Beni Affet Star TV

47083_419705368079186_257716690_n.jpg

xxxx burdan bolumlerıne bakabılırsın ızlıyemıyorsan

Son düzenleyen: Moderatör:
Feride pazartesi bulunuyor arkadaşlar, Cüneyt’in “organizasyonuyla” İlk Tunç tarafından, bir inşaatta bulunacak. Bulunduğunda, Behlül’ün silahından çıkan kurşunla vurulacak.. Feride “Tunç’un” kollarına yığılırken acı içinde, Cüneyt’in Feride’ye “doğru” koşuşu, acı içinde attığı çığlık, bütün bir haftanın en acı, en üzüntülü sahnesi olacak.

Feride’nin bulunmasıyla “Başka” bir macera daha başlamıştır, Feride “ameliyata alınır.” Onun hayatı, onun “kurtuluşunda” yaşananlar, Tunç ve Cüneyt’in yavaş yavaş karşı karşıya gelmesine sebep olacaktır.

Feride’yi Ameliyat sonrasına bekleyen “tehlike” ne? Bu hafta göreceğiz? Cüneyt’in “Eylül’le evli olduğu gerçeği?” Feride’nin ameliyat sonrasında yaşadığı “travma” ve herkesi şok edecek “ameliyat” sonrasında Feride’de kalacak “ağraz” nedir?

Öte yandan “Feride’nin” geçmişinden çıkıp gelen Müfit isimli karakter, Eylül’le “Feride” arasındaki kardeşliğin kilit taşını da yanında taşımaktadır. Müfit’in Feride’ye ulaşıp ulaşmayacağını bu hafta göreceğiz? Ve Osman Kozan’ın “Müfit’le” ilgili oyununu…

Bahar cephesinde “Bahar’ın dirilişi” devam etmektedir ama onu bir anda Allak bullak edecek şey, Hamile olduğu gerçeğidir? Bu bebek Kemal’in mi yoksa Berat’ın mıdır?
Bahar’ın “Berat’a” karşı direnişinin bu kadar arttığı bir zamanda, “ortaya” çıkan bu hamilelik. Her şeyin dengesini değiştirecektir. Bebeğin “bu” hafta kimde olduğunu öğreneceğiz arkadaşlar. Öte yandan “Sevgi” kızlarını bu şehirden alıp götürmeye kararlıdır.

Öte yandan “Handan’la” Kemal’in boşanma günü gelmiştir, neler olacak, boşanabilecekler mi, göreceğiz? Ve Berat “bütün” bunların ortasında, Kemal’le Handan’ın boşanacağını öğrendiğinde ne yapacak?

Hepsi ve daha fazlası, bu hafta.. Bomba gibi, acı, sevinç ve kavuşma bölümleri geliyor. Ağlamaya hazırlanın, pazartesi ve Salı günü mendiller hazır olsun…

xxxxfacebook sayfasından tıyolar bu hafta olacaklarla ılgılı

Saçma maçma sürekli aynı şeyi yazmanıza gerek yok.
İzlemeyen izlemez. Zaruri değil.

uzun zamandır izlemiyodum bahar hamile karnı şişmiş kimden kızlar kemaldenmi berattanmı çünkü berat tecavüz etmişti bahara ondan öncesindede kemal birlikte olmuştu acaba bebek kimden kızlar

Son düzenleme:
uzun zamandır izlemiyodum bahar hamile karnı şişmiş kimden kızlar kemaldenmi berattanmı çünkü berat tecavüz etmişti bahara ondan öncesindede kemal birlikte olmuştu acaba bebek kimden kızlar

bebek kemalden, berattan boşandı bahar, kemalde handandan boşandı, kemalle baharda evlendi bugün.

