• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni arama

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Hemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim

Ne eşini aramanız ne de ettiğiniz laf mantıklı değil. Kusura bakmayın ama eşiniz sonuna kadar haklı(onun ettiği lafın da sinirden söylendiğini düşünüyorum, yoksa şiddete onay vermiyorum tabi. Ama çok sinirlensem döverim seni tarzı laf ben de ederim ki 35 yıllık hayatımda kimseye itekleme olarak bile temasın olmadı)

Saat 10 artik gec bir saat malum kiş. esinin dedigi anda kalkmaliydin kadin basina 12 de cikman buyuk cesaret.
Adami dinlememissin sonra burda kopek var diyip sizlanmissin ee adam hakli ne yapacakti sana o saatte
Esinin beni niye ariyosun lafini yanlis anlamissin konu nerelere gitmis.
Esini dinlemeni tavsiye ederim.

Beni niye arıyorsun arama ne alaka yani her yere çekilir onun ki de baya ağır yani .. beyinsiz herif ..
Adam uzakta napacak telepatik olarak köpeklerle iletişim mi kuracak?Bu yüzden beni neden arıyosun demiş nereye çekilir mesela size göre?

Haksızsın konu sahibi eşin haklı

Back
X