Beni artık beğenmiyor mu :(

Ne kadar süredir evlisiniz? Evlendiğinizden beri böyle mi?
Erken boşalma problemi mi var? İlkinde görsel olarak etkilenmemek, erken boşalmamak için kendince böyle bir çözüm bulmuştur belki.
Kesinlikle benim de aklima bu geldi. Begenmese falan ikincide de cikartmaz. Etkilenip erken olmasin diyedir yuksek ihtimalle.

Bence bi kadın beğenildiğini hisseder,eğer siz aksini hissediyorsanız o doğrudur. Ayrıca yatak öncesi ısrarla soyunmanızı istememesi sakın he filan deyip diretmesi bana da itici gelirdi. Bunu her ne için yapıyor ona sormadan bilemeyiz ama size kendinizi kötü hissettiriyorsa konu orda kapanmıştır bana göre.
İşte problem de orda ben kendimi asla beğenilmiyor gibi hissetmiyorum. Konu başlığını beğenmiyor mu diye açtım ama inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. ilişkiden önceki o heyecanı o arzusu o isteği beni bile ürkütüyor bazen. ikimizde tahrik olduğumuz zaman o beni tutup hızlıca salondan odaya götürmesi öpmesi koklamsı kemiklerimi sızlatacak kadar sıkması sarılması, arzusunu sonuna kadar her seferinde hissediyorum. Sanki ilk defa yapıyormuşuz gibi davranır hep müthiş isteklidir. 'canım tamam sakin ol kaçmıyorum bir yere burdayım' diyorum. Heyecandan bazen titrediği bile oluyor. Ama işte gelin görün ki o derece istekli adam yatağa girmeden beni görmek istemiyor:(

Ne kadar süredir evlisiniz? Evlendiğinizden beri böyle mi?
Erken boşalma problemi mi var? İlkinde görsel olarak etkilenmemek, erken boşalmamak için kendince böyle bir çözüm bulmuştur belki.
2 yıldır evliyiz, evlendiğimizden beri böyle değiliz, evliliğimizin ilk haftalarında vücutlarımızı tanıyana kadar bazı problemler yaşamıştık ama şükür ki hepsini aştık. Çok iyi bir cinsel hayatımız var ten uyumumuzda iyi. Ama dediğim gibi son zamanlarda böyle bir olay çıktı başıma.
Erken boşalma problemi yok, ben hemen hemen her cinsellikte orgazmı yaşarım. Beni düşünür önce beni tatmin eder sonra kendi boşalır, kendini tutuyor ayarlayabiliyor. Dediğiniz mantıklı, eğer boşalma problemi olsa bende bu yüzden böyle davrandığını düşünürdüm. Ama durum bu işte :(

genelde tam tersi istemezler mi çok ilginç vardır mutlaka bir sebebi ama beğenmediğini sanmıyorum. bunda soramayacak ne var ki neden kıyafetsiz görmek istemiyorsun diyebilirsiniz

Sormakta bir şey yok tabiki sordum da bunu ama doğruyu söylediğini ne derece kestirebilirsinizki. Böyle hoşuma gidiyor diyor. Ama ikinci seferde niye çıkarıyorsun o zaman...

Çok kafaya takıyorsunuz burda cinselliğe giremeyen tam anlamıyla tatmin olmayan o kadar çok kadın var ki demek ki sutyenlı daha seksi buluyor çıplak kadın görmek o gizemi bozuyordur keyfine bak derim hiçte soğuk davranma ne olacakki ufak şeylerden canınızı sıkıyorsunuz.

Doğru söylüyorsunuz size katılıyorum, belki böyle daha seksi buluyor ama ister istemez insan kafaya takıyor, acaba gerçekten seksi bulduğu içinmi yoksa beğenmediği yada sıkıldığı için mi. Eğer böyle ise üzmemek için bana söylemez ki.

