Beni aldattığı kızı savundu lütfen yardım?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Eşimle ayrıldığını söylemiştim.. Her ayrıldığımız da kızlarla mesajlaşıyor. Bugün tartıştık artık boşanma kağıdını yolla kurtulalım sonra ne b.. Yersen ye dedim. Tartıştık. Her ayrıldığımız da o o.... Larla konuşmadın mı dedim bana o... Diye konuşma diyerek savundu en azından gerçekçilwr bide dürüstüm diye geçinen o... Lar var falan dedi. Kafama çok taktım sinirlerim bozuldu. Evlendiği günden beri bana çok çektirdiler dövdü sövdü aldattı beni hep ortada bıraktı her seferinde güvendim peşinden gittim hep beni yarı yolda bıraktı. Bende en son artık ayrıldım güvenmediğim için şimdi etmediği hakaret kalmadı onu yarı yolda bırakmışım. 3 4 senedir çekiyorum sonuç hep aynı çalışmıyor sövüyor dövüyor beni yarı yolda bırakıyor şimdi onunla sokakta kalmadım diye kötü oldum etmediği laf kalmadı kafayı yicem.. Bana vicdan yaptırıyor aklımı karıştırıyor

Vicdan mı yaptırıyor? Canım aklın başına şimdi gelmiş Olabilir. Değişecek diye bekleyebilirsin. Boşanmak kolay da olamayabilir ama ne diye vicdan yapasın?
Beni yarı yolda bıraktın diyor ya ona vicdan yaptırıyor diyorum

Sizi aldatan o. Döven o. Söven o. Ama yarı yolda bırakan siz? Vicdan yapan yine siz? Kuzum siz iyi misiniz? Aşk denilen şey bu kadar ayaklar altına alınacak bir duygu değil. Silkenin ve kendinize gelin lütfen. Bir evlilikte olmaması gereken ne kadar şey varsa hepsi yaşanmış. O... kelimesi sadece kadın için geçerli değil bence erkeğin de oluyor bunu da yaz aklına

terk ettiğiniz zamanlar ailenizin yanına mı gittiniz?
sonra adama döndünüz.
yine gittiniz,
yine döndünüz...
ailenizin yerinde olsam bir daha gidersen dönemezsin restini çoktan çekmiştim.

siz konuştuğu kadınlara sıfat yakıştırmayı bırakıp, kocanıza ne yapacaksanız yapın.
kadınlar evli olduğunu bilmiyor bile olabilir...ama kocanız evli olduğunu biliyor.
o kadın olmasa başkasını bulur zaten.

bir de her haltı yemiş adam, hala şaşırıyor musunuz?

Beni yarı yolda bıraktın diyor ya ona vicdan yaptırıyor diyorum
Bir daha yarı yolda bıraktın beni derse ona de ki ‘yolumuz yoktu ki yarı da bırakayım’. Gidecek yeriniz yoksa bir şey diyemem ama sığınacak bir yeriniz varsa katlanmayın bu adama.

Kadınlar evli olduğunu biliyor.. Hatta bana elinde tut sende ozaman demişlikleri var.

Her ayrıldığımızda kızlarla konuşuyor demişsin ya, işte ilk konuştuğun da ayrılacaktın. Şimdi bunları yaşamazdın.

Kocan seni gözden çıkaralı çok olmuş. Neden davayı sen açmıyorsun. Neyi bekliyorsun. Onu mu? Ya da ne bileyim affet beni demesini mi?

Bu adamdan bi cacık olmaz. Bunu sende biliyorsun.

Bu adama ne vicdanı pardon da seni dovucek sovucek aldaticak sonrada sana vicdan yaptiricak yok öyle yama boşanmaya bak sen hiçte muhatap olma

Siz niye hala muhatap oluyorsunuz ki o varoş kişiyle? Lütfen çocuğumun babasi bahanesi gelmesin. Eminim zerre çocuğa da faydası yok. Bir derdi vars avukatinizi arasin. Sizin psikolojiniz bu kişiyle muhatap olmak için yeterli kadar sağlam değil. Döve döve sindirimis sizi. Hala dinliyorsunuz

İşte bunlar kadınları böyle manipüle ediyor. Aklınızı başınıza toplayın, mesafeyi koruyun, boşanma davasını açın. Bu şeyin etmediği halt kalmamış bir de üste çıkmaya çalışıyor. Hem suçlu hem güçlü dediğimiz profil. Kendisine herhangi bir şekilde insan sıfatı taşıtacak bir kelime ile hitap etmek istemediğimden farkındaysanız, bu, şey gibi kelimeler kullandım. Siz de aynısımı yapın. Onunla takılan kızlara da yazık. Bu tarz şeyler ne yazık ki o kadınlara size davrandığı gibi davranmıyordur. He, evli olduğunu bile bile o şeyle takılıyorlarsa onlarda da bir sıkıntı elbette var ama evli olduğu hâlde başkalarıyla takılan da o. Yani edilecek herhangi bir küfür, hakaret varsa hak eden de o. Kadınlar ikinci sırada gelir. Hemen boşanma davası açın, ben genelde ortada çocuk yoksa nafaka alınmasına karşıyım ama bu durumda nafaka almayı hak ediyorsunuz. Bunu kendiniz için kullanmayacaksanız bile en azından o adama ders niteliğinde olsun diye alın derim. Sonra gidin çeşitli yerlere bağış yapın mesela o parayı. Ama alabiliyorsanız mutlaka alın. Bu konulara pek hâkim değilim, nafaka yerine tazminat da ödetiyor olabilirler. Artık hangisiyse muhakkak alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…