• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENİ ANLAMIYOR BARİ SİZ BİŞEY DİYİN!!!!!!

biz aylardır uğraşıyoruz hamile kalabilmek için arkadaşın yüzeysel ilişkiyle hamile kalırsa çok ayıp etmiş olurr hehe işin şaka tarafı... yok canım yaaa mümkün değil yani stresten gecikmistir... bi kere benim 1 ay gecikmisti doktora gittim hamileyim galiba dedim Hayır YALANCİ GEBELİK dedi. .. yani ben hamileyim hamileyim diye düşündüğüm için adetimin gelmesine engel olmuşum piskolojik yani... hiç merak etmesin içi rahat olsun arkadaşının...

Ya kusura bakmayın ama artık kaçıncı yy yaşıyoruz.
Hala daha tam anlamıyla bir bütün olup ilişkiye girmiyorsun, ama adetin gecikti diye hamilemiyim acaba diyorsun?
İlerleyen zamanlarda 'sevgilimle 2 saat boyunca el ele tutuştuk bu ay adetim 5 gün geçikti acaba hamilemiyim' sorularıyla karşılaşacağımıza eminim(!)

Biraz mantık yürütün, araştırma yapın, gerçeğe dayalı kurgularda bulunun yani.
Boşa strese girmeye gerek yok.

İyide ben cinsellik yaşamasın demedim ki?
Madem yaşıyor adam gibi yaşasın sürtüşe sürtüşe kıvılcım çıkar yakında.
Ben tahammül edemiyorum herşeyi yaşayıp ama ben bakireyim diyenleri.
Bakirelik el değmemiş demektir.
Ayrıca kınamadım ki fikrimi belirttim kimin yorum yapacağına siz karışamazsınız.

Kusura bakmayın ama, şiimdi o kocasına bakireyimmi dicekkk... kınama değilse,kınama şekli nedir ben bilemiyorum.El değmemiş konusunda haklı olabilirsiniz başka bi arkadaş daha bu tarz fakat kibar bi yorumla açıkladı.Kelime anlamının bilgisi konusunda eksik olabilirim.Bilgim yoktu.

Kusura bakmayın ama, şiimdi o kocasına bakireyimmi dicekkk... kınama değilse,kınama şekli nedir ben bilemiyorum.El değmemiş konusunda haklı olabilirsiniz başka bi arkadaş daha bu tarz fakat kibar bi yorumla açıkladı.Kelime anlamının bilgisi konusunda eksik olabilirim.Bilgim yoktu.
testi aldı mı ?

testi aldı mı ?

Yok almadı geçen ayın 22sinde regl görmüş zaten salak :-) Ama yanlış hatırlıyomuş o yüzden telaş yapmış gerçi hala adet olmadı ama daha şimdi ayın 26sı oldu bence bi gecikme yok yani normal oynaması tarihlerin sakinleşti o yüzden haziran bittiğinde hala olmamış olursa alıcaz artık da ben zaten pek sanmıyorum yaa boşuna evham yapıyo millet evliyken deniyo kırk kere olmuyoda bu böyle saçma şekilde olursa ne bileyim olmaz yani :KK57:

Ya kusura bakmayın ama artık kaçıncı yy yaşıyoruz.
Hala daha tam anlamıyla bir bütün olup ilişkiye girmiyorsun, ama adetin gecikti diye hamilemiyim acaba diyorsun?
İlerleyen zamanlarda 'sevgilimle 2 saat boyunca el ele tutuştuk bu ay adetim 5 gün geçikti acaba hamilemiyim' sorularıyla karşılaşacağımıza eminim(!)

Biraz mantık yürütün, araştırma yapın, gerçeğe dayalı kurgularda bulunun yani.
Boşa strese girmeye gerek yok.

