Beni arayacakmış

serseri sittin

Marşmallow
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
239
145
53
mersin
kizlar merhaba. is arkadasimin esi mesaj atmis. daha once ayni yerde calisiyorduk esi ve kendisi. messencerden mesaj atmis. ben ahmet abin diye. bnde merhaba yazdim esini cocuklarini sordum. seni ekleyemedim feysten dedi. numarasini verdi. lazim olur diye. benim noyu istedi esinde oldugunu soyledim. esimde oldugunu biliyorum dedi. sizce niyeti baskami. benmi yanlis dusunuyorum. sonra faceden numarami bulmus. musaitsen arayayim seni yazmis

Pise bak size yürüyecek abi ayağına yatıyor..arasın bakalım size ters birşey derse "eşine söyleyeceğim bunları terbiyesiz"dersiniz.

Ahmet abi,abiliğini bilsin bir zahmet.Aramak niye?:duduk:

Hani bir şey söylemesi gerekiyordur, amacı kötü değildir desek, eşinde numaranız varsa ve bunu biliyorsa, niye ondan değil de sizden istiyor? Demek ki karısının bilmesini istemiyor diye düşünürdüm ben olsam. O zaman da insanın burnuna kötü kokular geliyor.

bnde oyle dusundum ne munasebet. esim cok kiskanc. ne yapmaliyim sizce
Engelle gitsin bir açıklama yapmak zorunda değilsin,eğer gerçekten önemli birşey olsa eşinden alırdı numaranı eşinin haberi yokken yazmazdı yada eşine söylerdi x ile konuşmamız gerek falan derdi.

bnde oyle dusundum ne munasebet. esim cok kiskanc. ne yapmaliyim sizce
Şaka mı yapıyosun? Ne yapmam gerekiyor ne demek? Niye uzatmasına izin veriyosun. Ahmet abi ne diyeceksen buradan söyle. Neden arayacakmışsın, ne münasebet. Eşim hoşlanmaz bu tür şeylerden de. Bir daha da bana söylemek istediginde eşin benimle irtibata geçsin de.
Terbiyesize bak ya. Ne diyecekse coktan söylemesi gerekirdi. Yok arayım mı? Yok konuyu uzatmalar bilmem ne. Siz niye kısa kısa cevap veriyorsunuz. Kocanız kıskanc madem. Demez mi neden kestirip atmıyosun da uzatmasına izin veriyosun. Ne var aranızda dese ne diyeceksin?

Şaka mı yapıyosun? Ne yapmam gerekiyor ne demek? Niye uzatmasına izin veriyosun. Ahmet abi ne diyeceksen buradan söyle. Neden arayacakmışsın, ne münasebet. Eşim hoşlanmaz bu tür şeylerden de. Bir daha da bana söylemek istediginde eşin benimle irtibata geçsin de.
Terbiyesize bak ya. Ne diyecekse coktan söylemesi gerekirdi. Yok arayım mı? Yok konuyu uzatmalar bilmem ne. Siz niye kısa kısa cevap veriyorsunuz. Kocanız kıskanc madem. Demez mi neden kestirip atmıyosun da uzatmasına izin veriyosun. Ne var aranızda dese ne diyeceksin?
uzun sure beraber calistik. esimde taniyor. kizimi esimi sordu nasillar napiyolar diye. sonradan isin rengi degisti. hep ayni ortamdaydik abi kardestik. boyle yapmasini konduramadim. en iyisi engellemek

Arayayım mı diye sorduğunda neden diye sorsaydın sende keşke , diyeceğini mesajla da diyebilir yada eşiyle de iletebilir bu şekilde cevap verebilirdin sende .

Esimde numaranın olduğunu biliyorum demiş daha ne desin..Bir adım sonrası senin de gönlün vara döner..Hemen her yerden engelleyin..Ağrısız başınıza dert almayın

Back
X