Bunu bana söylemesi, benim ona gücün kuvvetin yok yeterli değilsin beni tatmin edemiyorsun demem gibi bişiy, oda bende yıkılırız böyle bir söz söylense birimize. Niye desin demez yani :( :(

2 yıldır evliyiz, evlendiğimizden beri böyle değiliz, evliliğimizin ilk haftalarında vücutlarımızı tanıyana kadar bazı problemler yaşamıştık ama şükür ki hepsini aştık. Çok iyi bir cinsel hayatımız var ten uyumumuzda iyi. Ama dediğim gibi son zamanlarda böyle bir olay çıktı başıma.
Erken boşalma problemi yok, ben hemen hemen her cinsellikte orgazmı yaşarım. Beni düşünür önce beni tatmin eder sonra kendi boşalır, kendini tutuyor ayarlayabiliyor. Dediğiniz mantıklı, eğer boşalma problemi olsa bende bu yüzden böyle davrandığını düşünürdüm. Ama durum bu işte :KK43:

Özellikle ilkinde böyle yapması ve bu davranışı son zamanlarda geliştirmesi garip.
Açık açık sorun, öğrenmenizin başka yolu yok. Rahatsız olduğunuzu söyleyin, gerekçesini açıklasın.

Özellikle ilkinde böyle yapması ve bu davranışı son zamanlarda geliştirmesi garip.
Açık açık sorun, öğrenmenizin başka yolu yok. Rahatsız olduğunuzu söyleyin, gerekçesini açıklasın.

Galiba dediğiniz gibi iyice üstüne düşük sorup öğrenmekten başka çare yok :(

Tu tu masAllah begenilmeyecek kadin misin sen?

Bosuna uzuluyorsun.Esin zaten soylemis boyle hosuma gidiyor sen biraz sert ve net olunca istedigini yapabilmissin.Konusarak cozulur bu konu.Zaten burada yazdigin gibi konusmaya calisirsan eminimki halledilir.

Tu tu masAllah begenilmeyecek kadin misin sen?

Bosuna uzuluyorsun.Esin zaten soylemis boyle hosuma gidiyor sen biraz sert ve net olunca istedigini yapabilmissin.Konusarak cozulur bu konu.Zaten burada yazdigin gibi konusmaya calisirsan eminimki halledilir.

Ya Çok teşekkür ederim ama ben biraz duygusalım. Eşim hayatın her alanında bana çok yardımcı olur, hep yanımdadır ama işi gereği bazen evde tek kalıyorum geceleri psikolojikman kafamda kuruyorum, ağlıyorum gece koltukta uyuyakalıyorum. sabah uyanınca dün gece aklıma geldiğinde ben bunun için mi üzülmüşüm diyip gülüyorum kendime yalnız kalmaya hiç müsait birisi değilim çok hassasım. Sabah eşim gelince yine ne oldu, ağlayacak ne buldun bu sefer diyor koşup sarılıyorum ona motive ediyor Beni. Ve biraz kıskanıyorum onu. Dışarıda herkes bizi çok yakıştırır, eşim bir bayanla konuştuğu zaman bile hemen kıskanırım araya girererim. Birde böyle şeyler olunca ciddi ciddi üzülüyorum. Şuanda da uyuyamadım işte eşim yok evde sohbet edebilmek için burda konuşuyorum herkes de yattı Galiba, ilginiz için çok teşekkür ederim. Motive ettiniz beni...

Öncelikle elimden geldiğince kapalı konuşmaya çalışıcam, varsa bir yanlış üslubum kusura bakmayın. Konunun cinselliğe mı burayamı açılacağını karar veremedim. O yüzden yanlış yere açtım ise cinselliğe taşınırsa memnun olurum.

Ben genelde kendime bakarım doğal olarak eşimin de hoşuna gider. Kuaför de saçlarımı yaptırırım mesela habersiz sürpriz yaparım, beğenir çok güzel olmuşsun der. Bazen beraber alışverişe çıktığımızda AVM de gezerken bir şey görür şunu denesene der, bende giyerim beğenirim ama gerek yok desem bile alır. Yemek yeriz bir yerde bir sürü sipariş verir. Çok yememeye çalışırım ama senin boyun uzun ye bişiy olmaz, ben seni her zaman beğenirim der.

Son zamanlarda yaklaşık 1 aydır falan gece beraber olmak istediğimizde üstümü çok fazla çıkarmamı istemiyor:KK43: bunu evliliğimizin ilk zamanları yaşamıştım ama sonra aşmıştık.

