Beni arama dedi

arkadaşınız için korkuyorsunuz da asıl topun altına siz gitmezsiniz umarım sizi hedef göstermez dimi
O göstermese eşi görüyor öyle bu kafalar günah keçisi arıyor karimi kim kandırdı karımı kim özendirdi .İnanki okka altına gidecek insan arıyorlar o hiddetle gerçeği kabul etmiyorlar .Topu kime atarlarsa biliyorsun söylemedin oluyor o yüzden diyorum ben birini biriyle aldatirken görsem karışmam söylemem sütten ağzı yanan yoğurdu üflermîş o hesap ..Hemen keseceksin .Bunda yok arkadasima destek olayım falan aman aman

İlk cümleniz çok doğru

Ama kendisinin benimle görüşmek istememek için sebebi yok, can ciğer arkadaştık ve birbirimizle görüşmek için zaman yaratırdık hep. Geçen haftaya kadar

İlk cümleniz çok doğru

Ama kendisinin benimle görüşmek istememek için sebebi yok, can ciğer arkadaştık ve birbirimizle görüşmek için zaman yaratırdık hep. Geçen haftaya kadar
Bilmiyorum bana bahane geliyor canım. Can ciğer arkadaşım olan birinden açıklama beklerim her türlü. Telefonuna bakabiliyor ,elinin altında bir telefon var bu durumda sana bir açıklama yapmaması kendi tercihi oluyor.

Adamın artık karısının whatsapp mesajlarını Web’den okuduğunu, aradığında yanında olduğunu ve arkadaşımı dövüp benimle ilgili de ileri geri konuştuğunu, tehdit ettiğini düşünüyorum

Hiç bulaşma karı koca kurtanmış ihale sana kaçacak.

Herkes ne güzel ahlak sinyallemiş böyle. Herkes ahlaken çok düzgünmüş gibi bi de koca koca laflar etmiş.

Neyse. Kız kardeşine konuyu hiç tanışmayın. Belli ki, öyle ya da böyle evliliğini sürdürecek ve dolayısıyla yaptığı hareketin sorumluluğunu alamayan bir yetişkin olarak sorumluluğu size yüklemiş. Neticede birbirlerinin yüzüne bakabilmek için "miş gibi" yapmak zorundalar.
Sizinle asla alakası olmayan bir evllik için fazlaca sırtınıza sorumluluk yüklenmişken elinizi taşın altına sokmayın artık. Bundan sonra başına ne gelirse kendisi alacak sorumluluğunu

“Beni bir daha arama olur mu?”
“Beni arama olur mu?”

Bazen kurulan cümlelerden cok anlam cıkarıyoruz ama nasıl anlayacagımızı sasırıyoruz. Bir seyler yasanmıs aralarında o kesin. Acaba “beni su an arama olur mu ben sana dönecegim” mi demek istedi yoksa bir daha hic aramaman üzerine uyarı mı verdi merak konusu alcak ve tedirgin ses dedigine göre kesinlikle bir seyler ögrenildi, yasanıldı.

Ne aile bireylerine ulas ne kardesine, esine hicbir sekilde ulasma.

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Evli arkadaşınızın evli bir adamla ilgili konuşmalarından sonra uzaklaşması gereken taraf sizken, arkadaşınız sizden önce davranmış.

Dua edin de bu olayı kullanıp, karı - koca size iftira atmasınlar. Siz şu an evli misiniz, bekar mı ? Aynı ortak çevreyi paylaşıyorsanız dikkatli olun.

Evet öyle oluyor maalesef. O yüzden bence uzak durun, ailesine falan mesaj atmayın. Kendisi anlatmak istese bir şekilde ulaşır anlatır zaten. Fakat kabak başınıza patlasın istemiyorsanız mesafeyi korumalısınız. İnsan ister istemez üzülüyor yakın arkadaşının yaşadıkları için. Ama yapacak bir şey yok. Siz elinizden geleni yapmış ona destek olmuşsunuz.

Evliyim
Çevremiz ortak değil. Eşim onun eşinden pek hoşlanmadığı için biz genelde kız kıza takılırdık

Haklısınız gündüz programlarında çıkıyor benzerleri kadın adamı birakip başkasına kaçıyor ,adam hala zorla tutulduğunu düşünüyor.Yillar önce benim de kardeş bildiğim arkadaşım vardı adamın birisiyle adı çıktı.Bana geldiğini söyleyip adamla buluşmuş sonra bana geldi.Kocası da ufak ufak suphelenmis beni aradı yoklamak için..İki tarafta olayı biliyor ama bunun üstüne mutlu Mesut evlilikleri devam etti 2 ya da 3 çocukla taçlandı..Allah mesut etsin birşey denmez.

Valla isteyen boşanır isteyen boşanmaz kimseyi karıştırmasınlarda toksik ilişkilerine evliliklerine .Az ötede naparlarsa yapsınlar bence güven tek kullanımlık kimisine göre bin kullanimlik bilemem ben.Fakat inanmıyorum mutlu bilmemne devam etmeye sadece daha dikkatli gizli devam etmeye inanıyorum

Keşke onurlu bir insan gibi davranıp adamı boşasaydı diyeceğim ama birlikte olduğu adam da evli. Ben bu denklemde sadece adamın karısına acırım ve direkt bağımı koparırım. Böyle biri arkadaşım olamaz.

Alan razı satan razı bulaşmayın Karı Koca yağlı ballı olurlar ihale size kalır Allah saklasın evliiğinizde tehlikeye girer çarpık ilişkilerden uzak durulmalı işi düşünce arkadaşınız döner size diye düşünüyorum...

Herkes sessiz kal demiş ama kaç yıllık yakın arkadaşınızmış, kocasının tehdit edip şiddet uyguladığından da şüpheleniyorsunuz. Ben hiçbir şey yapmadan duramazdım sanırım. Eşinin çalıştığını bildiğiniz bir saatte evlerine ya da arkadaşınız çalışıyorsa onun işyerine gidemez misiniz mesela?
Vaktinde delilleri de varken boşanıp kurtulsaymış keşke.

Bugün işyerine uğramayı düşündüm

Bugün işyerine uğramayı düşündüm
Evlerinde ne yaşandı da arkadaşınız numarasını değişti, sosyal medya hesaplarını kapattı bilemeyiz. Belki adam telefona el koydu, mesajları okuyor. Karı koca arasına girmeyin denmiş ama kimsenin arasına girdiğiniz yok. Yerinizde olsam iş yerine gider bakardım

Bu kadar çarpık ilişkisi olan insanlardan uzak durmak daha iyidir. Yoksa içten içe size de huzursuzluk veriyor bir şekilde. Benim de eskiden çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Eşini aldattı. Çok kısa süre sonra arkadaşlığımızı bitirdi. Önce üzüldüm ama en iyisi bu inanın. Eşiyle hala evli. İyi ki de görüşmüyoruz. İnsanın içi almıyor

`