Beni aldatiyormu sizce?

Geneleve gitmiş olabilir veya tanımadığı mesajlasmadigi biriyle yapmış olabilir. Her şey telefonda olacak değil ki.
Bu arada ben yerinde olsam sinavda daha da hirslanirdim, kararliligim artardi. Universiteye gideceksin nasilsa, orada mis gibi bulursun başkalarını, bu çürük yumurtaya kalmadin canım.
Haklısın teşekkür ederim

Tamam araştır o Zaman. Yönlendirsin. Ama şunu da unutma bazı kızlar ya da kadınlar durumu bile bile kabul edip destek olurlar. Tek olayı buysa şüphelendiğin başka bir şey yoksa bilemicem. Sonuçta en iyi sen tanırsın
Su sınav geçsin herseyi arastiricam ama suan kendimi düşünmek zorundayım

Çok haklısınız ama keşke bugün ogrenmeseydim çünkü yarın üniversite sınavına giricem ve bütün moralim alt üst oldu
Konuya yorum yapamam ama yarın sınavınız varsa iyi bir uyku çekmeye bakın şimdiden. Birkaç güne olay aydınlanır sen rahatlarsın ama kaçan sınav geri gelmez. Başarılar dilerim.

bu devirde hersey olabilir o erkek sana guven veremiyorsa bosuna kendini uzme icinde birazcik suphe varsa devam etme bence sana guven verip 4 kolla sarilacak seni uzmemeye calisacak birini bulursun umarim.

sevgilinizi tanımadığımız için yorumumuz doğru olmayabilir. aldatmış olabilme ihtimali var mı? bazen benimde boynum kızarır kaşırım, etiket yapışır veya kardeşim öpmüş olabilir. hatta bir kere kardeşlerimle şakalaşırken kulak memem de morarmıştı. yani biraz kişinin hayatı ile ilgili olabilir.

Boyunla ilgili duruma bir sey diyemem canım çünkü daha dün bende farkettim kendimde gerçekten emilmiş gibi duruyodu kendimi bilmesem , başkası olsa inanmaz yanı birşey olmadığına. Ama .. Hem boyun hem kulak ? Yanı kulakta öyle nasıl morarir tartışılır.. Umarım sinavin iyi geçmiştir . bu konuyu da sınavdan sonra iyice bir araştır :KK51:

Bu erkekler ya cidden zeka özürlü yada bizi salak sanıyorlar. Telefonu yönlendirse nolacak burada bir sürü ikinci telefon kullananları,ikinci hat kullananları görüyoruz. Geneleve gitme ihtimalinide unutmamak gerekir. Umarım yapmamistir ama şüpheyle ilişki yürütmek çok zor.

Boyunla ilgili duruma bir sey diyemem canım çünkü daha dün bende farkettim kendimde gerçekten emilmiş gibi duruyodu kendimi bilmesem , başkası olsa inanmaz yanı birşey olmadığına. Ama .. Hem boyun hem kulak ? Yanı kulakta öyle nasıl morarir tartışılır.. Umarım sinavin iyi geçmiştir . bu konuyu da sınavdan sonra iyice bir araştır :KK51:
Sınavım çok güzel geçti sabah okulun onundeydi agliyodu olmayan bişey için beni sucluyosun diye ama kesinlikle inanmıyorum

Bu erkekler ya cidden zeka özürlü yada bizi salak sanıyorlar. Telefonu yönlendirse nolacak burada bir sürü ikinci telefon kullananları,ikinci hat kullananları görüyoruz. Geneleve gitme ihtimalinide unutmamak gerekir. Umarım yapmamistir ama şüpheyle ilişki yürütmek çok zor.
Evet çok zor yürümez zaten güvenim kalmadı

Sınavım çok güzel geçti sabah okulun onundeydi agliyodu olmayan bişey için beni sucluyosun diye ama kesinlikle inanmıyorum
Çok çok sevindim canım benim . Böyle konuların geleceğini engellemesine kesinlikle izin verme. Şimdi rahat bir ohhhh çek ve bu işinden peşinden koos.

Çok çok sevindim canım benim . Böyle konuların geleceğini engellemesine kesinlikle izin verme. Şimdi rahat bir ohhhh çek ve bu işinden peşinden koos.
Ne yapabilirim bilmiyorum nasıl ogrenicem inkar ediyo rahat vermiyo

Ne yapabilirim bilmiyorum nasıl ogrenicem inkar ediyo rahat vermiyo
Bilemiyorum ki :cry: Arkadaşların dediği gibi genelev meseleside olabilir . Eğer öyleyse zaten kendi söylemedigi surece çok zor anlamak. Bu kadar ustune dustugune gore yapmiski çokta pişman hareketler sergiliyor. Günahını da almak istemiyorum İnşallah öyle bir sey söz konusu değildir. Bir sure tepki verme aramalarına ,msjlarina vs.. Bir gün karşına alıp . Bak işte bir anlık bir hataysa soyle pişman olduğunu zaten görüyorum en azından öyle mi değil mi biliyim gibisinden bir şeyler desn nasıl olur ki. Hiç konustunuz mu

Daha once boyle bir sey olmadiysa ilk şüphen ise bence bu konuyu kapat inanma ama inanmış gibi yap.
Bu arada onu takip et zaten bir sey yaptiysa ortaya cikar yakında. Bu konu gundemde oldugu surece o daha dikkatli olur ve gercegi öğrenmek zorlaşır.

ne sen onun aldattığını bu gördüklerinle kanıtlayabilirsin ne de o aldatmadığını kanıtlayabilir ortada garip bir durum var o ilişki artık eskisi gibi yürümez :KK51:

Back
X