- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Konunun evli olmak ile bir alaksı yok.Eczaneden alınan test ile hamile olup olmadıgını öğrenir.
Bu kısmı atlamışım. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunun evli olmak ile bir alaksı yok.Eczaneden alınan test ile hamile olup olmadıgını öğrenir.
İyide ben cinsellik yaşamasın demedim ki?
Madem yaşıyor adam gibi yaşasın sürtüşe sürtüşe kıvılcım çıkar yakında.
Ben tahammül edemiyorum herşeyi yaşayıp ama ben bakireyim diyenleri.
Bakirelik el değmemiş demektir.
Ayrıca kınamadım ki fikrimi belirttim kimin yorum yapacağına siz karışamazsınız.
testi aldı mı ?Kusura bakmayın ama, şiimdi o kocasına bakireyimmi dicekkk... kınama değilse,kınama şekli nedir ben bilemiyorum.El değmemiş konusunda haklı olabilirsiniz başka bi arkadaş daha bu tarz fakat kibar bi yorumla açıkladı.Kelime anlamının bilgisi konusunda eksik olabilirim.Bilgim yoktu.
testi aldı mı ?
Ya kusura bakmayın ama artık kaçıncı yy yaşıyoruz.
Hala daha tam anlamıyla bir bütün olup ilişkiye girmiyorsun, ama adetin gecikti diye hamilemiyim acaba diyorsun?
İlerleyen zamanlarda 'sevgilimle 2 saat boyunca el ele tutuştuk bu ay adetim 5 gün geçikti acaba hamilemiyim' sorularıyla karşılaşacağımıza eminim(!)
Biraz mantık yürütün, araştırma yapın, gerçeğe dayalı kurgularda bulunun yani.
Boşa strese girmeye gerek yok.
Olmaz deyip dalga geçenler olmuş. Tıbben mümkün olmayan bir durum değil. Olabilir düşük ihtimalde olsa.. Siz istediğiniz kadar anlatın arkadaşınız once bu konularda bilinçlenmeli sonra arkasında durabilecek ilişkiler yaşamalı..(Hani hep böyle deniyor ya burada ) Pınar arkadaşınızda olan korkunun onda biri erkek arkadaşında yoktur eminim ki.
Bakire ama bakire ama bakire ama demenin mantığını çözemedim..
Kızmışsınız bunu diyenlere ama :) arkadaşınız gerçekten bakire değil.
Hz. Meryem konusu ise buraya hiç uygun değil.. İronide olsa biraz daha değerlere saygı duyalım lütfen.
Evet bu konudan sonra öğrendimki bakire EL DEĞMEMİŞ demekmiş.Ben onun anlamını farklı biliyodum anlaşıldığı üzere :)))
bekarlar eczaneden böyle şeyler almaya hep utanır ama siz pek de böyle takıntıları olan birine benzemiyorsunuz.10 liralık bi şey ben olsam beklemez alırdım sabırlısın vallaYok almadı geçen ayın 22sinde regl görmüş zaten salakAma yanlış hatırlıyomuş o yüzden telaş yapmış gerçi hala adet olmadı ama daha şimdi ayın 26sı oldu bence bi gecikme yok yani normal oynaması tarihlerin sakinleşti o yüzden haziran bittiğinde hala olmamış olursa alıcaz artık da ben zaten pek sanmıyorum yaa boşuna evham yapıyo millet evliyken deniyo kırk kere olmuyoda bu böyle saçma şekilde olursa ne bileyim olmaz yani
![]()
bekarlar eczaneden böyle şeyler almaya hep utanır ama siz pek de böyle takıntıları olan birine benzemiyorsunuz.10 liralık bi şey ben olsam beklemez alırdım sabırlısın valla
El değmemiş kaba bir tabir, hoşuma gitmiyor. Daha ötesi daha farklı benim kafamdaki.
Bakireyim bakireyim diyerek ortalıkta gezen kişilere mustehak o " el değmemiş " kelimesi.
Ne bileyim.Bi hanım buraya yorum olarak tamda böyle yazmıştı.Ben aynen size ilettim.
Kusura bakmayın ama, şiimdi o kocasına bakireyimmi dicekkk... kınama değilse,kınama şekli nedir ben bilemiyorum.El değmemiş konusunda haklı olabilirsiniz başka bi arkadaş daha bu tarz fakat kibar bi yorumla açıkladı.Kelime anlamının bilgisi konusunda eksik olabilirim.Bilgim yoktu.