Yalnizprenses1
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 20 Mart 2018
- 43
- 35
- 3
- 30
- Konu Sahibi Yalnizprenses1
-
Ben de 5 yıl biri ile birlikte olduğum kişi, son 1 yılda benimle birlikte başka bir kızla daha görüşmeye başlamış, farklı şehirden, ikimizi idare etmiş yani bir süre. Ben başka sebepten dolayı ayrılmıştım, ayrıldıktan çok sonra öğrendim bu olayı ve evlendiler bir kaç ay önce. Hiç umrumda bile değil, sen de umursamayacaksın, zaman lazım ve yeni biri...
Canim ya kiyamam adi erkekler insallah sende cok mutlu olursun7 yildir birlikte oldugum eski nisanlim beni aldattigi kizla nisanlanmis bunu gorunce sadece güldüm icim oyle acidiki acim kahkahalara donustu . Ben yalniz ben tek basima mahvolan hayatimi duzeltmeye calisirken onlar mutlu 1 ay once bi yerde denk gelmistik bana oyle bos oyle siradan baktiki utandim halimden senelerimi verdim be . Onu askere gondermistim koynumda aglamisti senden ayri kalamam diye . Okula birlikte giderdik sabahlari camima vurup uyandirirdi kimseler gormeden ailemi ailesi bilmisti benim tek guvendigim arkamdaki dagdi o o bile bana bunlari yapti nasil güvenirim ben insanlara cevrem hep sahte insanlar bir dostum bile yok bunlari soyluycek kimsem yok. Hakkim ona helal degil benim hayatimi mahvetti . Bu sehirden onu hatirlatan herseyden kaciyorum nisanli bi adam icin bunlari yazmaktan bile utaniyorum
Bu isler iliski uzunluguna bakmiyor evlenilicek daha cok sevdigi veya cikar icin evleniliyor zengin kiz bulma gibi.
Sende onune bak daha cok sevecegin iyi ki olmamis dedigin birini bulursun bazen serden hayir cikiyor.
öyle biriyle tanışırsın ki iyiki eski nişanlım beni aldatmış yoksa bu adamı tanıyamazdım yoksa aşkın ne olduğunu gerçekten hiç bilemezdim dersin inşallah..
Canim ya kiyamam adi erkekler insallah sende cok mutlu olursun
Allah yardımcınız olsun, zaman lazım, inşallah çok mutlu olursunuz
Allah razi olsun guzel duaniz icin . Haklisiniz hersey cikar suanki birlikte oldugu kiz da onun her dedigini yapacak kiz evde oturacak o gezecek kapali bi kiz yani tam hayalindeki beni o kaliplara sokamamisti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?