Beni arama dedi

Böyle insanlarla görüşmemek en iyisi. Senide lekeliyorlar. Aynısı yıllar önce başıma geldi. Evlisin bak mutlu değilsen ayrıl ne yapıyorsan yap dedim. Ayrılamam çocuk var dedi. Bana sosyal hesap aç demişti açmıştım ben bi baktım bi sürü kişiyle konuşmuş hesabı kapatıp çalınmıştır dedim konuşmasın diye. Sonra başkasına açtırıp bulmuş işte birini. Dostuda benle yatmzsan seni kocana söylerim demiş. Söylemişte. Boşanmadılar ama olay benim başıma patladı. Netten değilde sanki ben ayarlamışım gibi lanse edildi.

Üniversitede yakın olmadığım ama aynı arkadaş grubunda zaman zaman takıldığım bir kız arkadaş sevgilisini aldatırken yakalanınca benim adımı verip ailemden korktuğum için onun mailinden kendi sevgilimle haberleştiğimi söylemiş. Sevgilisi bu senaryoya inanmayınca benimle doğrudan konuşmak istemiş. Bu kız da bana gelip tanımadığım bu şahısla ilişkiyi üstlenip üstlenemeyeceğimi sormuştu. Başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü, o saniyede bütün iletişimimi kesmiştim kendisiyle. Ama uzun süre kendimi suçlamıştım ne yaptım da ona böyle bir şey sorabilecek cesareti verdim diye. Böyle arkadaştan hayır gelmez konu sahibi, kendinizi koruyun, müdahil olmayın.

Konudaki çift evli barklı falan, bu mesajdaki bence samimi arkadaşsa yapılabilecek bir şey ya
Konudaki çifttense her opsiyonda uzak dururdum, sıçrayacakları çok bariz ortada onların.

`