Beni aldattın, yalan söyledin...

Duygulariniz varsa yavas yavas adim atin ona dogru. Yeni bir baslangica hazir oldugunuzu hissettirin. Ancak suclu psikolojisine girmeyin. En bastan hatali oldugunuzi kabullenir, beni affet modunda takilirsaniz ilerde iliskiniz oldugu takdirde surekli kafaniza kakilir bu durum. Eger o da gercektn bsyler hissediyorsa ben hazirim deyin ama cok da ustune dusmeyin
Yavas yavas gideyim, sessiz gideyim derken adamı bir baska ellerde görmeyiz değil mi ya?

Altı üstü 3-5 kelime konuşmuşsunuz insanlarla, sanki sanal seks yapmışsınız gibi davranıyor. Tamam hata ama hatanızdan büyük özür de dilemeyin. O yapsa '' Amma abarttın ne var ki bunda. '' diyecekti. Bu kadar aşırılığı bir üstünlük kurma girişimi olarak gördüm. Zayıf anınızı bekliyor gibiymiş sanki, bilemedim.
Bende böyle diyecektim ama seviyemi bozmadım. “Görende sanal seks yaptım onlara yazdım yavsadım sanacak yeter artık abartma” diyecektim. Hımm... demekle kaldım. Birde abartma yeter artık dedim ve üstüne düşmedim sakindim. Sakim ve sessiz kaldıkça beni kışkırtacak şeyler yazıyor. Ama bu sefer başaramayacak bunu.

Bende böyle diyecektim ama seviyemi bozmadım. “Görende sanal seks yaptım onlara yazdım yavsadım sanacak yeter artık abartma” diyecektim. Hımm... demekle kaldım. Birde abartma yeter artık dedim ve üstüne düşmedim sakindim. Sakim ve sessiz kaldıkça beni kışkırtacak şeyler yazıyor. Ama bu sefer başaramayacak bunu.
Bu sefer derken? Başka seferler de oldu mu?

Yavas yavas gideyim, sessiz gideyim derken adamı bir baska ellerde görmeyiz değil mi ya?
Valla gitmeye niyeti varsa gider napsaniz tutamazsiniz. Gitmesin diye de fazla alttan almaya gerek yok. Iliskinin basinda bu tarz seyler olabilir, kocaniz sizi baska adamla basmis muamelesine gerek yok. Sifirdan baslamaya niyeti varsa buyursun.

Bu sefer derken? Başka seferler de oldu mu?
Evet 2 haftadır üst üste kışkırtıyor beni ne yazık ki. Hesabını açmayan adam kilitlerini açtı, bugün kapatmıs son görülmesini bir kapatıyor bir açıyor sık sık. Ben heykel gibiyim. Özellikle Twitter’da güzel saydırıyor. Bende dayanamayıp dün gece “ne zaman vazgeçmeyi düsünüyorsun” abartma ve edebinle sus bitir dedim. İçimi döküyorum diyip neden yaptın diye hesap soruyor. Görende yatakta bastı sanacak🤦🏻‍♀️

Adamı gerçekten seviyorsanız bırakamazsınız zaten çünkü haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Nedemek baskalarini ekledim. Koç ateş burcu valla yakar geçer sakinleşmesini bekle. Ayrıca senden siniriniçıkartmadan gitmez gideceksede. Adam gibi kendini açıkla 3 4 cümle ile bence. Sakinleşmesini bekle. Bakalım ne yapıyor

Kargonuz elinize geçince bir arayın ben olsam ağlayarak ‘ Çok aptalsın! Tamam engellediğim birilerini kaldırarak yazıştım ve yazdıklarıma bakabilirsin dediğim halde beni bıraktın. Kendime ve yazdığıma güveniyorum ki bakabilirsin dedim. Senin gönlün ayrılmak istiyormuş. Çok üzgünüm ama istediğin gibi olsun’ der ve ağlayarak kapatırdım telefonu. Sevgiliniz fotoğrafı hala size gönderecek kadar ince düşünceli gibi görünüyor. Ben Rahmetli ( ayrılıyoruz) kocamla böyle al gülüm ver gülüm çok yapardık. Her şey aşkla ilgili tabi. Ama karşı tarafa ben seni istiyordum sen aptallık yapıyorsunu hissettirmezseniz saçma bir veda yaşayacaksınız muhtemelen. :KK14:

