Öyle güzel reelslar varki onlari anlatam anaları bile bezmişYengeç erkosunun ana kucağı bağımlılığıSıralamamız da aynı
Len erkolarindan bahsediyoruz yaaa hahahah red flag sralamamda 2. Sırayı aliyor ilk sirayı kimseye kaptırmayan balıklar 3 de tabiki ikizler
Balik erkegi sana ne etti bibi? Babam balik, gerci koca olarak cok tatlis minnos biri degil ama sahane bir babiskodur kendisi, bende bir balik oldugum icin kuyruguma bastınız aciklama talep ediyorumLen erkolarindan bahsediyoruz yaaa hahahah red flag sralamamda 2. Sırayı aliyor ilk sirayı kimseye kaptırmayan balıklar 3 de tabiki ikizler
Kendinden büyük ve mevki sahibi adamlardan hoşlandığını düşünüyorum. Daha önce de üniversite hocana aşık olmuşsun.Cidden çok haklısınız bu arada kariyer anlamında da öyle bir yedi ki beni. 1 sene boşa çalışmışım hiçbişey bilmiyorum. Şimdi kafam doluyken sıfırdan başlamış gibi öğreniyorum.
Her taraftan mahvoldum yani
Ben de balığım ama balık erkekleri çok manipülatif ve paranoyak oluyor ya. Babam da öyleydi, eski sevgilim deBalik erkegi sana ne etti bibi? Babam balik, gerci koca olarak cok tatlis minnos biri degil ama sahane bir babiskodur kendisi, bende bir balik oldugum icin kuyruguma bastınız aciklama talep ediyorum
Koca dedin ya işte aciklama orda iliski bakimindan yoksa her burç kadın okeydir erkek cekemem duygusal mıy mıy ağlakBalik erkegi sana ne etti bibi? Babam balik, gerci koca olarak cok tatlis minnos biri degil ama sahane bir babiskodur kendisi, bende bir balik oldugum icin kuyruguma bastınız aciklama talep ediyorum
Ben de balığım ama balık erkekleri çok manipülatif ve paranoyak oluyor ya. Babam da öyleydi, eski sevgilim de
Evet bi tik gicikligi var eş olarak ama ne bileyim benle ilgili olaylar haric hicte agladigini falan gormedim, hatta gadın anam sagolsun canindan bezdirir adami ama hic miymiy olmadi ya babisim, bence tum baliklari gommeyelim yinede. Kalbim kiriliyorKoca dedin ya işte aciklama orda iliski bakimindan yoksa her burç kadın okeydir erkek cekemem duygusal mıy mıy ağlak
Sende hemen alinma . Gozüm korktu bi bakinca sadeceBen yazdım hadi benim yoktu da. Okuyanlara laf etme bari hani forum sayfası ya..
daha mühim bi işin varsa burda işin ne
Çok tesekkür ederimNarsistik bir profil var, siz kactikca kovalayacak elde edince tiksinircesine uzaklasacak bu dongu boyle devam eder.
Siz kendinize bakacaksiniz, onun duygu, dusunce ve davranislarina degil.
Bu iliskinin hicbir tutar yani ya da gelecegi olmadigini kabullenip, istende ayrilamiyorsunuz madem kendisini yok sayacaksiniz, eger sürekli muhatap olmaniz gereken bir pozisyonunuz var ise departman değişikliği talep edin veya sirketin baska bir sehire gonderme ihtimali varsa tayin isteyin.
Ama en onemlisi bu iliskinin hicbir elle tutulur yani olmadigini kabul edip önünüze bakmaniz.
Öyle güzel reelslar varki onlari anlatam anaları bile bezmiş
Kendi annesiyle arası kötü. Küçükken onu boşladığını düşünüyor. Konuşmalarına sahit olmuştum. Kötü ve ters davranıyor kadınaÖyle güzel reelslar varki onlari anlatam anaları bile bezmiş
Canım benim seni anlıyorum, zaten o yüzden bu durumdan uzaklaşman için işi vs bırak diyorum ya. Kendi öz saygını, değerini bu adam etrafında oldukça psikolojik olarak kazanamazsın ki :) O yüzden sana uzaklaş, iş değiştir, unut diyorum zaten.Bu işte kalmak zorunda elbet değilim ama sevgili üyeler bu iş benim malesef ki atanıp geldiğim bir yer. Zaten geçmişten bu yana hep iş yüzünden dişimi sıktım. Bak anlıyorum inanasınız gelmiyor, bende hatamın farkındayım zaten kendimi aklamak için demiyorum durumumu biraz anlayın diye diyorum. O kadar çok peşimden koştu ki.. Ben kendimi bırakana kadar o kadar kapımda yattı ki. Yazım çok uzundu okumayanlar olabilir. Arkadaşlar ben bu adama kafa attım. Ama yine de beni bir şekilde ikna etti yerin dibine batasıca.
Ne zamana kadar biliyormusunuz ta ki ben “Ben de seni seviyorum.” diyene kadar. Narsistti çünkü.
