Beni aldattığı kızı savundu lütfen yardım?

En kötü o...luk erkeğin o...sudur dermiş anneannem. Ne güzel dermiş.
 

Cok.guzel.demissiniz. Lutfen bu sekilde dewam edin, ve cizginizi bozmayin.

Bitirin birakin artik bu adami, bu adamdan hic birsey olmaz. Daha gencsinizde belkide hayatiniza cok daha iyi insanlar giricek.

Sevginizi iyi niyetinizi su istimal ediyor, etmiş. Asla mahkemede bile yuz yuze gelmeyin ve cocugunuzla bile gorusturmeyin..

Siddeti vardi vs diyin hakim cocugu gormesine bile izin vermez zaten...
 
zaten adamın niyeti sana vicdan yaptırıp yine seni aynı çukura düşürmek. düşme... bak bu kez nikahında yok boşanmışsınız evliyken böyle yapan arada resmiyet olmadığında neler neler yapar. ona karşı tıka kulaklarını ve kendi yaşamına odaklan. kısacık ömürlerimiz var neden kendimizi üzelim
 
Bosanma kagidi dediginiz bosanma protokolu mu? Neden ondan bekliyorsunuz ki? Internette ornekleri var. Siz hazirkayin. Kendi sartlariniza gore bir protokol hazirlayip sunun ona. Kabul ederse ikinizde imzalayip mahkeneye basvurun.
5 para etmez bu adami protokol de protokol diye arayip totosunu kaldirmayin. Kendini bulunmaz hint kumasi sanar sonra.
 
Boşanmadık daha
 
3 ay çok uzun bi süre değil mi boşanmak için bence oyalıyor. belki şu nafaka kanunu değişecek diye onu bekletmeye çalışıyordur sizi.

siz açın davayı anlaşmalı olmasa şimdiye biterdi sanki ya artık tek celsede boşanıyor diye biliyorum. uzaktan iyi sandığım bir çift böyle bi baktım 1 haftada boşandılar bitti gitti ya.
 
Döven, söven, aldatan adamın peşinden giderseniz işte hak ettiğiniz muamele bu olur. Adam resmen söylediğiniz o... sözünü size geri söylemiş. Asıl sensin demiş. Farkında bile değilsiniz.
 
Vicdanınız hasta, dra gösterin.

Bu arada en kötüsü erkeğin o..pusudur.
Eşiniz çok iyi örnek olmuş..
 
Gerçekten vicdan mı yapıyorsun bu adama???? Vicdan yapıyorsan dayak yediğin eve dönebilirsin zor değil.
 
Hangi vicdan yahu? O önce kendi vicdanına baksın da sonra size vicdan yaptırsın! Yerinizde olmak istemezdim, çok zor bir durumdasınız lakin dik durun ve bir daha o adama dönmeyin. Bir laf var, çok severim : Beni bir kez kandırırsan yazıklar olsun sana, ikinci kez kandırırsan yazıklar olsun bana! Kanmayın daha fazla.
Bu tarz insanlar değişmezler. Bol şans ve güzellikler dilerim size...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…