Evet 2 haftadır üst üste kışkırtıyor beni ne yazık ki. Hesabını açmayan adam kilitlerini açtı, bugün kapatmıs son görülmesini bir kapatıyor bir açıyor sık sık. Ben heykel gibiyim. Özellikle Twitter’da güzel saydırıyor. Bende dayanamayıp dün gece “ne zaman vazgeçmeyi düsünüyorsun” abartma ve edebinle sus bitir dedim. İçimi döküyorum diyip neden yaptın diye hesap soruyor. Görende yatakta bastı sanacak🤦🏻‍♀️
İlgi bekliyor, yalvar yakar sürün istiyor. 😂 Ama ne gerek var, aldatma bile değil bu. Adamı ilgisiz mi bıraktınız, ilk fırsatı böyle değerlendiriyor acaba ahahahah

Adamı gerçekten seviyorsanız bırakamazsınız zaten çünkü haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Nedemek baskalarini ekledim. Koç ateş burcu valla yakar geçer sakinleşmesini bekle. Ayrıca senden siniriniçıkartmadan gitmez gideceksede. Adam gibi kendini açıkla 3 4 cümle ile bence. Sakinleşmesini bekle. Bakalım ne yapıyor
Açıklamaya çalıştım, özür diledim yaptıgımın yanlıs olduğunu söyledim hiç acımadı... kıyamayan adam cok güzel esip gürletti. Twitterdan saydırarak sinirini çıkarıyor iste. Onun dısında elimden geleni yaptıgımı düşünüyorum sessiz kalmaya karar verdim.

Açıklamaya çalıştım, özür diledim yaptıgımın yanlıs olduğunu söyledim hiç acımadı... kıyamayan adam cok güzel esip gürletti. Twitterdan saydırarak sinirini çıkarıyor iste. Onun dısında elimden geleni yaptıgımı düşünüyorum sessiz kalmaya karar verdim.
Koc burcu öfkesi çok fenadir. Yakıp yıkmadan gitmez zaten. Bekleyin sakinleşmesini affetsin diyorsanız bence bi süre sonra başka bisey için mesaj atın. Sakince herhangi bisey için sonra bakalım tepkisi nasıl . Sonra yüzyüze konuşmak isteseviyorsan ama zamanla anca düzelir güveni sarsılmış olabilir

İlgi bekliyor, yalvar yakar sürün istiyor. 😂 Ama ne gerek var, aldatma bile değil bu. Adamı ilgisiz mi bıraktınız, ilk fırsatı böyle değerlendiriyor acaba ahahahah
Süründürüyor evet, ama artık kışkırtamayacak ve süründüremeyecek. Kesinlikle aldatma degil, icim cok rahat sükür. İlgisiz bir kadınım ama asla ona yapmadım. Simdilik instagram rakamlarını oynatarak beni delirtiyor. Birde Twitter’dan twit atarak. Tamamen sessiz kalacağım😂

Koc burcu öfkesi çok fenadir. Yakıp yıkmadan gitmez zaten. Bekleyin sakinleşmesini affetsin diyorsanız bence bi süre sonra başka bisey için mesaj atın. Sakince herhangi bisey için sonra bakalım tepkisi nasıl . Sonra yüzyüze konuşmak isteseviyorsan ama zamanla anca düzelir güveni sarsılmış olabilir
Sinirleri ve öfkesiyle ünlü bir burc. Beklemektedeyim, tesekkür ederim.

Kargonuz elinize geçince bir arayın ben olsam ağlayarak ‘ Çok aptalsın! Tamam engellediğim birilerini kaldırarak yazıştım ve yazdıklarıma bakabilirsin dediğim halde beni bıraktın. Kendime ve yazdığıma güveniyorum ki bakabilirsin dedim. Senin gönlün ayrılmak istiyormuş. Çok üzgünüm ama istediğin gibi olsun’ der ve ağlayarak kapatırdım telefonu. Sevgiliniz fotoğrafı hala size gönderecek kadar ince düşünceli gibi görünüyor. Ben Rahmetli ( ayrılıyoruz) kocamla böyle al gülüm ver gülüm çok yapardık. Her şey aşkla ilgili tabi. Ama karşı tarafa ben seni istiyordum sen aptallık yapıyorsunu hissettirmezseniz saçma bir veda yaşayacaksınız muhtemelen. :KK14:
Hahahah ne kadar şirinsiniz❤️

