Beni aldatıyorsun sandım!

ben olsam direk "hayırdır sen geceleri öyle mi yapıyorsun da direk bana böyle diyorsun" derdim
bizim de eşimle ilişkimiz bu tarzdır herkes herkesin bilgilerini vs bilir
oda düzensiz uyur bende deliksiz uyurum
yalan değil gece vakti beni elimde telefon ile görse şaşırır
da öyle bişey der mi bilmiyorum :)

Bi gece kalktım diye durduk yere yapılan bu ithamı sindiremezdim herhalde. Eşimin youtube bildirimlerine bile kıllandığı oldu, öyle kıskanç kendisi. 😂 Ama şahsıma karşı böyle suçlama ile karşılaşmadım hiç. Kırıcı. Zor sindirilir.

Kizlar yorumlarınızı okuduktan sonra kisi kendinden bilir işi sözü bizde de geçerli mi diye instagramindan verileri indirme talebinde bulundum. Bugun verileri indirdim. Hic bir sey yok gizli bir mesajlaşma silinmiş herhangi bir sey bulamadım. Baska bakmam gereken önemli bir klasör var mi bildiğiniz

Iyi aksamlar kızlar.
Baslikta belirttiğim cümleyi esim söyledi.
10 yıllık evliyiz 3 çocuğumuz var. Esim kıskanç değildir. Belki de ben sınırları aşacak bir sey yapmadığım içindir bilmiyorum. Esimin uykuları düzensiz olduğu için gece kalkar oturur tv telefon takılır genelde. Bazen bende onunla otururum. Hic şüphelenmedim bu durumdan. Her şeyini bilirim banka kartı bilgileri telefon e devlet ... Ayni şekilde o da benim her şeyimi bilir. Birbirimize güveniyoruz ve bu güveni zedeleyecek bir şeyler yaşamadık şimdiye kadar çok şükür.
Bense eşimin tam zıttı gece kalkma huyum yoktur,erkende kalktığım için baygın uyurum. Gec saatlere kadar uyumayabilirim ama uyursam da kalkmam. Bu cümleyi kurduğu gün yine birlikte gec saatlere kadar oturduk sohbet muhabbet.
Benim midem rahatsızdı kendisi de biliyordu. Neyse 4 gibi yattık. Esim uyudu ben uyuyamadım lavaboya kalktım uykum iyice kaçtı . Salona geçtim telefonda nette geziniyordum esim geldi. Cocuk uyanmış sesine kalkmış. Yanında olmadigimi fark etmiş
Napiyorsun dedi . Uyku tutmadı midem de geçmedi dedim. Odaya geçtik beraber yattık.
Ertesi akşamı napiyordun öyle gece gece bir sıkıntı mı var bilmediğim dedi.
Bende ne olacak rahatsızdım iste yatamadım dedim.
Allah Allah bende dedim beni aldatıyor mu bu kadın
Ciddi misin sen böyle mi düşündün gercekten diye sordum. Eveet gec yatmistik zaten hiç huyun değil gece kalkmak dedi
Madem suphelendin alıp telefonuma baksaydın o an dedim.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar dedi.
10 yıllık karınım nasıl böyle düşünürsün dediğim de de hayat bu her sey olabilir diyor. Bu zamana kadar ona bunu düşündürecek hic bir davranışım olmadı. Gercekten anlamıyorum. Evet tv de çokça duyuyoruz aldatma haberlerini etkilendi belki ama bilmiyorum kizlar onurum zedelenmiş gibi hissediyorum. Garip bir duygu bu
Ne tepki vereceğimi de bilmiyorum açıkçası.
Fikirlerinizi merak ediyorum
Teşekkürler 🌷
Eşiniz sadece patavazsız biri bana kalırsa normal de her konu da böyle dan dun konuşma huyu varmıdır ?

