Beni anlayanlar varsa...Son çırpınışlarım.

çok saçma...
vicdan azabı çekiyosan bidaha yapmazsın böle bişe olur biter!!
böle şey için intihar edilmez..
intihar edilcek kadar kötü bişe oldugunu düşünüyosun madem, nasıl bunları yaşadın o zaman??

Aynen...

İnsan bunun için intihar eder mi? vicdan azabı çekmenizin nedeni dini açıdan sanırım çünkü böyle bir şeyin başka açıdan pişmanlığı olamaz olmamalı, ileride evleneceğiniz erkeğe ihanet etmiş olmazsınız, size gelen tertemiz mi gelecek bakalım

öff gene mi?
boshayallersmile
başa sarıyoruz hadi bakalım.. kolları sıvayın kızlar..

intihar edilecek bir durum yok ortada.
hem sonraki ilişkide sevgiliniz sizi karşısına alıp; "otur bakalım bugüne kadar nasıl seviştin, kimlerle seviştin anlat mı diyecek"
o size anlattıracaksa siz de ona anlattırın.
hiçbir sevgilim bana bu soruyu sormamıştı. ben mi çok garip ilişkiler yaşadım, normali çiftlerin birbirine bunu sorması mıdır yani. bilemedim

Çoğunluğa katılıyorum..
Abartmış da abartöışsınız yani..
Merak etmeyin evleneceğiniz erkeğin de , sizinle evlenene kadar hiçbir kadına dokunmamış olma ihtimali çok çok az zaten..Yani eşit şartlarda olma ihtimaliniz çok yüksek:)))
Bu şekilde düşünerek, vicdanınızı rahatlatabilirsiniz..

ıntiharı düşünecek kadar vicdan azabı çekiyorsan bir daha evlenmeden önce yakınlaşmazsın olur biter. Hata diyorsun tamam, hatalar insanlar içindir ve bunlardan ders almak da çok önemlidir. Belli ki sen çok pişman olmuşsun ama intiharı düşünmek hiç olmamış. Üstelik şükret ki daha fazla ileri gitmemişsin. Geri dönüşü olmayan pişmanlıklar da yaşayabilirdin. Neyi ne kadar yaşadın biz bilemeyiz ama yaşadıklarını çok fazla abartma ve bundan sonra pişman olacağın şeyleri yapmamaya gayret et derim ben..

Sevgili suzannn,
Pişman olmuşsun acı çekiyorsun boşluktasın anladım... a.s
Yalnız şunu unutuyorsun:
Yaptığının günah olduğunu düşünüyorsan Allah katında intihar etmek de çok büyük günah.
O'nun verdiği canı ancak O alır...
Sen ise sadece dua et ve kendine söz ver bundan sonrası için aslında içinde hissettiğin gibi bir hayat yaşayacaksın diye.
Çünkü bunun adına irade derler.
Senin elindedir.
Bu kadar umursuyorsan bundan sonraki erkek arkadaşına bunu anlatırsın emin ol hiç ilgilenmeyecektir bile...
Erkek arkadaşın sana saf ve temiz mi gelecek zannediyorsun? :umursamaz:
Rahat ol o da pek çok şey yaşamış olacaktır.
Hayatta doğruları bulmak için bazen yanlışlarla yoğrulmamız gerekir....

Hangi koca evlenmeden önce ne kadar cinsellik yaşadın nereye kadar yaşadın diye sormaz...
Önceki ilişkiler knuşulur belki ama öyle genel olarak üzerinden geçilir o kadar..
Sonuçta yaşadığınız bir ilişki var 26 yaşındasınız... u kadar vicdan azabına gerek yok bence çok abartmışsınız... Şu an tanımadığınız hayatınızda olmayan birine karşı herhangi bir sorumluluğunuz yok.. lerde hayatınıza biri girer de evlilik yolunda lerlerseniz onu aldatmış sayılmayacaksın....
Rahat ol...

