- Emoji Skoru
- 13.014
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi lou salome
-
Bugün işyerine uğramayı düşündüm
Hiçbirşeye karışmayın.Koca koca insanları siz akıllandıramazsınız.Ayrıca analar babaları kardeşleri var sizden öİhale size de kalabilir bu arada.Liseden yakın arkadaşımla aynı şehirdeyiz. Kendisi 15 yıllık evli, on yaşında bir erkek çocuğu var. Eşi bundan bir kaç yıl önce arkadaşımı aldattı. Yakalanmasa asla itiraf etmezdi de, aldattığı kadın kocasının uyurken fotolarını çekip arkadaşıma “bak kocan benimle sevgili aylardır” diye attı. Böyle ortaya çıktı bu olay.
Arkadaşım boşanmadı. Hatta bana çok mu gurursuzum diyordu. Çocuğum küçük diyordu. Ben de bunun kararını vermeye ne zaman hazır hissedersen öyle yap, ne istersen onu yap dedim.
Geçenlerde arkadaşım bana bir adamdan bahsetti. Evli bir adam bu. Arkadaşımın da evli olduğunu bildiği halde arkadaşıma yürüyor. Arkadaşım da kırılan onurunu tamir etmek için midir, nedir, adamdan etkilendi. Ben dedim ki romantik laflara bakma, bir sürü kadına yürüyordur bu, tek derdi de seks. Evliliğinden sıkılan bir Erko daha.
Geçenlerde buluştuk. Bana dedi ki “sen bana bu işin sonu iyi bir yere varmayacak dedin, ben de görüşmeyi kestim” dedi. İyi güzel
Bu sabah ona komik bir şey gönderecektim. Bir baktım numarası değişmiş, şu kişi artık şu numarayı kullanıyor diye görünüyor ya, mesaj attım, canım numaranı mı değiştirdin diye. O komik şeyi de attım. Sonra bi baktım instagramını da kapatmış
İki saat sonra beni aradı. Alçak bir sesle ve tedirgin bir şekilde “beni arama olur mu” dedi. Dedim noldu iyi misin. Yine aynı şeyleri Söyledi. Kapattık
Muhtemelen kocası yanındaydı ve öbür adamla ilgili bir şey yakaladı
Dert ortağı da ben olduğum için Allah bilir beni suçlamıştır kocası, diğer adamla görüşmesi konusunda. Oysa diğer Adamı tanımıyorum ve de telkinlerim gayet makuldü, uzak durması yönünde
Arkadaşımın kocasına zerre acımıyorum bu arada, başına gelen her şeyi çoktan hak etti ayrı konu da…
Arkadaşımı çok merak ediyorum, arayamıyorum, yazamıyorum. Kız kardeşini ve eniştesini tanıyorum. Onlara yazayım mı iyi mi diye? Sessiz mi kalayım? Kızı camdan atmasın psikopat kocası? Aklıma binbir türlü şeyler geliyor.
Bu kadar çok düşünmeyin bence çünkü bir bakmışsınız ihale size kalmış.Ailesi ilgileniyordur muhakkak.Liseden yakın arkadaşımla aynı şehirdeyiz. Kendisi 15 yıllık evli, on yaşında bir erkek çocuğu var. Eşi bundan bir kaç yıl önce arkadaşımı aldattı. Yakalanmasa asla itiraf etmezdi de, aldattığı kadın kocasının uyurken fotolarını çekip arkadaşıma “bak kocan benimle sevgili aylardır” diye attı. Böyle ortaya çıktı bu olay.
Arkadaşım boşanmadı. Hatta bana çok mu gurursuzum diyordu. Çocuğum küçük diyordu. Ben de bunun kararını vermeye ne zaman hazır hissedersen öyle yap, ne istersen onu yap dedim.
Geçenlerde arkadaşım bana bir adamdan bahsetti. Evli bir adam bu. Arkadaşımın da evli olduğunu bildiği halde arkadaşıma yürüyor. Arkadaşım da kırılan onurunu tamir etmek için midir, nedir, adamdan etkilendi. Ben dedim ki romantik laflara bakma, bir sürü kadına yürüyordur bu, tek derdi de seks. Evliliğinden sıkılan bir Erko daha.
