Beni arayacakmış

Ahmet abi'nin tek çıkar yolu borç falan isteyecek olup mesajla yazamaması. Ailecek tanışıyoruz dediğiniz için bu durumda eşinizden ister borç isteyecek olsa normal olarak, bu seçeneği de eliyoruz. Bence hem kendi eşinize mesajlaşmalari söyleyin hem de kız arkadaşınızı ahmet abi arayacakmış beni umarım bir sorun yoktur gibi bir şeyler söyleyip haberdar edin.

sordum neden dedim. hal hatir sormak icin diyo. e sordun ya dedim. ben sonra ararim yazmis manyak. kimseye guvenilmiyecekmi artik
Adam resmen pislik, iyice tersleyin size yazdığı tüm mesajları saklayın. “Sorduğun hal hatır konuşunca değişmeyecek, sordun söyledim daha ne araması gerek yok aramaya falan ne diyeceksen, derdin neyse mesaj yaz bakalım ben de eşinle bi konuşayım bu durumu” diyerek tersleyin ve eğer siz de evliyseniz eşinizi tüm olanlardan haberdar edin.

Hemen arkadaşınıza haber verin , ahmet abi bana mesaj yazdı face den numaramı almış beni arayacağını söyledi, kötü bir şey mi var neden bana ulaşmaya çalışıyor diyin. Kocanıza durumu anlatın. Adam ararsa telefonu es kaza açarsanız alo sesini duyduğunuz an eşiniz yanınızdaysa eşinize verin o konuşsun yalnızsanız müsait değilim deyin anında telefonu kapatın ve engelleyin. Bilmediğiniz ve gizli numaraları açmayın. Facebook dan cep telefonunuzu silin

kizlar merhaba. is arkadasimin esi mesaj atmis. daha once ayni yerde calisiyorduk esi ve kendisi. messencerden mesaj atmis. ben ahmet abin diye. bnde merhaba yazdim esini cocuklarini sordum. seni ekleyemedim feysten dedi. numarasini verdi. lazim olur diye. benim noyu istedi esinde oldugunu soyledim. esimde oldugunu biliyorum dedi. sizce niyeti baskami. benmi yanlis dusunuyorum. sonra faceden numarami bulmus. musaitsen arayayim seni yazmis
Belki eşine bir sürpriz yapacak fikir alacak. Şu aşamada kötü düşünmek için erken.

Kusura bakma Ben uygun gormuyorum telefonumun siz de olmasini " de gorusme. Ya da saat ver esin yanin da olsun dinlesin Eger terbiyesizlik yaparsa esin kaldigi yerden devam eder Hal hatir sormalarina :KK49: Ben sahsen yapardim benim esimden gizli sakli hicbirseyim yoktur.

Yahu belki sürpriz hazırlığında falandır. Eşinizin yanında konuşun. Atıyorum kötü niyetlidir, engellersiniz. Tanidiğımız herkes kötü olamaz.

Ben olsam aradığında ses kaydı yapar kötü bişey çıkarsa ki çıkacağı belli esine dinletirim direk

merhaba kizlar. bugun arkadasimla gorustum. ahmet abi beni aradi dedim. telefonumu istedi.bi aksilik yok dimi dedim. araniz falan bozukmu gibisinden konustum. arkadasim facebook kullanmiyo esi istemiyo diye. aralari bozukmus. aldattigndan suphelendgni soyledi. selamimida soylememis. unuttu heralde diyo

merhaba kizlar. bugun arkadasimla gorustum. ahmet abi beni aradi dedim. telefonumu istedi.bi aksilik yok dimi dedim. araniz falan bozukmu gibisinden konustum. arkadasim facebook kullanmiyo esi istemiyo diye. aralari bozukmus. aldattigndan suphelendgni soyledi. selamimida soylememis. unuttu heralde diyo
''Kişi kendi nasılsa, başkalarını da öyle bilir'''' diye başlayıp, kendisi facebooku kötü niyetle kullandığından (size yazıp sebebini açıklamadan ısrarla numaranızı istemek gibi) kendisi gibi insanları eşinden uzak tutmak için kullanmasına izin vermiyordur diye örnekleyerek bitiriyorum!!!

Back
X