Biz birlikte okuduk internette bi tıp sayfasını,vajinanın üzerine şeetmesi durumunda erkeğin küçükte olsa bi ihtimali varmış o yüzden korunun filan yazıyodu.Bu o yüzden telaş ettı.Zaten o an telaş etti de konuyu açtık buraya artık bende hiç sanmıyorum olursa yani 1 yaşıma daha girerim gerçekten:KK57:

Olmaz deyip dalga geçenler olmuş. Tıbben mümkün olmayan bir durum değil. Olabilir düşük ihtimalde olsa.. Siz istediğiniz kadar anlatın arkadaşınız once bu konularda bilinçlenmeli sonra arkasında durabilecek ilişkiler yaşamalı..(Hani hep böyle deniyor ya burada ) Pınar arkadaşınızda olan korkunun onda biri erkek arkadaşında yoktur eminim ki.
Bakire ama bakire ama bakire ama demenin mantığını çözemedim..
Kızmışsınız bunu diyenlere ama :) arkadaşınız gerçekten bakire değil.

Hz. Meryem konusu ise buraya hiç uygun değil.. İronide olsa biraz daha değerlere saygı duyalım lütfen.

Evet bu konudan sonra öğrendimki bakire EL DEĞMEMİŞ demekmiş.Ben onun anlamını farklı biliyodum anlaşıldığı üzere :)))

canım sizin işiniz gücünüzmü yok, gidin bi doktora sorun yada test yapın hangi devirdeyiz. arkadaşın bişeyler yapmayı biliyorda bunu mu bilmiyor.

bakire el değmemeiş demektir evet ama senin arkadaşınkine neler neler değmiş. bakire denmesini doğru bulmuyorum.

Evet bu konudan sonra öğrendimki bakire EL DEĞMEMİŞ demekmiş.Ben onun anlamını farklı biliyodum anlaşıldığı üzere :)))

El değmemiş kaba bir tabir, hoşuma gitmiyor. Daha ötesi daha farklı benim kafamdaki.

Bakireyim bakireyim diyerek ortalıkta gezen kişilere mustehak o " el değmemiş " kelimesi.

Yok almadı geçen ayın 22sinde regl görmüş zaten salak :-) Ama yanlış hatırlıyomuş o yüzden telaş yapmış gerçi hala adet olmadı ama daha şimdi ayın 26sı oldu bence bi gecikme yok yani normal oynaması tarihlerin sakinleşti o yüzden haziran bittiğinde hala olmamış olursa alıcaz artık da ben zaten pek sanmıyorum yaa boşuna evham yapıyo millet evliyken deniyo kırk kere olmuyoda bu böyle saçma şekilde olursa ne bileyim olmaz yani :KK57:
bekarlar eczaneden böyle şeyler almaya hep utanır ama siz pek de böyle takıntıları olan birine benzemiyorsunuz.10 liralık bi şey ben olsam beklemez alırdım sabırlısın valla

bekarlar eczaneden böyle şeyler almaya hep utanır ama siz pek de böyle takıntıları olan birine benzemiyorsunuz.10 liralık bi şey ben olsam beklemez alırdım sabırlısın valla

Valla eczaneden alma kısmını konuşmadık alabilir mi rahat yoksa alamazmı bilmiyorum açıkcası o_O

El değmemiş kaba bir tabir, hoşuma gitmiyor. Daha ötesi daha farklı benim kafamdaki.

Bakireyim bakireyim diyerek ortalıkta gezen kişilere mustehak o " el değmemiş " kelimesi.

Ne bileyim.Bi hanım buraya yorum olarak tamda böyle yazmıştı.Ben aynen size ilettim.

Ne bileyim.Bi hanım buraya yorum olarak tamda böyle yazmıştı.Ben aynen size ilettim.

Ee sizde bir kaç defa arkadaşım bakire ama bakire , bende aynı evde olmama rağmen bakireyim v.s yazmadınız mı ?
Herşeyi yaşayıp bunu ısrarla söyleyenle hiç bir ayrımı yok " el değmemiş" isterim diyenlerle bence.

Sadece bilgi olsun diye yazıyorum yanlış anlaşılmasın çünkü bakire değil demek benim haddime değil.
Bakire kelimesi bakir'den gelir.Bakirin de sözlük anlamı el değmemiş yer, bölge demektir.

Bende gayet kibar bir şekilde kocasına bakireyimmi diyecek dedim? Kınamak bu olmaz ki.
Her neyse siz - arkadaşanıza - okutun buradaki yorumları. Sorumluluğunu kaldıramayacağı şeyler yaşamasın.

Back
X