Kizlar yorumlarınızı okuduktan sonra kisi kendinden bilir işi sözü bizde de geçerli mi diye instagramindan verileri indirme talebinde bulundum. Bugun verileri indirdim. Hic bir sey yok gizli bir mesajlaşma silinmiş herhangi bir sey bulamadım. Baska bakmam gereken önemli bir klasör var mi bildiğiniz
bilgileri indirince zaten o anki mesajlaşma kutusundaki mesajlar iniyor.
silinmiş olanlar değil diye biliyorum.
ınstagram
ayarlar
hareketlerin
bağlantılar.
buradan nelerde dolaşmış..görebiliyorsun

Benim esimde bir gun yatakta beni bulamayip aramis cocugun yanında da gorememis evden kactigimi sanmış ben kizincada ole deme bi cinnete bakar demisti.

Ben önceden olsa büyük tepki gösterirdim ama şu anda ülkenin bulunduğu koşulları dikkate alarak cevapladığımda kızamıyorum ya da haksızsın diyemiyorum. Tabii ki hoş bir itham değil ama artık 20 yıllık karısıyım, 10 yıllık kocamdı mevzularının bir önemi kalmadı, fırsatını bulan aldatıyor gibi geliyor bana(özellikle erkekler için). Özellikle gündüz kuşağı programlarında görüyoruz ki kimseye %100 güvenemeyiz, istersek diyorum ya 20 senelik kocamız olsun hiç fark etmez. Bence sizi içten içe gözlemlemek yerine, dürüstçe bu şekilde sorması tam tersi güvendiğini ve aslında şüphelense bile size güvendiği için çok büyütmediğini ve direkt sorma gereği hissettiğini gösterir.
Bu yüzden yerinizde olsam bu konuyu konuşacak olsam bile çok büyütmez kafama takmazdım. Maalesef toplumun durumu ortada, birbirini aldatan aldatana...

patavatsızlık etmiş. cidden şüphelesen gizli saklı araştırırdı sanırım.
ben de olsam alınırdım ama üstelemeniz de gerçekten birşey var gibi algı yaratabilir.
bırakın biraz akışına. kendinizden eminsiniz sonuçta, o utansın yanlış düşüncesinden.

bilgileri indirince zaten o anki mesajlaşma kutusundaki mesajlar iniyor.
silinmiş olanlar değil diye biliyorum.
ınstagram
ayarlar
hareketlerin
bağlantılar.
buradan nelerde dolaşmış..görebiliyorsun
2019 yılına kadar geriye dönük mesajlarda indi. Bağlantıları baktım bir sey yok

Eşiniz ; ‘Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar’ diyene kadar tolere edilebilir bir diyalog olmakla birlikte bu tip bir ithama maruz kalsam çok kırılırdım.
Gece uyuyamayıp kalksam eşimin hastalandığımı veya kafama takılan bir derdim olduğunu düşünmesini beklerim.
Onu aldattığımı değil...

Eşiniz olgun ve dürüst biri oyle hissettim..alışık olmadığı bir durum ve gece elinizde telefon olunca tuhaf gelmiş olabilir neticede insanız hele ki erkekler kıskançlık da zirve yaparken eşinizin tavrı olgun bile geldi bana ..o da insan sonuçta ve dünyada herşey oluyor..biraz empati yapın.. diğer erkeklere nazaran dürüstçe sormuş saman altından su yürütmemiş,bilmeden hakaret etmemiş hafifçe kıskanmış ufak bir triple işi tatlıya bağlayabilirsiniz..
Olgun mu?
Adam bildiğin patavatsız, kendi bilinçaltındaki hastalıklı düşüncelerini yansıtma savunması kullanarak eşi üzerinden ortaya koyuyor ve bazılarımız bunu normal karşılıyor hatta adama ‘olgun’ payesi veriyor.

Olgun- Sözlük anlamı : (insanlar için)
Bilgisi, görgüsü ve hoşgörüsü gelişmiş,
olayları geniş bir açıdan değerlendirebilen.

Adamın bu olaydaki bakış açısı tek yönlü: o da Aldatma üzerine kurulu.

