Beni aldatıyor mu?

Cidden saçma mesajlar. Aldatma vs gibi bir durum var mıdır bilmem ama aranır gibi olmuş yani. Evli bir adamın hiç tanımadığı birine böyle saçma şeyler yazması rahatsız edici olmuş.
Iste benide bu cok mahfediyor, nasil olurda bana bunu yapar diye cok cok üzülüyorum. Dun ki halimi bi görseydiniz elim ayagim titredi resmen kalbim yerinden cikacakti

Okadar zeki calilar değil onlar.
Bi zaman sonra illaki salar kendini.

çok şüpheleniyorsanız eşinizin telefon kayıt geçmişini alması yönünde konuşun bence. Bana basit bir ilgi arama, laf atma gibi geldi. Google haritalar veya google hesapta o aylık gidilen yerler gezilen yerler vs olarak tutulan bir hizmet olacak. Orada gidilen mekanlar yerler saat saat yazıyor. Ona bakabilseniz de kafi

Size cok katılmıyorum bende hic anlam veremedim ve anlamiyorumda. Pardon ama kadinda yani kendini belli ediyor yani resimleriyle falan, kimsenin günahına girmek istemem ama anlayin iste demek istedigimi
Aaa sen şey değil misin, Kemalim yapmaz??

Aldatmasa bıle cok sınır bozucu ve bayada takıp etmıs hosuma gıttı ne demek sen yapsan kafana koydugunu dık baslı der baskasında hosuna gıtmıs ya bu erkekler varya cok fenalar.

Aaa sen şey değil misin, Kemalim yapmaz??
Allah askina ben o manayla yazmadim bunu lütfen kadını kötüleyip kocami savunuyormusum gibi konusmayin. Tabii ki de kadinin bir sucu yok bütün pislik kocamda ama benim demek istedigim biraz farklı olan bi bayana böyle yazmasi beni dahada üzdü. Ayeitten ben asla kocam yapmaz demem, bu dünyada hic kimseye 100 de 100 güvenemem.

Bu anınızla SMS’in paralı olduğu zamanlara götürdünüz bizi.

Kocanın zekasına sapka cıkardım, kadınlar tarafından yazılmaya alısık bir tip olmadıgı ıcın anında senın yaptırdığını anlamıs.

Bı de sesli harf kullanmak bedava, dene istersen.

Hem belli hepnze dert oldu yazm seklm demk doğru yoldym
Dert olması gereken, esinin senın yaptırdığını anlayıp senin duymak ısteyecegın seyı soylemesı.. Bence bunu dert et.
Bosver bize dert olanı sen. Biz onemlı degılız, kızları ekleyen kocan onemlı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…