Benim eşim de eskiden aramıyorsun diye yakınırdı. Bende iştesin meşgulsundur diye aramıyorum diyordum. Arada alınganlık yapardı öyle. Kendisi arardı hep, sonuçta ben evdeyim müsaitim çoğu zaman. Bi ara o da dert etti etrafından mı özendi nedir sizin eş gibi isyan etti. Bende iş yerinde hangi anlar müsait olduğunu kestiremiyorum falan desem de trip attı bende bozuntuya vermedim inadına arıcam falan demedim ama içten böyle düşündüm ertesi gün başladım aramaya
arıyordum ne yemek yapsam diye konuşuyorduk kapatıyordum 5 dk sonra tekrar arıyordum çayın yanına ne yapsam sence diye. İstediğini yap diyordu yok yok sen söyle ben karar veremedim diyordum. Yarım saat sonra tekrar arayıp iyiymiş ya böyle aramak hoşuma gitti sıkılıyordum evde konuşmayarak diyordum, nlmuş biliyo musun diye dedikodu anlatıyordum arada püff diye sesini duyuyordum sjdjsjdjdk

zırt pırt arayıp özledim hadi çıkmadın mı daha işten gibi gibi aradım 1 hafta boyunca darladım ama hiç bozuntuya vermedim bu durumu. 1 kere arayınca hayatım işler yoğun arıcam ben seni dedi aha dedim trip atma fırsatı

ben arıyorum sen müsait olmuyorsun diye saçma tripler attım en son pes etti hayatım ya ben müsait oldukça arıyordum ya öyle daha iyiydi ben aradıkça sorup anlatırsın anlatcaklarını dedi öyle el sıkıştık bezdirdim adamı 1 haftada