Beni aldattigi kizla evleniyo??

Acınızı anlıyorum, insan yaptığı saflıklara, iyi niyetine yanıyor. "Benimde bir sürü sebebim vardı, bende aldatabilirdim ama ben ona yapmadım, dürüstlüğümün, verdiğim değerin karşılığı bu olmamalıydı" diyor, kahroluyorsunuz sırf iyi niyetinize, hiç değmeyecek olan bir geberesiceye bağlılığınıza yanıyorsunuz. Hançer saplanıyor, sevgiden değil nefretten, fedakarlıklarınızın karşılığını bu şekilde görmekten... Ama zaman ve yeni biri gelir birgün ve tüm acınız uçar gider :)

İnsallah arkadasım sen önüne bak yoluna devam et.o yolunu çizmiş geçmişe takılıp bugünü yasamayi bırakma.omur geçip gidiyor gençliğinin kıymetini bil hayatının tadını çıkar.tekrari yok hiç birseyin.yillar sonra dönüp bakıyorsun değmezmiş diyorsun.Karsina öyle biri çıkacak ki iyi ki diyeceksin.Gecenlerde bir arkadaşımla konuştum. yillaaaar evvel sevgilisi onu terk etmişti arkadasım da 1 sene yalvardı yakardı ona donmesi icin fakat adam dönmediği gibi bir açıklama yapmadan çekip gitti.Ailesinin istediği bir kızla da evlendi gel zaman git zaman faceden takip ederken arkadaşın eski sevgilisi hep işsiz sağdan solda rakı masalarından kalkmayan sorumluluk sahibi olmayan bir adam olmuş çıkmış.zaten o zamandan belliydi alkole bagimliydi ve bir işi de yoktu.arkadasimda evlendi kendisi gibi memur biriyle evlendi iyi ki olmamış,ben o zamanlar başıma gelenleri ser zannediyordum meğer hayırmis dedi.koru körüne yıllarca arkasından ağlamıştım kendime etmişim dedi.Demem su ki biseyler yürümüyorsa illaki birşeyler vardir. o aşkla insanın gözü görmüyor,kabullenemiyor ama zamanla bir yanlışın peşinden gittiğini anlıyor

yaşın küçük olduğu için bu acıları gerçek acı sanıyorsun.hepsi geçecek inan daha kimlerle tanışacaksın aralarından eşini seçeceksin eskilere üzüldüğüne üzüleceksin.Pazartesi beynimde göz sinirime yakın bir tümör olduğunu öğrendim daha 40 yaşındayım 7 yaşında kızım var.herşeye rağmen hayat güzel inadına mutlu yaşayacaksın başka insanlar için ağladığın üzüldüğün her gün kayıptır sana

Hissettiklerimin tam olarak karsiligi gercekten duygularima tercuman olmussunuz cok tesekkur ederim insallah

ALLAH SIZIN yardimciniz olsun sifa versin cok gecmis olsun . Cok uzuldum derdimden utandim.cok haklsiniz

Kizin babasi eski nisanlimin akrabasi ve oturduklari ilcenin muhtari . Kizda kapali okumamis ev kizi eski nisanlim benimde bu kaliplara girmemi istedi evde oturmami fln ben yapmadim . Ailesi de yok eski nisanlimin cok dik kafalidir soz dinlemez

Kizin babasi eski nisanlimin akrabasi ve oturduklari ilcenin muhtari . Kizda kapali okumamis ev kizi eski nisanlim benimde bu kaliplara girmemi istedi evde oturmami fln ben yapmadim . Ailesi de yok eski nisanlimin cok dik kafalidir soz dinlemez

ALLAH SIZIN yardimciniz olsun sifa versin cok gecmis olsun . Cok uzuldum derdimden utandim.cok haklsiniz
teşekkür ederim.yok utanma hepimiz o yollardan geçtik üniversite yıllarında ayrılık acıları yaşadık arkadaşlarla boş yere aklımıza şaşayım yiyip içip gezeydik ya kıtlık mı var erkeklerin biri gider biri gelir.İnsan en çok kendine değer vermeli sen kendini önemli hissettirirsen karşıdaki seni üstün görür sana daha çok değer verir fedakar da olmayın asla maddi manevi.bunu iyi bir evliliği olan ablan söylüyor .Erkekler fedakar kadınlara değer vermez bir süre sonra zora sokan ama abartmadan hep isteyen kadınları el üstünde tutarlar

Konu sahibi Rabbim gönlünüze göre versin umarim bundan sonra hersey dilediginiz gibi olur. Benzer birseyi bende yasadim. Daha benimleyken isteme ve söz olmustu. Ayrildiktan bir hafta sonra nisanlandi. Beni o kizla o kizi benle aldatti iste. Dügün davetiyesine, resmine kadar gönderdi. Nisanliyken bile hediye göndermisti. Simdi iki cocugu varmis. Klise olucak ama zaman herseyin ilaci gercekten.

Ilerde keske evlenmeseydim dicektin belki daha iyi olmus bazen insan olmayan insan seylere iyi ki olmamis deyip sukrediyor.

Hissettiklerimin tam olarak karsiligi gercekten duygularima tercuman olmussunuz cok tesekkur ederim insallah

Canım çünkü çok yakın bir zamanda bende yaşadım ve henüz taze olduğu için bu duygulardan tam olarak arınamadım :) Bu acının, öfkenin yaşla bir ilgisi de yok, bir haksızlığa uğramak acıtıyor canını. Ama diyorsun ki "şu an ne kadar üzülsemde ilerde çok yanlış bir yoldan döndürülmüş olduğumu daha net göreceğim ve içtenlikle şükür edeceğim" En büyük acı sadece bu olsun görüp göreceğin inşaallah :)

Bence siz çok şanslısınız.Bu şahıs karaktersizin teki.Sizleyken onla görüştü.Evlenince de emin olun onu aldatacak.Kendinize acimayi birakin.Siz Allahın sevgili kuluymussunuz.Hayatta herkes karaktersiz değil.Sizin gibi kişilikli sevecen iyi insanlar da çok.Hayatta her şey var her şey bizim için.Yasanilmasi gereken her şey yaşanılır.Bir akışına bırakın.Bu hayatın kendisi bir sınav zaten.Iyi insanlar da kötüler de bizim hayatımıza girecek.Cok mutlu da olucaz.Uzuldugumuz zamanlar da olacak.Hayat bu zaten.Bir kişiliksiz herif sizi üzdü diye kendinize hayata kusemezsiniz.Her şey şimdi kotu görünür de emin olun Allahın adaleti şaşmaz.Siz çok mutlu olacaksınız.Hakettiginiz bu çünkü.Sadece şimdi dimdik durun.Ve bu pislikten kurtuldugunuz için sukur ederek edindiğiniz bu tecrübeyle yolunuza bakın.Sonrasi cok guzel olacak.Inanin bana.

Mutsuzluğun üzerine mutluluk kurulmaz. Ettiğini bulsun

Umarim benimde tek dilegim bu Allah seni de iyi insanlarla karsilastirsin bu gunlerin biran once gecsin hep mutlu ol :)

Sizlerin bu sozlerini duydukc gercekten guc geliyo okadar guzel dileklerde bulunuyosunuz ki kendimi daha guclu hissediyorum umarim o günler gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…