• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni 10 gün kadar idare edecek tavsiyelerinize ihtiyacım var

aslında biraz düzelmiştim ama bugün yine bulantı ve kusmam var. elma yedim ondan mı oldu acaba? bi de dün çok sinirlendim bak bugün çekiyorum

sen nasılsın canım, düzelme var mı?

Merhaba canım,
Hayatımda kullandığım en iyi bulantı giderici şey ZENCEFİL ÇAYI,
kullan ve gör. Sağolsun Maranki hocadan dinlemiştim.

1 tatlı kaşığı Zencefil tozu,
1 bardak suya konur.
Kaynama noktasına kadar ısıtılır,
sonra kısık ateşte 10 dakika kadar daha kaynatılarak demlenmesi sağlanır"

Şifa olsun canım...

Mide bulantısına en iyi gelen 2 şey; patatesi haşlayıp ez ve birazcık da tuzlayarak ye. Ve annemin pirinç çorbası vardı. Kaynayan suya pirinci atıp yumuşayana kadar kaynatıyor, sonra içine çok az tereyağ, tuz, limon, kuru nane serpiyor. Tadı da çok güzel oluyor. Dene istersen:31:

aslında biraz düzelmiştim ama bugün yine bulantı ve kusmam var. elma yedim ondan mı oldu acaba? bi de dün çok sinirlendim bak bugün çekiyorum

sen nasılsın canım, düzelme var mı?

yok canım ya aynıyım cumartesi başka antibiyotik kullanmaya başlıycam bakalım inşallah iyi gelir

Merhaba canım,
Hayatımda kullandığım en iyi bulantı giderici şey ZENCEFİL ÇAYI,
kullan ve gör. Sağolsun Maranki hocadan dinlemiştim.

1 tatlı kaşığı Zencefil tozu,
1 bardak suya konur.
Kaynama noktasına kadar ısıtılır,
sonra kısık ateşte 10 dakika kadar daha kaynatılarak demlenmesi sağlanır"
Şifa olsun canım...
sağol canım :16: bunu yapıyorum gerçekten iyi geliyor
Mide bulantısına en iyi gelen 2 şey; patatesi haşlayıp ez ve birazcık da tuzlayarak ye. Ve annemin pirinç çorbası vardı. Kaynayan suya pirinci atıp yumuşayana kadar kaynatıyor, sonra içine çok az tereyağ, tuz, limon, kuru nane serpiyor. Tadı da çok güzel oluyor. Dene istersen:31:
patatesi deneyeceğim sağol pupiqq:3:
yok canım ya aynıyım cumartesi başka antibiyotik kullanmaya başlıycam bakalım inşallah iyi gelir

hadi yaa 4lü tedaviye mi başlayacaksın:26:

ben dün dahiliyeye gittim. hiç tahlil yapmadı ve başka ilaçlar ekledi. sabah nexium, akşam lansor al dedi. akşam aç karnına alacağm

bi anti ülser ilacı yazdı. gavisconu günde 3kez- 2 ölçek alııyordum onu da günde 4 kez 2 ölçeğe çıkardı. bir de gaz için hap yazdı

midende asit salgısı çok fazla, bunlar en yüksek doz dedi. yani ben maksimumu zorluyorum:5:

Son düzenleme:
sağol canım :16: bunu yapıyorum gerçekten iyi geliyor

patatesi deneyeceğim sağol pupiqq:3:

hadi yaa 4lü tedaviye mi başlayacaksın:26:

ben dün dahiliyeye gittim. hiç tahlil yapmadı ve başka ilaçlar ekledi. sabah nexium, akşam lansor al dedi. akşam aç karnına alacağm

bi anti ülser ilacı yazdı. gavisconu günde 3kez- 2 ölçek alııyordum onu da günde 4 kez 2 ölçeğe çıkardı. bir de gaz için hap yazdı

midende asit salgısı çok fazla, bunlar en yüksek doz dedi. yani ben maksimumu zorluyorum:5:

