?
oluyor tabi. bi de taş oturma hissi oluyor bıktım gerçekten
bu yıl sağlık gelsin herkese
helipak kullanırken o ağrı hep olur zaten. ben nexum alınca ağrı hafifliyor sadece geçmiyor. şu aralar ek olarak famodin yazdı
yemekten sonra gaviscon içsen belki azalır ağrın ben iki ölçek-günde dört kez içiyorum. canım ısırgan denedin mi? yanmayı azaltıyor
helipak kullanırken her şey ağrıtıyordu. artık ne yesem taş gibi oluyor midem gavisconu içiyorum o rahatlatıyor az da olsa. içmesem geçmiyor ağrı
hala sabahları geğirme, bulantı var ve geçmedi. öğlene kadar devamm ediyor sonra azalıyor
üstelik famodin kabızlık yaptı. kurudum kaldım
hangi prof bu canım. merak ettim şimdi:26: