- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Yalnizprenses1
-
Cok sevindim valla sizin adiniza o da bulur elbet kizindan ama cocugunda sucu yok bende ayni bedduayi ettim 'dilerimki Allahtan sana bir kiz evlat versin bana yasattigini yasasin ozaman anla' dedim beyfendi umursamadi ayni seninki gibi . Ahın cikmis demekki esiyle mutsuz . Umarim bi gun sizin gibi mutlu olurum
yaşın küçük olduğu için bu acıları gerçek acı sanıyorsun.hepsi geçecek inan daha kimlerle tanışacaksın aralarından eşini seçeceksin eskilere üzüldüğüne üzüleceksin.Pazartesi beynimde göz sinirime yakın bir tümör olduğunu öğrendim daha 40 yaşındayım 7 yaşında kızım var.herşeye rağmen hayat güzel inadına mutlu yaşayacaksın başka insanlar için ağladığın üzüldüğün her gün kayıptır sana7 yildir birlikte oldugum eski nisanlim beni aldattigi kizla nisanlanmis bunu gorunce sadece güldüm icim oyle acidiki acim kahkahalara donustu . Ben yalniz ben tek basima mahvolan hayatimi duzeltmeye calisirken onlar mutlu 1 ay once bi yerde denk gelmistik bana oyle bos oyle siradan baktiki utandim halimden senelerimi verdim be . Onu askere gondermistim koynumda aglamisti senden ayri kalamam diye . Okula birlikte giderdik sabahlari camima vurup uyandirirdi kimseler gormeden ailemi ailesi bilmisti benim tek guvendigim arkamdaki dagdi o o bile bana bunlari yapti nasil güvenirim ben insanlara cevrem hep sahte insanlar bir dostum bile yok bunlari soyluycek kimsem yok. Hakkim ona helal degil benim hayatimi mahvetti . Bu sehirden onu hatirlatan herseyden kaciyorum nisanli bi adam icin bunlari yazmaktan bile utaniyorum
Acınızı anlıyorum, insan yaptığı saflıklara, iyi niyetine yanıyor. "Benimde bir sürü sebebim vardı, bende aldatabilirdim ama ben ona yapmadım, dürüstlüğümün, verdiğim değerin karşılığı bu olmamalıydı" diyor, kahroluyorsunuz sırf iyi niyetinize, hiç değmeyecek olan bir geberesiceye bağlılığınıza yanıyorsunuz. Hançer saplanıyor, sevgiden değil nefretten, fedakarlıklarınızın karşılığını bu şekilde görmekten... Ama zaman ve yeni biri gelir birgün ve tüm acınız uçar gider :)
yaşın küçük olduğu için bu acıları gerçek acı sanıyorsun.hepsi geçecek inan daha kimlerle tanışacaksın aralarından eşini seçeceksin eskilere üzüldüğüne üzüleceksin.Pazartesi beynimde göz sinirime yakın bir tümör olduğunu öğrendim daha 40 yaşındayım 7 yaşında kızım var.herşeye rağmen hayat güzel inadına mutlu yaşayacaksın başka insanlar için ağladığın üzüldüğün her gün kayıptır sana
Kız biliyor muydu sizinle olduğunu?
Maddi olarak orta diyorsun ne insanlar gordum zengin oldugunu anlamazsin.
Belki bir iki tane mali mulku var ev,arsa vb. gibi bir ev icin evlenenler var.
Ailesi istemistir aileye bagli biridir.
Ailesinin destegini almadan yuva kurucak biri degildir gucu yoktur veya korkak zayiftir.
Daha rahat yasam ister vb.
cok neden siralanir.
teşekkür ederim.yok utanma hepimiz o yollardan geçtik üniversite yıllarında ayrılık acıları yaşadık arkadaşlarla boş yere aklımıza şaşayım yiyip içip gezeydik ya kıtlık mı var erkeklerin biri gider biri gelir.İnsan en çok kendine değer vermeli sen kendini önemli hissettirirsen karşıdaki seni üstün görür sana daha çok değer verir fedakar da olmayın asla maddi manevi.bunu iyi bir evliliği olan ablan söylüyor .Erkekler fedakar kadınlara değer vermez bir süre sonra zora sokan ama abartmadan hep isteyen kadınları el üstünde tutarlarALLAH SIZIN yardimciniz olsun sifa versin cok gecmis olsun . Cok uzuldum derdimden utandim.cok haklsiniz
Kizin babasi eski nisanlimin akrabasi ve oturduklari ilcenin muhtari . Kizda kapali okumamis ev kizi eski nisanlim benimde bu kaliplara girmemi istedi evde oturmami fln ben yapmadim . Ailesi de yok eski nisanlimin cok dik kafalidir soz dinlemez
Hissettiklerimin tam olarak karsiligi gercekten duygularima tercuman olmussunuz cok tesekkur ederim insallah
7 yildir birlikte oldugum eski nisanlim beni aldattigi kizla nisanlanmis bunu gorunce sadece güldüm icim oyle acidiki acim kahkahalara donustu . Ben yalniz ben tek basima mahvolan hayatimi duzeltmeye calisirken onlar mutlu 1 ay once bi yerde denk gelmistik bana oyle bos oyle siradan baktiki utandim halimden senelerimi verdim be . Onu askere gondermistim koynumda aglamisti senden ayri kalamam diye . Okula birlikte giderdik sabahlari camima vurup uyandirirdi kimseler gormeden ailemi ailesi bilmisti benim tek guvendigim arkamdaki dagdi o o bile bana bunlari yapti nasil güvenirim ben insanlara cevrem hep sahte insanlar bir dostum bile yok bunlari soyluycek kimsem yok. Hakkim ona helal degil benim hayatimi mahvetti . Bu sehirden onu hatirlatan herseyden kaciyorum nisanli bi adam icin bunlari yazmaktan bile utaniyorum
Bence siz çok şanslısınız.Bu şahıs karaktersizin teki.Sizleyken onla görüştü.Evlenince de emin olun onu aldatacak.Kendinize acimayi birakin.Siz Allahın sevgili kuluymussunuz.Hayatta herkes karaktersiz değil.Sizin gibi kişilikli sevecen iyi insanlar da çok.Hayatta her şey var her şey bizim için.Yasanilmasi gereken her şey yaşanılır.Bir akışına bırakın.Bu hayatın kendisi bir sınav zaten.Iyi insanlar da kötüler de bizim hayatımıza girecek.Cok mutlu da olucaz.Uzuldugumuz zamanlar da olacak.Hayat bu zaten.Bir kişiliksiz herif sizi üzdü diye kendinize hayata kusemezsiniz.Her şey şimdi kotu görünür de emin olun Allahın adaleti şaşmaz.Siz çok mutlu olacaksınız.Hakettiginiz bu çünkü.Sadece şimdi dimdik durun.Ve bu pislikten kurtuldugunuz için sukur ederek edindiğiniz bu tecrübeyle yolunuza bakın.Sonrasi cok guzel olacak.Inanin bana.7 yildir birlikte oldugum eski nisanlim beni aldattigi kizla nisanlanmis bunu gorunce sadece güldüm icim oyle acidiki acim kahkahalara donustu . Ben yalniz ben tek basima mahvolan hayatimi duzeltmeye calisirken onlar mutlu 1 ay once bi yerde denk gelmistik bana oyle bos oyle siradan baktiki utandim halimden senelerimi verdim be . Onu askere gondermistim koynumda aglamisti senden ayri kalamam diye . Okula birlikte giderdik sabahlari camima vurup uyandirirdi kimseler gormeden ailemi ailesi bilmisti benim tek guvendigim arkamdaki dagdi o o bile bana bunlari yapti nasil güvenirim ben insanlara cevrem hep sahte insanlar bir dostum bile yok bunlari soyluycek kimsem yok. Hakkim ona helal degil benim hayatimi mahvetti . Bu sehirden onu hatirlatan herseyden kaciyorum nisanli bi adam icin bunlari yazmaktan bile utaniyorum
Canım çünkü çok yakın bir zamanda bende yaşadım ve henüz taze olduğu için bu duygulardan tam olarak arınamadım :) Bu acının, öfkenin yaşla bir ilgisi de yok, bir haksızlığa uğramak acıtıyor canını. Ama diyorsun ki "şu an ne kadar üzülsemde ilerde çok yanlış bir yoldan döndürülmüş olduğumu daha net göreceğim ve içtenlikle şükür edeceğim" En büyük acı sadece bu olsun görüp göreceğin inşaallah :)
Bence siz çok şanslısınız.Bu şahıs karaktersizin teki.Sizleyken onla görüştü.Evlenince de emin olun onu aldatacak.Kendinize acimayi birakin.Siz Allahın sevgili kuluymussunuz.Hayatta herkes karaktersiz değil.Sizin gibi kişilikli sevecen iyi insanlar da çok.Hayatta her şey var her şey bizim için.Yasanilmasi gereken her şey yaşanılır.Bir akışına bırakın.Bu hayatın kendisi bir sınav zaten.Iyi insanlar da kötüler de bizim hayatımıza girecek.Cok mutlu da olucaz.Uzuldugumuz zamanlar da olacak.Hayat bu zaten.Bir kişiliksiz herif sizi üzdü diye kendinize hayata kusemezsiniz.Her şey şimdi kotu görünür de emin olun Allahın adaleti şaşmaz.Siz çok mutlu olacaksınız.Hakettiginiz bu çünkü.Sadece şimdi dimdik durun.Ve bu pislikten kurtuldugunuz için sukur ederek edindiğiniz bu tecrübeyle yolunuza bakın.Sonrasi cok guzel olacak.Inanin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?