Beni aldattığı kızı savundu lütfen yardım?

Yarı yolda bırakan kendisi aldatmak zaten tamamen kaybetmeyi göze almaktır
Vicdanlık bir durum yok

Şaka mı yapıyorsunuz? Artık kafa karıştıracak ne kalmış. Yolunuza bakın. Çalışıyor musunuz? Bir mesleğiniz var mı? Çalışmıyorsanız bir an önce işe başlayın. Ya da belediyeden yardım talebinde bulunun. Şiddet gördüğünüzü söyleyin şikayetçi olun

Size o bayanlardan daha dusuk muamele yapmis.
En azindan gercekciler, durustum diye gecinen kiside siz oluorsunuz sanirim. Oyle sorsaydiniz bana mi laf sokuorsun diye.

Ama ben sizi hatirliorum.diger konularinizdan.
Gercekten bu adam icin dusunup, birde vicdan yaptirmaya calisiyor demeniz.

Tam sizi teselli edicem bir kelime kullanyorsunuz, onunla ilgili savunur cinsten yada hala sevdginiz cinsten,
Her an yalvarasa donucekmissiniz, havasi sezdigim icin size teselli veremeyip aksine kiziyorum..

Kadınlar evli olduğunu biliyor.. Hatta bana elinde tut sende ozaman demişlikleri var.

Ne maksatla konusuosun elin densizleriyle. Dogru demis. Bak ben de savundum simdi o kadinlari. Halbuki hic istemem bunu demek. Ama hatanin buyugu bu hödügu defalarca insan yerine koyup affetmekle sende hic alinma bu konuda artik tek hatali sensin. Ne esin ne de o kizlar. Ilk beş hatada diyelim hadi esinin hatasiydi ama milyon olmus adamin yaptigi hala bosamiosan sensin hatali.

Benim eşim sevgiliyken tam böyleydi kendi hatalı da olsa sütten çıkma ak kasikti ben ona kızmak küsmek isterdim hatasından dolayı o beni öyle suçlardı ki , acaba böyle birimiyim ben gerçekten diye diye kendimi suçlu hisseder ben onun peşinden giderdim özür dilerdm. Sonra dedim napiyorum ya ben ben onun dediği gibi biri değilim. Tartistigimizda tüm attığı mesajları okumadan silerdim cevap bile vermezdim yada bisey desin duymazdım en önemlisi öz güvenimi kazanınca artık tinlamaz oldum. Kavga mı ettik dışarı verirdim kendimi birşeylerle uğraşırdım sırf kendimi dinleyecek vakit bulmayayim da suclu hissetmeyim diye. Sonra zamanla baktim ki o benim pesimde doner olmus :)) diyecegim su ki oz güveninizi kazanin disariya verin kendinizi sakın kendinizi dinlemeyin size sucluluk psikolojisi aşılayıp peşinde dönmenizi istiyor

Anlaşmalı boşanma davaya gelmezse boşanamayız. Sen açma ben açıcam dediği için bekliyorum
Bekleyin biraz daha bekleyin ki adam sizi daha fazla ezip üzsün,elin kadınlarıyla biraz daha aldatıp,gururunuzu hepten yok etsin.
Kocanızı dinleyin siz,baksanıza sen açma davayı demiş...
Hey Allahım ya,gerçekten akıl tutulması mı yaşıyorsunuz,başka bir boyuta mı geçtiniz?
Anlamak mümkün değil.
Yardım isteğinizde samimi olduğunuzu düşünmüyorum.
Böyle devam edersiniz siz bu adamla,
görünen köy kılavuz istemez.

Valla bu yorum bana ilaç gibi geldi sağolun bende sildim numarasını falan dün

Onca yaptığını unutup bana suçluluk psikolojisi yüklemeye çalışıyor beni defalarca yarı yolda bıraktı o bişey olmadı ben bırakınca o.. Oldum. Zaten insan mantıklı biri olsa ilk önce kendine bakar asıl ucuz insan kendi. Sildim numarasını bidaha beni rahatsız etme çocuğu annemden ara dedim ama annenle muhatap olmak zorunda değilim dediö

İyi kötü tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. Dün numarasını falan sildim. 2 haftadır beni oyalıyor dava açmıyor. Anlaşmalı olacağı için onun açmasını bekliyorum çünpü ben açarsam inada bindirir gelmezse boşanamayız. Çekişmeli senelerce uğraşmak istemiyorum. Artık onunla muhatap olmak istemediğimi de söyledim annemden ara çocuğu dedim. Sanki çok babalık yapıyormuş gibi birşeye ihtiyacı varmı diye bile sormadı 1 aylardır yalandan arayıp babacım napıyosun... Ben annenle muhatap olmak zorunda değilim senden arıcam dedi. O yüzden engelleyemedi dünden beridne bakmıyorum.. Sen neden sinirleniyorsun ki falan dedi yani barışmak mı istiyosun gibisinden hala önemsiyorsun gibi. Bende ben taşıdığım imzanın namus olduğunun farkındayım senin namussuzluk arın midemi bulandırıyor dedim. Uzatma dedim kapattım.

Boşanmışsınız bitmiş gitmiş
Hala şu adama bulaşıyorsanız başınıza gelenleri haketmişsinizdir

Boşanmışsınız bitmiş gitmiş
Hala şu adama bulaşıyorsanız başınıza gelenleri haketmişsinizdir
Boşanmadık. 3aydır ayrıyız. 15 20 gün önce falan peşimden geldi babamda eve almadı onu bende bıraktım istemiyorum dedim güvenmediğim için. Oda sen beni yarı yolda bıraktın kafasında işte psikolojik baskı uyguluyor mesele bu.

Ablacım telefonu açmazsanız psikolojik baskıya da uğramazsınız olur biter
Adam bekar gibi yaşıyor onunla bununla yazışıyor, şu saatten sonra ne dediğinin ne önemi var Allah aşkına?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…