Geçenlerde buluştuk. Bana dedi ki “sen bana bu işin sonu iyi bir yere varmayacak dedin, ben de görüşmeyi kestim” dedi. İyi güzel
Bu sabah ona komik bir şey gönderecektim. Bir baktım numarası değişmiş, şu kişi artık şu numarayı kullanıyor diye görünüyor ya, mesaj attım, canım numaranı mı değiştirdin diye. O komik şeyi de attım. Sonra bi baktım instagramını da kapatmış
İki saat sonra beni aradı. Alçak bir sesle ve tedirgin bir şekilde “beni arama olur mu” dedi. Dedim noldu iyi misin. Yine aynı şeyleri Söyledi. Kapattık
Dert ortağı da ben olduğum için Allah bilir beni suçlamıştır kocası, diğer adamla görüşmesi konusunda. Oysa diğer Adamı tanımıyorum ve de telkinlerim gayet makuldü, uzak durması yönünde
Arkadaşımın kocasına zerre acımıyorum bu arada, başına gelen her şeyi çoktan hak etti ayrı konu da…
Arkadaşımı çok merak ediyorum, arayamıyorum, yazamıyorum. Kız kardeşini ve eniştesini tanıyorum. Onlara yazayım mı iyi mi diye? Sessiz mi kalayım? Kızı camdan atmasın psikopat kocası? Aklıma binbir türlü şeyler geliyor.
Calisiyorsa size mesai saatlerinde ulasabilirdi. Is yerinden arayabilir sonucta. Dediginiz gibi yardima ihtiyaci olsa esi yaninda degilken masa telefondan arayabilir.Bugün işyerine uğramayı düşündüm
Aldatan adamdan aldatarak değil boşanarak intikam alınır.Adam aldatıyor diye aldatan kadından kimseye hayır gelmez. Boşan ne yapacaksan yap. Böyle arkadaşım olsa siler atardım
Ah kuzum bence biraz iyi niyetli düşünüyorsun. Belki de kadın seni suçluyor direk. Yani o adamla ben değil o görüştü benim telefonumdan vs bile demiş olabilir. Erkeklerdeki suçu arkadaşına atma olayı çok biliyosun, kadınlardan da yapan vardır bence. Ben senin yerinde olsam asla görüşmem Bi daha.Zaten büyük ihtimalle adam şu an Bİzim iki kadın alışverişe, yemeğe vs gittiğimiz günleri sorguluyor ve ben yardım ve yataklık ettim, ya da bunları başbaşa bıraktım diye düşünüyordur
Ruh hastası bir tip zaten.
Kız kardeşini ve eniştesini tanıyorum. Onlara yazayım mı iyi mi diye? Sessiz mi kalayım? Kızı camdan atmasın psikopat kocası?
Uğramadım. Yakınından da geçtim bugünne oldu acaba, uğradınız mı arkadaşınızın işyerine
Bunu biri daha söylediAh kuzum bence biraz iyi niyetli düşünüyorsun. Belki de kadın seni suçluyor direk. Yani o adamla ben değil o görüştü benim telefonumdan vs bile demiş olabilir. Erkeklerdeki suçu arkadaşına atma olayı çok biliyosun, kadınlardan da yapan vardır bence. Ben senin yerinde olsam asla görüşmem Bi daha.
Siz kendi esinize anlattiniz mi durumu?Bunu biri daha söyledi
Paçayı kurtarmak için suçu sana atmış olabilir dedi
Hic bulasma. Olay sana patlar, ustune ustluk senin adini bile lekelemis olabilir , evli adamla birlikte die gibisindenLiseden yakın arkadaşımla aynı şehirdeyiz. Kendisi 15 yıllık evli, on yaşında bir erkek çocuğu var. Eşi bundan bir kaç yıl önce arkadaşımı aldattı. Yakalanmasa asla itiraf etmezdi de, aldattığı kadın kocasının uyurken fotolarını çekip arkadaşıma “bak kocan benimle sevgili aylardır” diye attı. Böyle ortaya çıktı bu olay.
Bu kadar saf olmayın ALLAH aşkına ,aldatan adamı affedip,başka birine meyleden kadınla değil dost olmak,selam bile vermeyin bırakın ne halt yerse yesin.Bu kadar ısrarla konuşmak istemeniz karşı tarafta şüphe oklarını üstünüze çeker,belayı çağırıp durmayın....Bunu biri daha söyledi
ben de aynısını yazmıştım ama sildim aklınıza fitne sokmayayım diye. benim aklıma ilk olarak bu gelmişti okuyuncaBunu biri daha söyledi