Niye onun açmasını bekliyorsun ki? Anlaşmalı boşanma. O adam boşanmaz. Bulmuş döveceği, aldatacağı kadını.Anlaşmalı boşanma davaya gelmezse boşanamayız. Sen açma ben açıcam dediği için bekliyorum
Kadınlar evli olduğunu biliyor.. Hatta bana elinde tut sende ozaman demişlikleri var.
Benim eşim sevgiliyken tam böyleydi kendi hatalı da olsa sütten çıkma ak kasikti ben ona kızmak küsmek isterdim hatasından dolayı o beni öyle suçlardı ki , acaba böyle birimiyim ben gerçekten diye diye kendimi suçlu hisseder ben onun peşinden giderdim özür dilerdm. Sonra dedim napiyorum ya ben ben onun dediği gibi biri değilim. Tartistigimizda tüm attığı mesajları okumadan silerdim cevap bile vermezdim yada bisey desin duymazdım en önemlisi öz güvenimi kazanınca artık tinlamaz oldum. Kavga mı ettik dışarı verirdim kendimi birşeylerle uğraşırdım sırf kendimi dinleyecek vakit bulmayayim da suclu hissetmeyim diye. Sonra zamanla baktim ki o benim pesimde doner olmus :)) diyecegim su ki oz güveninizi kazanin disariya verin kendinizi sakın kendinizi dinlemeyin size sucluluk psikolojisi aşılayıp peşinde dönmenizi istiyorEşimle ayrıldığını söylemiştim.. Her ayrıldığımız da kızlarla mesajlaşıyor. Bugün tartıştık artık boşanma kağıdını yolla kurtulalım sonra ne b.. Yersen ye dedim. Tartıştık. Her ayrıldığımız da o o.... Larla konuşmadın mı dedim bana o... Diye konuşma diyerek savundu en azından gerçekçilwr bide dürüstüm diye geçinen o... Lar var falan dedi. Kafama çok taktım sinirlerim bozuldu. Evlendiği günden beri bana çok çektirdiler dövdü sövdü aldattı beni hep ortada bıraktı her seferinde güvendim peşinden gittim hep beni yarı yolda bıraktı. Bende en son artık ayrıldım güvenmediğim için şimdi etmediği hakaret kalmadı onu yarı yolda bırakmışım. 3 4 senedir çekiyorum sonuç hep aynı çalışmıyor sövüyor dövüyor beni yarı yolda bırakıyor şimdi onunla sokakta kalmadım diye kötü oldum etmediği laf kalmadı kafayı yicem.. Bana vicdan yaptırıyor aklımı karıştırıyor
Bekleyin biraz daha bekleyin ki adam sizi daha fazla ezip üzsün,elin kadınlarıyla biraz daha aldatıp,gururunuzu hepten yok etsin.Anlaşmalı boşanma davaya gelmezse boşanamayız. Sen açma ben açıcam dediği için bekliyorum
Valla bu yorum bana ilaç gibi geldi sağolun bende sildim numarasını falan dünBenim eşim sevgiliyken tam böyleydi kendi hatalı da olsa sütten çıkma ak kasikti ben ona kızmak küsmek isterdim hatasından dolayı o beni öyle suçlardı ki , acaba böyle birimiyim ben gerçekten diye diye kendimi suçlu hisseder ben onun peşinden giderdim özür dilerdm. Sonra dedim napiyorum ya ben ben onun dediği gibi biri değilim. Tartistigimizda tüm attığı mesajları okumadan silerdim cevap bile vermezdim yada bisey desin duymazdım en önemlisi öz güvenimi kazanınca artık tinlamaz oldum. Kavga mı ettik dışarı verirdim kendimi birşeylerle uğraşırdım sırf kendimi dinleyecek vakit bulmayayim da suclu hissetmeyim diye. Sonra zamanla baktim ki o benim pesimde doner olmus :)) diyecegim su ki oz güveninizi kazanin disariya verin kendinizi sakın kendinizi dinlemeyin size sucluluk psikolojisi aşılayıp peşinde dönmenizi istiyor
Onca yaptığını unutup bana suçluluk psikolojisi yüklemeye çalışıyor beni defalarca yarı yolda bıraktı o bişey olmadı ben bırakınca o.. Oldum. Zaten insan mantıklı biri olsa ilk önce kendine bakar asıl ucuz insan kendi. Sildim numarasını bidaha beni rahatsız etme çocuğu annemden ara dedim ama annenle muhatap olmak zorunda değilim dediöSize o bayanlardan daha dusuk muamele yapmis.
En azindan gercekciler, durustum diye gecinen kiside siz oluorsunuz sanirim. Oyle sorsaydiniz bana mi laf sokuorsun diye.
Ama ben sizi hatirliorum.diger konularinizdan.
Gercekten bu adam icin dusunup, birde vicdan yaptirmaya calisiyor demeniz.
Tam sizi teselli edicem bir kelime kullanyorsunuz, onunla ilgili savunur cinsten yada hala sevdginiz cinsten,
Her an yalvarasa donucekmissiniz, havasi sezdigim icin size teselli veremeyip aksine kiziyorum..
Boşanmadık. 3aydır ayrıyız. 15 20 gün önce falan peşimden geldi babamda eve almadı onu bende bıraktım istemiyorum dedim güvenmediğim için. Oda sen beni yarı yolda bıraktın kafasında işte psikolojik baskı uyguluyor mesele bu.Boşanmışsınız bitmiş gitmiş
Hala şu adama bulaşıyorsanız başınıza gelenleri haketmişsinizdir
Boşanmadık. 3aydır ayrıyız. 15 20 gün önce falan peşimden geldi babamda eve almadı onu bende bıraktım istemiyorum dedim güvenmediğim için. Oda sen beni yarı yolda bıraktın kafasında işte psikolojik baskı uyguluyor mesele bu.
Umarım herşey gönlünüzce olurValla bu yorum bana ilaç gibi geldi sağolun bende sildim numarasını falan dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?