kesinlikle cnm
yaşadıklarını tövbe ile temzileyebilirsin ancak intihar çok çok büyük bir günah
cinayetten farkı yokki ha başkasını öldürmüşsün ha kendini
yapman gereken temiz bir sayfa acmak artık hayatına
hee ir de arkanda kalanlar annen babana evlat acısı neden yaşatacaksın ömür boyu yazık değilmi onlara da

Teşekkür ederim... Kesinlikle son söylediğine katılıyorum.
Anne-babasına böyle bir acıyı yaşatmaya hakkı yok.
Onlar için bile mhayata tutunmak zorundasın.

saolsun arkadas bize tessekur etmis. ama ben iyi bir yorum yapmistim yaaaaaamafoldumbensenağlama:gitme:

neden intahar edicen ki düşünme böyle şeyleri bakireyim diyosun sorun yok o zaman tamam yasamasan iyidi ama yasadın bitti kapat defteri artık düşünüp kendini bitirme bakalım önüne cıkacak erkek şimdiye kadar hiç kadıneli değmeyen mi olacak geçmişi düşünme gelecek günleri düşün ki hayat güzel olsun

arkadaşım olmuşla ölmüşe çare yok.... bir hata yapmışsın, Allah' tan son noktada değilsin haline şükret... neler okuyoruz burada hamile de kalabilirdin, ki siz nişanlıymışsınız ve nişanlılık birbirini tanıma dönemidir.... olmazsa olmaz... evlendiğin kişi de nişanlanlanıp ayrıldığını bilir ve akıllıysa didiklemez... ki bu devirde erkeklerin bir çoğunun da sütten çıkmış ak kaşık olmadıkları da malum...

26 yaşında bi kız ilişkiye girdim diye niye intihar etsin ya
anlamıyorum..anlamayacağım..15 yaşında kız gibi davranıyorsunuz farkındaysanız kaldı ki o yaşta kızlar bile bunun için intihar edilmeyeceğini bilir..

sonuçta karşınıza çıkacak erkekte bi çok şeyi hatta daha fazlasını yaşamış olacak,bence bu kadar takıp abartmayın,dilediğinzce yaşayın...

canım intihar kelimesini aklından çıkar bu konuyuda kafandan sil önüne bak sen artık bu olay kapanmıştır de hala bakireyim diyosun ozamn sorun yok millet neler yapıyor ya hayatına bir yön ver.herşey gönlünce olsun.

ne kadar temiz ne kadar masum düsüncelisiniz siz öyle
nasil söylersiniz siz simdi beraber oldugunuz kisiye bunu
vahhhhh vahhhhhhhhhhhhhhhh
coooooooooook üzüldüm durumunuzaaaaaaa......
yazzikki ne yaziikkk
naparsiniz siz simdi

la havleeee......dalgami geciyosunuz sizzzzzzz???

scheker yorumun bence çok garip dalga geçmek gibi bi zorunluluğunuz mu var bu konularda anlayamadım siz yaşadığınız ya da yaşayamadığınız bişey için pişman olmadınız mı bu zamana kadar ?? suzan arkadaşım insanlar özellikle cinsellikle ilgili konularda yakınlarıyla konuşup dertleşemiyor ve burda paylaşmayı daha kolay görebiliyor ilk msjın böyle olması bana çokta garip gelmedi. Hayatına giren kişiye de bi açıklama yapmak zorunda değilsin hangi zamanda yaşıyoruz biz?? eline erkek eli değmemiş adam mı kaldı pardonda iş günah sevap boyutuna gelirsede erkekle el ele tutuşmak öpüşmek sarılmakta günah arkadaşlar bunun azı çoğu mu var herkes bi namus bekçisi kesiliyor çok ilgiiiinççç....

bayan dalga geciyor bence yorum bu yüzden

bayan dalga geciyor bence yorum bu yüzden

burda açılan abuk subuk konulardan dolayı önyargılı yaklaşılabiliyor ama ya gerçekse...
biraz olaya bu tarafından da bakmak lazım bence ki olmayacak bişey de değil..
benim çok yakın bi arkadaşım aynen bu durumu gelmişti bir dönem.
gerçek değilse bile o kişinin kendi karaktersizliğidir hiç kimsede masum değildir zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…