4lü vermedi canım mi mide koruyucu verdi ayrıca antibiyotik olarak helipaktaki 1000liği aynen yazdı diğerini değiştirdi 3 gündür içiyorum henüz hiç bir fayda yok, kuru ekmek yesem bile midem ağrıyor artık iyice moralim bozulmuya başladı her gün ağlıyorum valla :( sen ne durumdasın

4lü vermedi canım mi mide koruyucu verdi ayrıca antibiyotik olarak helipaktaki 1000liği aynen yazdı diğerini değiştirdi 3 gündür içiyorum henüz hiç bir fayda yok, kuru ekmek yesem bile midem ağrıyor artık iyice moralim bozulmuya başladı her gün ağlıyorum valla :( sen ne durumdasın

zaten o helipak dünyayı dar ediyor insana

ben de aynıyım midem kazınıyor sürekli. yesem ağrıyor, yemesem ağrıyor:5:

yeni yılın kutlu olsun canım. sağlıklı yıllar:16:

zaten o helipak dünyayı dar ediyor insana

ben de aynıyım midem kazınıyor sürekli. yesem ağrıyor, yemesem ağrıyor:5:

yeni yılın kutlu olsun canım. sağlıklı yıllar:16:

ya buda çok bulantı yapıyor canım ama yeter ki geçsin içmeye razıyım yalnız hiç bir fark yok şimdilik bakalım daha 10 gün var...

az önce haşlanmış patates yedim ağrıdan ölüyorum şu an :( yani yediğim bir şeyin önemi yok ne yersem yiyeyim ,mideye birşey girince ağrı başlıyor.

baksana haşlama patastes, kuru ekmek bile bende ağrı yapmaya başladı eskiden ben ağrı ne bilmezdim 3 ay hep bulantı yaptı ağrı duymadım bile şimdi iş ağrıya döndü ve midem onu hazmedeseye kadar ağrı geçmiyor yemekten yarım saat sonra ağrı bir başlıyor 3 saat devam ediyor

sana onu sorucam dokunmuycak şeyler yersen bile ağrı oluyor mu sende de benim gibi yoksa dikket edersen ağrı olmuyor mu ?

sağol canım sanada iyi seneler Allah bize booolll booolll sağlık versin bu yıl en büyük arzum duam bu :16:

canım birşey daha sorucam ben günde 2 tane mide koruyucu alsam bile içmişim içmemişim hiç birşey farketmiyor ,mesela içiyorum nexiumu 1 saat sonra yemek yiyorum yemekten sonra direk ağrı başlıyor yine ..yani bana hiç faydası yok seni rahatlatıyor mu etkisi var mı yani?

ya buda çok bulantı yapıyor canım ama yeter ki geçsin içmeye razıyım yalnız hiç bir fark yok şimdilik bakalım daha 10 gün var...

az önce haşlanmış patates yedim ağrıdan ölüyorum şu an :( yani yediğim bir şeyin önemi yok ne yersem yiyeyim ,mideye birşey girince ağrı başlıyor.

baksana haşlama patastes, kuru ekmek bile bende ağrı yapmaya başladı eskiden ben ağrı ne bilmezdim 3 ay hep bulantı yaptı ağrı duymadım bile şimdi iş ağrıya döndü ve midem onu hazmedeseye kadar ağrı geçmiyor yemekten yarım saat sonra ağrı bir başlıyor 3 saat devam ediyor

sana onu sorucam dokunmuycak şeyler yersen bile ağrı oluyor mu sende de benim gibi yoksa dikket edersen ağrı olmuyor mu ?

oluyor tabi. bi de taş oturma hissi oluyor bıktım gerçekten
sağol canım sanada iyi seneler Allah bize booolll booolll sağlık versin bu yıl en büyük arzum duam bu :16:

bu yıl sağlık gelsin herkese:38:
canım birşey daha sorucam ben günde 2 tane mide koruyucu alsam bile içmişim içmemişim hiç birşey farketmiyor ,mesela içiyorum nexiumu 1 saat sonra yemek yiyorum yemekten sonra direk ağrı başlıyor yine ..yani bana hiç faydası yok seni rahatlatıyor mu etkisi var mı yani?