Şimdi beni görmezden geliyor, yok sayıyor. O kadar yokum ki, aramızda problem bile yok ona göre. Canı isteyince çağıracak beni. Ben tekrar kendi öz değerimi kazanmak istiyorum. Hatamdan dönmek istiyorum.
Ama çok zorlanıyorum kızlar yemin ederim. 1 sene boyunca o kadar sinsice sızmış ki zihnimden içeri. Beynime onun gibi düşünmeyi unutturmaya çalışıyorum.
Evet, doğru. Zeka, başarı, kariyer beni çok etkilerKendinden büyük ve mevki sahibi adamlardan hoşlandığını düşünüyorum. Daha önce de üniversite hocana aşık olmuşsun.
Çok tesekkür ederim, çok sağolunCanım benim seni anlıyorum, zaten o yüzden bu durumdan uzaklaşman için işi vs bırak diyorum ya. Kendi öz saygını, değerini bu adam etrafında oldukça psikolojik olarak kazanamazsın ki :) O yüzden sana uzaklaş, iş değiştir, unut diyorum zaten.
Pretty keske ben bunları yasamasaydım, sen de okumasaydın :)Kanka biz niye seni affediyoruz durduk yere, ben mesela oturmuşum öğle yemeğimi yiyorum kendi kendime, konunun bizle ne alakası varha konunu sonuna kadar okudum, çaldığın vaktim için affetmiyorum orası ayrı mesele
İyi de niye memnun etmeye çalışıyorsunuz?Ama uzak dururken ‘problemli’ olmakla suçlanmak çok zor. Ne yapsam suç, asla memnun edemiyorum.
Onla ilgileneyim de istemiyor mesela şuan, bunalıyor yada suçlu baskılı mı hissediyor bilmiyorum benden bi anda inanılmaz derecede uzaklaştı
Yapma yaaa bunu. Kızmakta çok haklısın ama. Gerçekten biraz merhamet et. Benden 15 yaş büyük, evli yöneticimin binbir ısrarla, tehtitle, akıl oyunlarıyla günün sonunda beni manipüle ederek bana bunları yaşatması onu HİÇ mi suçlu yapmaz.Adam size karşı hiç suçlu değil bu arada. Gayet ne olduğu şekliyle gelmiş.
Siz de mide genişliğine kabul etmişsiniz.
Derdiniz size ölüp bitmemesi sonrasında.
Karısı da biliyordur kocasının ne mal olduğunu.
Tüm midesi genişler toplanmışsınız yani.
Onların evliliği devam eder. Erkeğe zaten bir şey olmuyor. Sizde böyle ruh hastası kıvamına gelirsiniz işte. Başka kadınları kıskanıp, abuk subuk şeyler düşünürsünüz.
Müstehak.
Şu son satır mesaj tokat gibi geldi. Çok haklısınızİyi de niye memnun etmeye çalışıyorsunuz?
Varsın problemli desin, çok da fifi. Kendisi haza beyefendi de size problemli diyor sanki. İkiniz de problemlisiniz, tencere dibin kara hesabı. Böyle bir adam size problemli dese nee, demese de. "He problemliyim var mı" deyin.
Onunla ilgilenmeyin zaten, o istese de ilgilenmeyin. Her şeyin farkında olarak her şeyi yapmaya devam eden kimse kurban olamaz benim gözümde. Bundan sonrası seçim, tercih.
Ayrıca bunalmıyor, suçlu ya da baskı altında da hissetmiyor. Sadece ilgisini verdiği yeni avı var ve sizi ayak altında istemiyor.
Yönetici olunca ne oluyor?Yapma yaaa bunu. Kızmakta çok haklısın ama. Gerçekten biraz merhamet et. Benden 15 yaş büyük, evli yöneticimin binbir ısrarla, tehtitle, akıl oyunlarıyla günün sonunda beni manipüle ederek bana bunları yaşatması onu HİÇ mi suçlu yapmaz.
Derdim bana ölüp bitmemesi mi bilmiyorum. Derdim ilk kez benden uzaklaşınca bu telkinleri ve ısrar faktörü ortadan kalkınca gerçeklerle yüzleşmem. İşin içinden nasıl çıkacağımı bilmemem.
Onların evliliği devam eder bende de o konuda da haklısın
Yaşamadan bilemezsin, zaten yaşamamanı dilerim.Yönetici olunca ne oluyor?
Adam evli mi evli.
İş yerinde 4-5 saat sohbet etmek ne demek?
O kapıyı açmayacaksın.
O sohbetleri ederken seni nasıl tehdit etmiş olabilir?
Sen o iş yerine en ufak hayat tecrübesi olmadan da mı ışınlandın?
Adam iğrenç zaten ama kendini saklamamış.
Karısının çıplak fotoğrafını gösteren birinden bahsediyorsun.
İlişki başdan sonra rezillik. Adamı suçluyorsun ama sen de onu kalemindesin. Olmasan bu kadar rezil şeyleri yaşamazdın.