Beni anlayan bana inanan var mı

Ben pek amacını anlamadım. İnsanlar sana bir çok fikir vermiş, öneri sunmuş. Sen sürekli öyle değilim böyleyim hayır şöyleyim hayır aslında böyleyim diyip duruyorsun.
Amacın muhabbetmi, yoksa fikir alıp uygulamak mı, yoksa fikirleri çürütmek mi?
Biraz sakin ol nefes al ve düşün.

Bn
Ben pek amacını anlamadım. İnsanlar sana bir çok fikir vermiş, öneri sunmuş. Sen sürekli öyle değilim böyleyim hayır şöyleyim hayır aslında böyleyim diyip duruyorsun.
Amacın muhabbetmi, yoksa fikir alıp uygulamak mı, yoksa fikirleri çürütmek mi?
Biraz sakin ol nefes al ve düşün.
Anlamıyor sunuz çünkü anlamıyorsunuz inanmıyorsunuz

Bn
Anlamıyor sunuz çünkü anlamıyorsunuz inanmıyorsunuz
Benim inanmıyorum yazdığımı nerde gördün? Aksine sana hak verip tavsiye verdim???
Sen biraz değişik birisin. Kendi bildiklerin kendi doğruların. Fikir istiyorsun göya. Bu sayfaya kadar fikirler var neden sürekli kendini müdafaa ediyorsun?
Yaş kaç?

Benim inanmıyorum yazdığımı nerde gördün? Aksine sana hak verip tavsiye verdim???
Sen biraz değişik birisin. Kendi bildiklerin kendi doğruların. Fikir istiyorsun göya. Bu sayfaya kadar fikirler var neden sürekli kendini müdafaa ediyorsun?
Yaş kaç?
Yasim 31. Bana inanıyor musun ki çok yorum geldiği için kimin inanıp inanmadığını isim olarak hatırlamıyorum Pardon öyleyse 😐😓

yani bilemiyorum artık , gözlerimin içine bakarak konuşamaz bile ,
Başka yere mi bakar. Bende bakamiyorum eşime sen tuhaf karşılıyor musun bu durumu sevginde azalma oluyo mu. Ben çok korkuyorum eşim soğur benden bakamıyorum diye

Başka yere mi bakar. Bende bakamiyorum eşime sen tuhaf karşılıyor musun bu durumu sevginde azalma oluyo mu. Ben çok korkuyorum eşim soğur benden bakamıyorum diye
hayır aksine beni daha çok sevdiğini düşünüyorum ,

çünkü göz rengim çok farklıdır ve bunu bana erkekler hep söyler - di

sevgisini bununla ölçmen çok yanlış bence ,

Back
X