Eski çapkın günlerini ya da flortozlum hallerini ozlemissin bence o yuzden ilk kuslukte açmışsın. Bu yaslarda barisirsan sonu evlilik olur gercekten evknmek istiyosan harekete gec kendini anlat yok cok umrunda değilse salla yazma

Kızlar selam..... nasılsınız? Günlerinizin güzel gecmesini diliyorum. Bir konu danısmak istedim sizlere.....

1 yıldır güzel giden bir iliskim var-dı. 2 hafta önce ayrılmıs bulunmaktayız. Ciddi iliski sürecine girmis bulunmustuk fakat sanırım ben her seyi batırdım. Özetlemek gerekirse aramızda tartısma cıktı ve 1 gün sinirinden bana yazmadı bende sinirimden instagramdan engellediklerimi açtım açmamla 2 arkadas bana ulastı. Hiçbirine yazmadım ama 2 side soru sordu cevapladım asla sohbet, muhabbet, flört gibi şeyler geçmedi aramızda üstelik takiplerini kabul etmiştim ben dönmedim. Sonra cok geçmeden engellediklerimi teker teker engelledim. Ne yazık ki iş işten geçmişti benim engellediklerimden sorusuna cevap verdiğim kisileri takipcilerimde görünce “Neden yaptın?” diye giristi. Sonra dedi ki artık sana güvenebileceğimi sanmıyorum, güvenimi kırdın, yok ettin neden yaptın diye terkedilmiş bulunuyorum. Üstelik çok ağır şeyler söylemiştim “herkes eglencesine baksın takılsın kimse kimseye karısmasın bu iliski ciddi olmaktan cıktı” vs cümleler kurdum. Bu da “ben gavat mıyım bunu kabul edecegim” dedi ve güzelce çekti gitti... kısa kesmeye çalıştım. Şimdi evet hatalarımın farkındayım anlık sinirlerimin kurbanı oldum. Twitter’a kendisini aldattığımı yalan söylediğimi dile getiren twitler atmıs. Fakat aldatmadım ve yalan söylemedim. Üstüne de düşmedim “bitti” diyince. Fakat 2 haftadır görüyorum ki bitirebilmiş değil diye düşünüyorum. Hala bana twitler atıyor, yardırıyor bir seyler. Dün gece kendisine yazdım “benden ne zaman vazgeçmeyi düsünüyorsun” diye giristim. Ama hiç bitirmiş gibi konuşmaları yoktu hala “Neden yaptın niye yaptın” diye söylendi. Şimdi bir tarafımı çok güzel çaresizlik kapladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Susayım mı? Ya da çabalayım mı? Sessizce bekleyeyim mi? Numaralar silinmedi ekli ve duruyor, silmemiş. Ne yapmamı önerirsiniz, nuh diyor peygamber demiyor? Hiç hatun eklemeyen adam azda bir seyler eklemeye baslamıs, inat mıdır bilmem... çözemiyorum. Koç burcu dedik dedik belamla basbasa kaldım şarap içiyorum.
Birkere kafasında soru işareti olusmussa daha bunu silemezsiniz hep sorun çıkar bence hiç bırsey yapmayin çünkü suçlu olan daha çok uste çıkmaya çalışır haklı olan zaten birşeyler ispat etmeye çalışmaz 🤷‍♀️

Siz olsa da olur olmasa da kafasında gibisiniz yada duygularınızı yansıtamamışsınız. Hatalı buluyorsaniz kendinizi bir şeyler yapmalisiniz aksi halde güven kolayca geri gelmez önüne bakar

Kısaca bos verin diyorsunuz.
Geç kalma diyor koç burcuyum aşkta inat etmem ama damarıma basılırsa ölsem olmaz yani ne yaptığını güzelce anlatırsan barışmak istiyorsan tabi barışırsınız ;) bide güven çok önemli benim içinde o yüzden tam emin olamıyorum gene de

Back
X