Bence tepki verilmesi gereken bi durum yok ortada. Güvenmek farklı bişey, "olağan dışı durumlarda" bile gözü kapalı güvenmek çok farklı bişey. Birisi direk enayilik gibi bişey oluyo bence. Burda hep demez miyiz kadınlara tetikte olun ıvır zıvır gözü kapalı güvenmeyin diye? eşiniz son derece haklı bence hayatta herşey olabileceği konusunda. Ama zaten gerçekten aldattığınızı düşünseydi midem ağrıdı açıklamanız onun için yeterli de olmazdı. O an öyle aklına gelmiş söylemiş bence eğer gerçekten şüphelense kalkardı gece peşinizden ne yaptığınıza falan bakardı, ertesi günü beklemezdi.
Hmmm eşinizi gece salonda otururken ilk aklınıza gelen sizi aldattığı oluyor yani. Bu kadar az güven duyduğunuz bir adamla niye evlisiniz hala? Hayatta her şey var madem niye güveniyoruz ki eşlerimize. İlla bir şey yapmalarına gerek yok. Direk kesin aldatır hayatta her şey var diye her hareketini ihanete yoralım. Burda kimse eşi gece bir kere telefonla içerde midesi ağrıdı diye otursa, aaa tetikte ol seni aldatıyor demeyiz. Diyen de hastalıklı bir düşüncededir. Kaldı ki adam çoğu gece kendisi oturuyormuş salonda. Aynı şeyi kendi yapınca niye normal geliyor

Sizin olayda da evet " kişi kendinden bilir işi". Özür dilemeli. Keske bunu yapmasaydi. Üzücü gerçekten. Benim gördüğüm olaya nazaran sizin yasadiginiz devede kulak.

Son düzenleme:
Eşiniz ; ‘Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar’ diyene kadar tolere edilebilir bir diyalog olmakla birlikte bu tip bir ithama maruz kalsam çok kırılırdım.
Gece uyuyamayıp kalksam eşimin hastalandığımı veya kafama takılan bir derdim olduğunu düşünmesini beklerim.
Onu aldattığımı değil...
Çekirge gibi zıplatırım onu. :)

Iyi aksamlar kızlar.
Baslikta belirttiğim cümleyi esim söyledi.
10 yıllık evliyiz 3 çocuğumuz var. Esim kıskanç değildir. Belki de ben sınırları aşacak bir sey yapmadığım içindir bilmiyorum. Esimin uykuları düzensiz olduğu için gece kalkar oturur tv telefon takılır genelde. Bazen bende onunla otururum. Hic şüphelenmedim bu durumdan. Her şeyini bilirim banka kartı bilgileri telefon e devlet ... Ayni şekilde o da benim her şeyimi bilir. Birbirimize güveniyoruz ve bu güveni zedeleyecek bir şeyler yaşamadık şimdiye kadar çok şükür.
Bense eşimin tam zıttı gece kalkma huyum yoktur,erkende kalktığım için baygın uyurum. Gec saatlere kadar uyumayabilirim ama uyursam da kalkmam. Bu cümleyi kurduğu gün yine birlikte gec saatlere kadar oturduk sohbet muhabbet.
Benim midem rahatsızdı kendisi de biliyordu. Neyse 4 gibi yattık. Esim uyudu ben uyuyamadım lavaboya kalktım uykum iyice kaçtı . Salona geçtim telefonda nette geziniyordum esim geldi. Cocuk uyanmış sesine kalkmış. Yanında olmadigimi fark etmiş
Napiyorsun dedi . Uyku tutmadı midem de geçmedi dedim. Odaya geçtik beraber yattık.
Ertesi akşamı napiyordun öyle gece gece bir sıkıntı mı var bilmediğim dedi.
Bende ne olacak rahatsızdım iste yatamadım dedim.
Allah Allah bende dedim beni aldatıyor mu bu kadın
Ciddi misin sen böyle mi düşündün gercekten diye sordum. Eveet gec yatmistik zaten hiç huyun değil gece kalkmak dedi
Madem suphelendin alıp telefonuma baksaydın o an dedim.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar dedi.
10 yıllık karınım nasıl böyle düşünürsün dediğim de de hayat bu her sey olabilir diyor. Bu zamana kadar ona bunu düşündürecek hic bir davranışım olmadı. Gercekten anlamıyorum. Evet tv de çokça duyuyoruz aldatma haberlerini etkilendi belki ama bilmiyorum kizlar onurum zedelenmiş gibi hissediyorum. Garip bir duygu bu
Ne tepki vereceğimi de bilmiyorum açıkçası.
Fikirlerinizi merak ediyorum
Teşekkürler 🌷
Aklınıza sokmak gibi olmasın ama kişi kendinden bilir işi derler. Durduk yere şüphelenen adamdan önce ben şüphelenirim ortada fol yok yumurta yok diye... Yine aklınıza sokmak istemiyorum ama nerden çıktı bu şüphe