"Beni Affet"in 23 yaşındaki başrol oyuncusu Gaye Turgut, rol arkadaşı Deniz Evin ile evlenmeye hazırlanıyor.
Güncelleme:20 Nisan 2013 10:14

Star TV'nin 355. bölümü geride bırakan 'Beni Affet' dizisinin başrol oyuncusu Gaye Turgut ile abisini canlandıran Deniz Evin evleniyor.

Star TV'nin Ankara'da çekilen günlük dizisi "Beni Affet"in 23 yaşındaki başrol oyuncusu Gaye Turgut, rol arkadaşı Deniz Evin ile evlenmeye hazırlanıyor. Her hafta gösterdiği reyting başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Focus Film - Nilgün Sağyaşar imzalı dizide Bahar karakterine hayat veren Turgut'un şubat ayında abisini canlandıran Evin ile yakınlarının ve arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle nişanlandığı ortaya çıktı.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Turgut ile nişanlısı Evin evlilik tarihini de belirledi. Çift, dizinin tatile girdiği haziran ayında nikah masasına oturacak. Şu günlerde nikah gününü belirlemeye çalışan çiftin beraberliğine dizi fanları da büyük destek veriyor.

'Deli gibi seviyorum'

Ankara'da günlük dizide oynadıkları için sürekli beraber olan çift, sosyal medyadan da sık sık aşklarını takipçilerine ilan ediyor. "Beni Affet"te Umut karakterini canlandıran Deniz Evin, twitter sayfasında "Gayem" diye hitap ettiği sevgilisinin fotoğraflarının paylaşıyor ve altına yazdığı "Seni çok seviyorum, hem de deli gibi" sözleriyle aşkını gözler önüne sergiyor.
Daha önce Ümraniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nun sahnelediği 'Duvarların Dili' adlı tiyatro oyununda da rol alan Gaye Turgut da çok aşık olduğunu dile getiriyor ve röporajlarında aşkı "Aşk beraber yürünen bir yol, her evresi başka güzel ama hüzünle mutluluğun iç içe olduğu masalsı bir şey" cümleriyle özetliyor.

epeydir izlemiyordum
arada denk geldikçe bakıyorum
kürşat nerden çıktı Baharla derdi ne kıza etmediği kalmadı
bugünkü bölümde baharı öldüreceğinden bahsetti:18:

handan öldü ya intihar sahnesinde tuylerim diken diken oldu normalde takip etmem diziyi ama denk geldim :25:

Bende artık akşamları başka birşey olmadığı bakıyorum. Bu eylülün osman beyle derdi ne aradım aradım nette bulamadım :52: Bi de tunçla sarı kız evlenirken o kız neden vazgeçti o zamanda bi bakmıştım :52:

Bende artık akşamları başka birşey olmadığı bakıyorum. Bu eylülün osman beyle derdi ne aradım aradım nette bulamadım :52: Bi de tunçla sarı kız evlenirken o kız neden vazgeçti o zamanda bi bakmıştım :52:

Eylül ve Feride kardeşler. Küçükken aileleriyle birlikte Osman Kozan'a ait bir evde kiracı olarak kalıyorlarmış galiba. Sonra Osman Bey sigortadan para alabilmek için evi yakmış ve Feride ile Eylül kurtulmuş sadece yangından. Anne ve babaları ölmüş. Feride ve Eylül çocuk esirgeme kurumuna verilmiş. Sonra da çocuk esirgeme kurumundan Feride'yi Osman Bey'ler evlat edinmiş. Eylül kardeşinin izini kaybetmiş. Eylül hayat kadınlığı bile yapmış. Zaten asıl isimleri Feride ve Eylül de değil.:34: Eylül, anne ve babasının intikamını almak için Osman Kozan'ı buldu. Tabi Feride'nin kardeşi olduğunu da bilmiyor.
Ama Tunç'la Feride'nin nikahı nasıl bozuldu tam olarak bilmiyorum inan ki. Cüneyt,Feride gelin odasındayken yanına gitmişti,konuşuyorlardı ama sonra ne olduydu hatırlamıyorum.

Back
X