Beni arama dedi

Arama dediğine göre eğer ararsanız sıkıntı çıkabilir. Ulaşmak isterse (tabi eşi buna bir şey demezse) zaten bir şekilde ulaşmaya çalışır. Siz ulaşmaya çalışmayın bence

Bugün işyerine uğramayı düşündüm

Yardıma ihtiyacı olsa işyerinden sizi aramanın bir yolunu bulurdu. Gerçekten üstünüze vazife olmayan işlerle ucuz kahramanlığa hiç gerek yok.
Elinizdeki bir tane hayatınız var. Zamanınızı buna mı harcayacaksınız?

Hiçbirşeye karışmayın.Koca koca insanları siz akıllandıramazsınız.Ayrıca analar babaları kardeşleri var sizden öİhale size de kalabilir bu arada.
Bu kadar çok düşünmeyin bence çünkü bir bakmışsınız ihale size kalmış.Ailesi ilgileniyordur muhakkak.

Ya ikisi de aynı şeyin laciverti , ilk vukuatları da değildir, kabak sizin başınıza patlar siz de bloklayın gitsin

benim bu hayatta öğrendiğim tek bir sey varsa o da ne olursa olsun evlilerin arasına karışmamak. bakın birbirlerini boğazlasınlar, siz müdahale edin, siz kötü olursunuz en sonda.

eş sizin akıl verdiğinizi düsünüyorsa bunu ona düsündürten de arkadasınızdır.

ben de gecmişte bir arkadasımın esini aldattığını öğrendim. karı koca ikisiyle de samimiydim. bir sey söylemedim, sadece aldatan eşe durumu bildiğimi ve kendine çeki düzen vermesini söyledim. sonra eşi bunu yakalamış hem de kaç kere. geldi bana ağladı, zırladı vs. sonra ne oldu biliyor musunuz? arkamdan “onun esimde gözü var, bu yüzden ayrılmamızı istiyor” dedi.

yani kendisi doğru olanı yapmaktan kaçıp kocayı boşamamış, üstüne payback yapmaya calismis. sizce siz bu insana ne kadar yardımcı olabilirsiniz. arama dediyse aramayın, hatta ara dese de aramayın. bir sey olursa polisi falan arayın, siz dahil olmayın.

Özel hayatında kaos yaşayan kişilerden uzak durun döner dolaşır pisliklerini size sıçratırlar. Siz suçlu olursunuz. En son saçma sapan ilişkiler yaşayan bir arkadaşım vardı. Hayatı çok berbattı iyi olsun diye çok uğraştım. Neler öğrendim neler başka başka kişilerden. Arkadaşlığımı asla haketmeyen rezil biriymiş onun rezil çevresine de katlanmak zorunda kaldım yıllarca hep kafamda akladım onu kurban rolüne soktum aslında kurt oydu.

Ah kuzum bence biraz iyi niyetli düşünüyorsun. Belki de kadın seni suçluyor direk. Yani o adamla ben değil o görüştü benim telefonumdan vs bile demiş olabilir. Erkeklerdeki suçu arkadaşına atma olayı çok biliyosun, kadınlardan da yapan vardır bence. Ben senin yerinde olsam asla görüşmem Bi daha.

Kız kardeşini ve eniştesini tanıyorum. Onlara yazayım mı iyi mi diye? Sessiz mi kalayım? Kızı camdan atmasın psikopat kocası?

Kesinlikle aramayın arkadaşınızda kocası gibi dengesiz hareketleri var. Arama diyorsa aramayın. Kendi ararsa konuşuyorsunuz.

ne oldu acaba, uğradınız mı arkadaşınızın işyerine

Bunu biri daha söyledi
Paçayı kurtarmak için suçu sana atmış olabilir dedi

Hic bulasma. Olay sana patlar, ustune ustluk senin adini bile lekelemis olabilir , evli adamla birlikte die gibisinden

Buna benzer birşeyi ben de yaşadım. Ben sildim siz de silin.

Bunu biri daha söyledi
Paçayı kurtarmak için suçu sana atmış olabilir dedi
Bu kadar saf olmayın ALLAH aşkına ,aldatan adamı affedip,başka birine meyleden kadınla değil dost olmak,selam bile vermeyin bırakın ne halt yerse yesin.Bu kadar ısrarla konuşmak istemeniz karşı tarafta şüphe oklarını üstünüze çeker,belayı çağırıp durmayın....

`