helipak kullanırken o ağrı hep olur zaten. ben nexum alınca ağrı hafifliyor sadece geçmiyor. şu aralar ek olarak famodin yazdı

yemekten sonra gaviscon içsen belki azalır ağrın ben iki ölçek-günde dört kez içiyorum. canım ısırgan denedin mi? yanmayı azaltıyor

bu yıl sağlık gelsin herkese:38:

helipak kullanırken o ağrı hep olur zaten. ben nexum alınca ağrı hafifliyor sadece geçmiyor. şu aralar ek olarak famodin yazdı

yemekten sonra gaviscon içsen belki azalır ağrın ben iki ölçek-günde dört kez içiyorum. canım ısırgan denedin mi? yanmayı azaltıyor

yani canım senin de ağrın patates pilavda bile oluyor mu ?

canım ben antibiyotiklere başlamadan öncede mide koruyucu rahatlatmıyordu beni yani nexium hiç işe yaramıyordu ondan tekrar antibiyotik verdi doktorum..

gaviscon yanma için değil mi ağrıya faydası var mı?

ısırganıda denemedim pek yanmam yok çünkü ama eğer bu antibiyotiklerde geçirmezse istanbula ünlü bir profa gidicem araştırdım doktorumada söyledim oda onayladı 1 ay içinde belli olucak bakalım antibiyotik sonrası 1 ay mide koruyucu içmem lazım o süreden sonra geçmezse İstanbul yolcusuyum

helipak kullanırken her şey ağrıtıyordu. artık ne yesem taş gibi oluyor midem gavisconu içiyorum o rahatlatıyor az da olsa. içmesem geçmiyor ağrı

hala sabahları geğirme, bulantı var ve geçmedi. öğlene kadar devamm ediyor sonra azalıyor

üstelik famodin kabızlık yaptı. kurudum kaldım :25:

hangi prof bu canım. merak ettim şimdi:26:

helipak kullanırken her şey ağrıtıyordu. artık ne yesem taş gibi oluyor midem gavisconu içiyorum o rahatlatıyor az da olsa. içmesem geçmiyor ağrı

hala sabahları geğirme, bulantı var ve geçmedi. öğlene kadar devamm ediyor sonra azalıyor

üstelik famodin kabızlık yaptı. kurudum kaldım :25:

hangi prof bu canım. merak ettim şimdi:26:

benim antibiyotikten öncede su içsem bile ağrı oluyordu o taş batma hissi falan hep var zaten

famodin ne ilacı canım onu bilmiyorum

bende 47 48 kiloya düştüm :(

Ahmet kemal gürbüz bayağı bi tuzlu olucak ama yeterki iyi gelsin

zebos nerdesin:5: bende ki son gelişmeleri yazayım antibiyotikler biteli 4 gün oldu

ilk olarak ağrı yok çok şükür ama 3 aydır geçmiş olan bulantılarım antibiyotik bitince başladı yine kusmaya başladım :14:

ayrıca sanırım reflüde başladı bende :43:sürekli midem yanıyor yemek borumdan boğazıma kadar, ve ağzımın içi sürekli ekşi ayran içmişim gibi acı + ekşi ve en önemlisi de boğazım grip olmuş gibi sürekli kızarık ve yanıyor acıyor, eğer o artarsa balık kılçığı batmış gibide batma hissi oluyor yutkunurken...

aile hekimi söyledi reflü işareti bunlar mide ilacı kullan dedi ama ben zaten kullanıyorum her gün yalnız hiç bir fark yok birde bu çıktı başıma:14::14::14:

acaba antibiyotikler mi tahriş etti diyorum zamanla geçer mi ki ?3 hafta var mide koruyucunun bitmesine geçmezse İstanbul'a gidiyoruz

Son düzenleme:
Back
X