Beni anlayanlar varsa...Son çırpınışlarım.

suzannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
18
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba;
şuan bu yazacağım şeyleri belki de son defa söylüyorum çünkü kimseye anlatamadım.
uzun dönemli bir ilişkim vardı. 26 yaşındayım. ciddi bir yolda ilerliyordu. yakın bir zamanda evlenme kararı aldık. bu süreç içinde nasıl oldu bilmiyorum evlilik olayına güvenmeyle alakalı sanırım cinsel yakınlaşmada bulunduk. lütfen yargılamadan okyun. ben de sizin gibi düşünüyordmi asla asla dedigim bişeydi ama oldu.hala bakireyim bu konuda bir problem yok. fakat ayrıldık tahmin edecegniz gibi. korkunç bir vicdan azzabı duyuroum.ben bir başkasına hiçbişey yaşamamış gibi kandıramam. bunu da berbaer olduğum kişiye nasıl açıklarım. açıklayamam ki.başka çaremin kalmadıgın hissediyorum. uzun süredir ölümün tek çare olacağına inanmaya başladım ve hergün bunu yapabilmek içn kendimde cesaret toplamaya çalışıyrum. kendime bişey yapmaktan çok korkuyorum.
nasıl kurtulabilirm bundan bilmiyorum. insan bazen hayatına malolacak hatalar yapıyor. yazık.

saçmalama ya şakamı bu insan evlenecegi insanla bişiler paylaşmalı her konuda tanımak için zaten ileride gitmemişsiniz bu kadar üzülmene gerek yok acaba önüne cıkan erkek sadece senlemi olmus olacak kötü bişi yapmamıssın sen bu kadar abartma

canım bir hatadır yapmısın ama asla intihar kelimesini kullanma.inşallah ileride güveneceğin bir erkek çıkar ve rahatca anlatabilirsin.bir arkadaşınla dertleşmen seni çok rahatlatacaktır güveneceğin arkadaşına anlat veya bir psikoloğada gidebilirsin.ama ölüm kelimesini unutman şartıyla

yaşanmış bitmiş bir ilişki daha ileriye gitmen büyük sorunlar yaratırdı
ilerde seveceğin birisi çıkacaktır böyle bir ilişkin olduğunu açıklarsın detayı vermezsin
karşına çıkan erkek bugüne kadar neler yaşamıştır kimbilir sen bu durumdan utanırken erkekler gerile gerile anlatıyor böyle şeyleri

bu bisey deilki. hemde bakireyim dyosun. yani problem yok. mecbur deilsin soylemeye. asla olum felan cikart aklindan bunlari.

bak güzel arkadasım kendi agzınla söylüyorsun korkunç bir vicdan azzabı duyuroum diye pişmansın..ben kimsenin dinsel inanclarına karısamam ama bunun büyük bir günah olduguda bir gercek ama adı üstünde insanız işte hatalar insanlar içindir lütfen su intihar düşüncesini sil at kafandan....ayrıca aman erkekler neler yapıyor fikrine de cok karsıyım,o yaptı bende yaparım ne olmus fikri kısır bir döngü içinde döner durur...

bir gün tekrar karsına biri cıkar ve sana bu konu hakkında soruları olursa eger ki birbirinize gercekten bağlıysanız seni anlayacagını ve problem olacagını zannettmiyorum ama sen hep dürüst ol yalanların arkasına sıgınma...

canım bu kadar yıpratma kendini hatadan ders almaya bak tertemizir sayfa aç kendine
ben böyle durumlara çok kızıyorum ama sen o kadar masum yazmışsınki kıyamadım sana Allahım senin bu vicdan azabını görüyor merak etme bi şans daha ver kendineguclubacismile

oncelikle intihar etmeyi falan cikar aklindan...hickimseye bir aciklama yapmak zorundada degilsin ayrica...ustelik hala bakiresin.ki bakire olmasan bile bu intihar etmeni gerektrmez canim...lutfen sakin olmaya calis.bu konuyuda takma kafana...:teselli:

off ne sacma ya...boyle topicleri gordukce sinir oluyorum...bence birileri bizle dalga geciyor her seferinde...

yaaa fake bu konuyaaa kullanıca profiline baksanız siteye bugün üye olmuş ve ilk mesajı dalga geçiyolar işte bizle

oh oh yapin edin sonra vijdan azabi diyin.. Sizinle evlenecek olan kisi'de acaba herseyi anlatacakmi size
ben bu kizla soyle yaptim boyle yaptim?
kizlar hep bu konuda kendini suclu hissediyo her zaman..

ay deli misin sen yaa ! şaka yapıyor olmalısın akannehir

şaka falan yapmıyorum neyi inandırıc gelmiyor anlamadım. evet siteye bugün üye oldum. daha önce de üyeydim ama okuyordum sadece. bu akşam kendimi iyice kötü hissettim ve kimseye anlatamadıgım için kendimi dökebileceğim tek yer olarak burası aklıma geldi.
sağolun çok iyi yargılamışsınız fake falan diye. hiçkimse anlamayacak zaten anlamaz. ama size diyeceğim hiçbir zaman büyük konuşmayın asla. 1 sene önce sizin söylediklerinizden çok daha sert şeyler söylerdim ben de. ama insan neyi kınarsa başına bir gün geliyor.

artık yapabilecek bişeyim yok. herşey bitti.

arkadaslar neden bu sekılde yargıladınız ki arkadasım bişey bıtmez öle dusunme bence madem için raht etmıcek anlatırsın yanı karsına cıkacak ınsana sende senı sevıyosa zaten kabullenır ki bakıresın birde

madem bu yaptığının hata olduğunu düşünüyorsun 26 yaşında bir bayan olarak hatanın hata ile telafi edilmeyeceğini de bliyorsundur değil mi?opuyorumnanaktan

buralarda mısın suzan:uhm:

Hayır sasırdıgım birsey var,
ben siteye ilk üye oldugumda konu acmayı bırak alıntıyı bile yapamazdım masallah son zamanlarda moda oldu bu yeni üyelik alıp ilk mesajda bu tür bir konu acmak (cinsellik). CADIARZU

Neyse, farzedelim konu fake degil ( sempatiksalakcinni ), ölüm bu kadar kolay mı zannediyorsunuz? Pisman olacagınızı bile bile yapıyorsunuz, sonrada intihardan bahsediyorsunuz. Sizin pismanlıgınızın bedelinide aileniz cekecek öyle mi? Hay Allahım.. lmaz:

ark nick değiştirerek konu açmış olabilir bu kadar önyargılı olamyalaım lütfen
olan olmuş artık cnm gecmişi ardında bırak
bak intihar etsen ne olacak onu düşün seni bırakıp gidecek olan çok mu üzülecek yani hayır
ya annen baban onları üzmeye hakkın yokki annen ne çilelerle büyütmüş seni okutmuşlar
yapmışsın bir hata tamam
şimdi yapman gereken sadece tertemzi bir sayfa acamak hayatına
aynı hataları tekrarlamamak

arkadaslar cinselikle ilgili konular hassas oldugu icin buraya yazip genis kitlelerden yardim ve düsüncelerini ögrenmenin ne gibi yanlisi olabilirki.. allah korusun canim kendine haksizlik etme hatalar insanlar icindir, önemli olan tekrar etmeyip yola devam etmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…