Kızlar selam..... nasılsınız? Günlerinizin güzel gecmesini diliyorum. Bir konu danısmak istedim sizlere.....
1 yıldır güzel giden bir iliskim var-dı. 2 hafta önce ayrılmıs bulunmaktayız. Ciddi iliski sürecine girmis bulunmustuk fakat sanırım ben her seyi batırdım. Özetlemek gerekirse aramızda tartısma cıktı ve 1 gün sinirinden bana yazmadı bende sinirimden instagramdan engellediklerimi açtım açmamla 2 arkadas bana ulastı. Hiçbirine yazmadım ama 2 side soru sordu cevapladım asla sohbet, muhabbet, flört gibi şeyler geçmedi aramızda üstelik takiplerini kabul etmiştim ben dönmedim. Sonra cok geçmeden engellediklerimi teker teker engelledim. Ne yazık ki iş işten geçmişti benim engellediklerimden sorusuna cevap verdiğim kisileri takipcilerimde görünce “Neden yaptın?” diye giristi. Sonra dedi ki artık sana güvenebileceğimi sanmıyorum, güvenimi kırdın, yok ettin neden yaptın diye terkedilmiş bulunuyorum. Üstelik çok ağır şeyler söylemiştim “herkes eglencesine baksın takılsın kimse kimseye karısmasın bu iliski ciddi olmaktan cıktı” vs cümleler kurdum. Bu da “ben gavat mıyım bunu kabul edecegim” dedi ve güzelce çekti gitti... kısa kesmeye çalıştım. Şimdi evet hatalarımın farkındayım anlık sinirlerimin kurbanı oldum. Twitter’a kendisini aldattığımı yalan söylediğimi dile getiren twitler atmıs. Fakat aldatmadım ve yalan söylemedim. Üstüne de düşmedim “bitti” diyince. Fakat 2 haftadır görüyorum ki bitirebilmiş değil diye düşünüyorum. Hala bana twitler atıyor, yardırıyor bir seyler. Dün gece kendisine yazdım “benden ne zaman vazgeçmeyi düsünüyorsun” diye giristim. Ama hiç bitirmiş gibi konuşmaları yoktu hala “Neden yaptın niye yaptın” diye söylendi. Şimdi bir tarafımı çok güzel çaresizlik kapladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Susayım mı? Ya da çabalayım mı? Sessizce bekleyeyim mi? Numaralar silinmedi ekli ve duruyor, silmemiş. Ne yapmamı önerirsiniz, nuh diyor peygamber demiyor? Hiç hatun eklemeyen adam azda bir seyler eklemeye baslamıs, inat mıdır bilmem... çözemiyorum. Koç burcu dedik dedik belamla basbasa kaldım şarap içiyorum.