burda açılan abuk subuk konulardan dolayı önyargılı yaklaşılabiliyor ama ya gerçekse...
biraz olaya bu tarafından da bakmak lazım bence ki olmayacak bişey de değil..
benim çok yakın bi arkadaşım aynen bu durumu gelmişti bir dönem.
gerçek değilse bile o kişinin kendi karaktersizliğidir hiç kimsede masum değildir zaten :))
kimseyle dalga gecmek benim haddime degil
ama ben konu sahibini samimi bulmuyorum su sebebten
"ben bir hata yaptim basimdan böyle bir durum gecti simdi cok pismanim intihar etmeyi düsünüyorum"
hata yapmissin günaha girmissin bundan dolayi pismanlik duyuyorsan tevbe edersin hatanin günahin en büyügünü yapip allahin verdigi cani almaya kalkmazsin ayrica bu dünyada bulunus sebebimiz el degmemis bir sekilde evlenmekte degil tabiki en güzeli o ama gercekten pisman olucak olan insan onu yapmazdi sonucta gelin ata binmis yaa nasip demis aralarinda evlilik konusu gecti diye yapilicak sey degil bence
yazına katılıyorum
fakat kırmızıyla yazdığın yere katılmıyorum
hepimiz her gün yalan yanlış şeyler yapıyoruz ki bu yaşımızda sonunda pişan olmuyormuyuz keşke diye
ahh keşke
keşke demesek ne güzel olur ama
kimseyle dalga gecmek benim haddime degil
ama ben konu sahibini samimi bulmuyorum su sebebten
"ben bir hata yaptim basimdan böyle bir durum gecti simdi cok pismanim intihar etmeyi düsünüyorum"
hata yapmissin günaha girmissin bundan dolayi pismanlik duyuyorsan tevbe edersin hatanin günahin en büyügünü yapip allahin verdigi cani almaya kalkmazsin ayrica bu dünyada bulunus sebebimiz el degmemis bir sekilde evlenmekte degil tabiki en güzeli o ama gercekten pisman olucak olan insan onu yapmazdi sonucta gelin ata binmis yaa nasip demis aralarinda evlilik konusu gecti diye yapilicak sey degil bence
Ben yapılmasını doğru buluyorum demedim doğru yanlış insanın kendi düşüncesine göre değişir. Arkadaş burda ihtiharı bile düşünüyorum dedi diye gidip kendini öldürecekte değil yaşadığı pişmanlığı anlatmaya çalışıyor belli ki hayatta çok büyük konuşmamak gerek...sen yazdığın yorumu bi daha oku bence o kadar kişi yorum yapmış ama kimseninki seninki gibi göze batmıyor canım ben seni tanımam sende beni tanımazsın ayrıca ben sitede konuları okur geçerim çoğu zaman hatta siteye giriş yapmadan takılırım ama yazını görünce şok oldum neyse çok uzatmaya da gerek yok konu sahibi de ortada yok zaten...
ben büyük konusmayi sevmeyen biriyim canim heryerde yazdigim yazilarada dikkat ederim asiriya kacmamayada özenle dikkat ederim tekrar söyliyim bu duygulari samimi bulmadigim icin böyle bir yorum yazdim neyse herkesin kendi düsüncesi bizim tartismamizin kimseye yarari olmaz sanirim
bu duyguları samimi bulmadığınızı söylemişsiniz dilerim ki başınıza keşke diyebileceğiniz hiçbirşey gelmez. bazen öyle şartlar olur ki inanamayacağınız şeyler yaparsınız, insan makina değil komutlara göre yaşamıyor. 5 sene öncesiyle aynı mı düşünüyorsunuz şuan?
vevet pişmanığımı ifade etmeye çalıştım. beni en iyi hemcinselrimin anlayacağını düşündüm ama erkeklerden aşagı kalır yanı yokmuş bazı arkadaşların. evet günahtır bunları yaşamak ve ben bunun hesabını nasıl allaha vereceğimi düşünüyorum. bundan dolayı yaşamakta zorluk çekiyorum. hergün nasıl bir azap çekeceğim geliyor aklıma. bundan sonrası için de söylemezsin kimseye diyenler olmuş. evet böyle bir yanlış yapmış olabilirim ama dürüst bir insanım. beni terk edeceğini bilsem bile karşımdaki bunu sorarsa söylerim. hatalı olduğum karaktersiz oldugum anlamına gelmiyor.
evet intihar geliyor aklıma. intiharın çözüm olmayacağını ve çok günah oldugunu da biliyorum. fakat bazen dayanılmaz oluyor. insan başkalarını çok kolay affedebiliyor ama kendini degil. bir arkadaşım bana böyle bişey dese, saçmalama derdim. hatta gözümde kötü biri olmazdı o. ama kendinde öyle olmuyor malesef.
gelin ata binmiş ya nasip demiş dğru. ama siz hiç birine çok güvenmediniz mi hayatınızda, hiç çok sevmediniz mi. hep böyle mantık üzerinden yürüyorsa hareketleriniz ne mutlu size arkadaşlar. çözmüşsünüz hayatın anlamını.
ben şimdi herşeye aynı anda üzülüyorum. sevdiğim insanı bir daha görmeyecek olduğuma mı üzüleyim, yaşadıklarıma mı, ailemle resmileştirdiğim bir durumu sonucu ulaştıramamış olamama mı, ya da düşününce bundan sonrasında ne yapacak olmama mı bilemiyorum.
gün içinde bazen bu konuyu tamamen unutup sadece onunla ayrıldıgımız için üzlüyorum, bir an geliyor kendimden nefret ediyorum.
zaten psikolojik tedavi görüyorum. karşıya geçip konuşması, dışlamadı kolay. hem psikiyatriste hem psikologa götürdüler. ilaç da kullandım terapi de gördüm. ama sonuç değişmedi. zerre yaşama hevesim kalmadı.
kimsenin beni anlayacak bir duruma gelmemesini dilerim.
allaha emanet olun.
paranoyakmi oldum ne sempatiksalakcinni
fakemi bu yoksa ne sempatiksalakcinni
arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz telkinler için.
dayanmaya çalışıyorum. insan çok basit bir varlık kendimi okadar aciz hissediyoırum ki. nasıl bu udurmdam kurtulacağımı nasıl hayatımı tekrar düzene sokabileceğimi bilmiyorum.
sadece allahtan bir umut bekliyorum. belki bigün herşey düzelir ve gelir burada anlatırım. ama o zamana kadar karanlıktayım. inşallah hiçkimse aynı hataya düşmez.
siz siz olun kendinizden başka kimseye güvenmeyin. insanın kendinden başka dayanacak duvarı yok.
fake falan degil inanmıyorsanız cevap yazmayın. ya da derdini paylaşmasın kimse burada madem inanmayacak kimse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?