• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni aradi ve kalmam icin israr etti...

byzmelek1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
63
2
13
İstanbul
arkadaslar dün de yazmistim bugün tekrar birsey oldu...öncelikle kisaca: ben yeni bir ise baslamistim ayni anda bir erkek daha basladi..onun farkinda degildim ama zamanla ona cok alistim ve ilgili davranmasiyla gönlümü ona kaptirdimmmm..:50::50::50:

her neyse ben emindim gercekten de hayatimda hic bu kadar emin olmamistimmmm hersey üst üste geldi , bir sürü tesadüfler falan filan..kaderim oldugunu düsündüm..sürekli etrafimdaydi..ben nereye gitsem o da oraya geliyordu...bir keresinde de ben bir kenarda duruyordum, o beni calisma odamda sandi, kacamak bakis firlatti, beni icerde göremeyince yaklasti yavasca ve iceri baktiiii oysa ben odamda degildim kenarda onun bu cekinerek bakmasini gördümmmm..bunun gibi bir sürü seyler daha..ben isten cikma karari almistim bazi özel sebeplerden dolayi mecbur kaldim daha dogrusu , bir sekilde beni ikna etmisti ve kalmistimmmm..daha cok artik sadece onun icin gidiyordummm..

ne yazik ki ögrendigim: 6-7 yillik bir iliskisi varmis :14::14::14::14:

ben tekrardan isten cikma mevzusunu dile getirmistim, sevgilisi oldugunu ögrenmeden önce..bugün tekrar beni aradi ve isten ayrilmamam icin bana özel bir teklifte bulunduu..sebeplerimi sunamiyorum yani artik..engelleri ortadan kaldirdi ve kalabilirsin dedii..kalmam icin ya:50::14: offf aglicam ama niye böyle yapiyor????? sevgilisi varmis üstelik 6-7 yillik benim orda kalmami neden istiyorrrrrrrrr deli olacam...

sormadınız mı kendisine bu kadar çok kalma mı ne diye istiyorsun diye ??

Sanada inanamıyorum ya bu adamı hala seviyorsun sevdiği var ve hala peşindesin.bizden ne duymak istiyorsun o kızı bırakıp sana gelecek desek sevinirsin.buraya gelip konu acıyorsun.ya bırak neyaparsa yapsın.niye gelmiş dert ediyorsun.
Bu adamın niyeti ortada.oynuyor hoşuna gidiyor işyeri kacamağı işte...
Bu adamdan ne bekliyorsun daha..kafandan çıkar at.edepli insan nişanlısı olana o gözle bakmaz.günah.bırak ne hali varsa görsün....

Sanada inanamıyorum ya bu adamı hala seviyorsun sevdiği var ve hala peşindesin.bizden ne duymak istiyorsun o kızı bırakıp sana gelecek desek sevinirsin.buraya gelip konu acıyorsun.ya bırak neyaparsa yapsın.niye gelmiş dert ediyorsun.
Bu adamın niyeti ortada.oynuyor hoşuna gidiyor işyeri kacamağı işte...
Bu adamdan ne bekliyorsun daha..kafandan çıkar at.edepli insan nişanlısı olana o gözle bakmaz.günah.bırak ne hali varsa görsün....

hayir benim asla öyle bir niyetim yokkkk...öyle düsünüp beni suclamayin lütfen..ben nasil hareket etmem gerektigini bilmiyorum ve bana neden böyle birsey yapiyor-...bos yere neden umutlandirdi, kiz arkadasi olmadigini bilsem yine umutlanirim... :2: ayrica nisanli degil

ayrıca bu yüzü sen veriyosun demekki adama yok özel teklifler yapmış falan fişman sana ne oluyor ne sıfatla müdahale ediyosun benim hayatıma diyemiyomusun :19:

Neden yapıyorsa yapıyor, niye hala anlam yüklemeye çalışıyorsunuz ki? Sevgilisi varmış işte, sorgulamayın bence artık. Eğer işten ayrılmakta kararlıysanız başka sebeplerim var çalışamam deyip ayrılın yok çalışacağım diyorsanız da onu görmezden gelin olsun bitsin. :ssz:

Neden yapıyorsa yapıyor, niye hala anlam yüklemeye çalışıyorsunuz ki? Sevgilisi varmış işte, sorgulamayın bence artık. Eğer işten ayrılmakta kararlıysanız başka sebeplerim var çalışamam deyip ayrılın yok çalışacağım diyorsanız da onu görmezden gelin olsun bitsin. :ssz:

tesekkür ederim..sanirim en iyisi ayrilmak

haklisinnn sorabilirim yani degil mi? neden bu kadar israr ediyorsun diye?

sor elbet ama bunu heveslenmek için yapma
utanır belki biraz hem sevgilisi var hem seni kesiyor
niyetini neymş yanii
sende bundan sonra sınırını koymalısın

hayir benim asla öyle bir niyetim yokkkk...öyle düsünüp beni suclamayin lütfen..ben nasil hareket etmem gerektigini bilmiyorum ve bana neden böyle birsey yapiyor-...bos yere neden umutlandirdi, kiz arkadasi olmadigini bilsem yine umutlanirim... :2: ayrica nisanli degil

Seni sevse gelir söyler,hiçbir erkek sevdiğini paylaşmaz.o yuzden gözünün önünde ol istiyor.
niye biliyormusun!Çünkü sen gidince arayıp soramaz bahanesi yok.sevgilisi olan adam ne diyecek sana buluşalım diyemez ..e böyle çok iyi ama aynı işyerinde hergün buluşuyorsunuz görüşüyorsunuz flörtleşiyor senle..mutlu oluyor.ama işyerinden gitsen böyle olmayacak.seninle cıkmayacağı için bari burda kalsın diye düşünüyor

Seni sevse gelir söyler,hiçbir erkek sevdiğini paylaşmaz.o yuzden gözünün önünde ol istiyor.
niye biliyormusun!Çünkü sen gidince arayıp soramaz bahanesi yok.sevgilisi olan adam ne diyecek sana buluşalım diyemez ..e böyle çok iyi ama aynı işyerinde hergün buluşuyorsunuz görüşüyorsunuz flörtleşiyor senle..mutlu oluyor.ama işyerinden gitsen böyle olmayacak.seninle cıkmayacağı için bari burda kalsın diye düşünüyor

ben ona bastan beri hep mesafeliydim, asla flört falan etmedim..bir kere ben yapim geregi sert biriyim ve gercekten biriyle tanisirsam eger evlenme niyetle olur bu..yanlis anlasilmadim insallah..

ben ona bastan beri hep mesafeliydim, asla flört falan etmedim..bir kere ben yapim geregi sert biriyim ve gercekten biriyle tanisirsam eger evlenme niyetle olur bu..yanlis anlasilmadim insallah..

Yanlış anlaşılmadın ama kuzum işyerini değişterebilirsen değiş yada orda kal ama onla konuş benimle niye bu kadar ilgileniyorsun diye..

Bence,
Var olan mesafeyi biraz daha açmalısınız. Hatta tepkilerinizi sertleştirebilirsiniz. Gerekirse sizin kararınızın onu ilgilendirmeyeceğini falan söyleyin. Adam ilişkisi olduğu halde size yanlış anlaşılmaya müsait şekilde yaklaşıyor. Sadakatin birazı olmaz. Bence tepkiniz sert ve net olsun.

Back
X