Bir anlık bir boşboğazlık değil ki, beni aldatıyorsun sandım diyor, üzerinden vakit geçip epey düşünme payı olduktan sonra, cidden mi böyle düşündün diye sorunca yine teyit ediyor.

Yok güven, yok şaka ne olacak şekilde yorumlar bana da ilginç geldi. Kocama bağlılıktan önce gelen bir şerefim namusum var benim. Kocam dahi olsa kimse haklı bir sebebi olmadan bunu sorgulayamaz, böyle bir imada bulunmaz.

Ben büyük olay çıkardım. Dünyanın her hali varmiş.. ihtimale dahil halleri hesaplarayak hayatı yaşasak, çok daha istatikseli yüksek haller var.. mesela yaşlılığımda zor günümde yanımda olacağı ne malum. Bana güvenmeyene ben hiç güvenmem.. gençliğimi de onun için harcamam.

Hmmm eşinizi gece salonda otururken ilk aklınıza gelen sizi aldattığı oluyor yani. Bu kadar az güven duyduğunuz bir adamla niye evlisiniz hala? Hayatta her şey var madem niye güveniyoruz ki eşlerimize. İlla bir şey yapmalarına gerek yok. Direk kesin aldatır hayatta her şey var diye her hareketini ihanete yoralım. Burda kimse eşi gece bir kere telefonla içerde midesi ağrıdı diye otursa, aaa tetikte ol seni aldatıyor demeyiz. Diyen de hastalıklı bir düşüncededir. Kaldı ki adam çoğu gece kendisi oturuyormuş salonda. Aynı şeyi kendi yapınca niye normal geliyor
Olay niye benim evliliğime geldi anlamadım ama madem bu kadar merak ediyorsunuz biraz bahsedeyim 🤗 son derece mutlu ve karşılıklı güven dolu bı evliliğim var çok şükür 🙏 zaten kıskanç biri degilimdir o da artı parantez.. ama onceki mesajımda da bahsettiğim gibi bizim ilişkimize gore olağan dışı bir durum olursa tabiki sorgulayacagim şeyler olabilir "Kemal'in yapmaz" kafasında biri de değilimdir.Eşimin salonda oturması veya gece kalkması benim için olağan dışı bir durum degil ama konu sahibinin eşi normalde kalkmazsin dediğine göre, ona göre olağan dışı bir durum, herkes için veya her ilişki için "olağan" ya da "olağan dışı" kavramları farklı olabilir. "Hayatta herşey olabilir" konusuna gelince de bunu bilirim ama buna göre yaşayıp hayatı ne kendime ne de başkalarına zehir etmem. Bu cümle sadece bir gün başıma bişey gelirse yıkılmamak ve hayatıma normal bı şekilde devam edebilmek için 😉 bir nevi yaşam felsefesi gibi dusunebilirsiniz 😉 bir de nacishane tavsiyem sizden farklı fikirleri olan insanlara direk saldırganca yaklasmazsaniz daha huzurlu bir insan olabilirsiniz kendi icinizde.. şöyle bir ferahlarsiniz belki..gerginlik yorar insanı çünkü gerek yok 😉

Son düzenleme:
Eşim gece elimde telefonu görse ya dizi mi izliyorsun der ya da kadınlar kulübündemisin der bu zamana kadar(8sene) böyle birşeyin şakası yapılmadı.

Ha böyle bir şaka yapsaydı hayırdır sen aldatiyormusun da aynı şeyi benden bekliyorsun derdim.
Böyle konuların ne ciddisi ne şakası olmaz insanın şerefine,karakterine saygısızlık.

Back
X