Yani o her zaman üstünü tamamen çıkarır ama benim yatağa geçip üstüme nevresimi çekinceye kadar üzerimi çıkarmamı istemiyor. ışığı da genelde kapatır ama gece lambasını yakar. Ben bazen diyorum rahat edemiyorum böyle çıkarim şimdi diye. Yok illa yatağa geçicem üstüme nevresimi çekicem o gelicek sonra yavaş yavaş çıkarıcam.

Bildiğiniz pijama takımı ile giriyorum yatağa o üstünü tamamen çıkarıyor, bana çıkarttırmıyor. Geçen gün ona sormadan çıkarmaya başladım ışık açıkken, canım dur napıyosun çıkarma dedi. Biraz ciddi ve sert bir şekilde niye çıkarmim ya rahat edemiyorum terliyorum dedim. Yok olmaz sakın he dedi.

İlişki ye başlamadan önce ancak çıkartıyorum ama ondada mecbur aşağıda bişiy yok ama o zaman da südyeni çıkartmamı istemiyor. Diretiyor hatta. Yine sert bir şekilde 'demirleri sırtımı çiziyor bununla durmak ne kadar zor biliyor musun, niye bu kadar diretiyorsun' dedim. Sen istediğini yapıyorsun beni niye rahat bırakmıyorsun dedim. Böyle tepki verince biraz yumuşadı, ama bişiy diyemedi yine.

Bu konuyu İnternetten biraz araştırdım erkekler bunu genelde ya sürekli aynı kişi ile birliktelik yaşarken istiyorlarmış sıkıldıkları için biraz daha gizem heyecan katmak için. yada birlikte olduğu kişi kilolu selülitli yani hoş ilgi çekici bir görünümü olmadığı zaman talep ediyorlarmış.

İki ihtimal de beni çok üzüyor, sürekli kafamda bu konu düşünüyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Akşam otururken bana birliktelik istediğini ima ettiğinde veya öpüp sarıldığında bu olay aklıma geliyor. Ve soğuyorum duraksıyorum kendimi geri çekiyorum. Bunu da fark ediyor birşey mi oldu diyor. Cevap veremiyorum:KK43: Bir kaç defa onu yokladım kilomu aldım acaba falan yaptım, yok ya ne alakası var ben seni her halinle seviyorum diyor:KK43: ama birliktelik yaşarken yine yüzümden başka hiçbir yerimi görmüyor desem yalan olmaz:KK43:
Cevap veremiyorum demissiniz eşiniz belli ki sizi önemseyen biri yoksa her erkek o hafif sogumayi uzak durmayı önemsemez üstelik sormuş soylemenizi gerekirdi. Ayrıca evliliginizin ilk zamanları da bunu yapıyormuş bu bana daha çok dini temelli geldi açıkçası ama tabi kendisinin yapmayıp sadece size yapıyor olması biraz bu fikrimi çökertiyor. Benim eşim de zaman zaman yapar hatta üşüme falan der . Benim de fiziğin gayet düzgün boyum uzun fazla kilom hiç yok ama yine de internette acaba bu neden olur diye arastirmayin herkesin düşüncesi yetiştirilme şekli farklı bunun cevabı kesinlikle eşinizde oturun konuşun sizi nasıl etkilediğini anlatın

Cnm sıkıntı etme kendine erkek kismin haycani meraki sever soyunma yataga öyle gir rahatsiz olacagin seyleri cikar ama istedigi gibi giyin eger cani isterse kendi cikarir senin uzerinden benim esimde der fazla soyunma diye ilk aylari oyle dedi dedim demekki boylesi daha iyi soyunmadım aksine degisik seyler giyip yataga girdim kendi soyundursun diye onun icin sıkıntı yapma cani isterse kendi soyundurur .. bu arada sudyenin demirinin ne kadar kotu ettiğini bende biliyorum seni anliyorum☺ elinden geldikçe yatakta ciplak olma esin istesin zamnla asarsizin .ben astim cnm insAllah sende asarsin bu sorunu

Söyle bi durum olabilir, kendimden örnek vereyim kendim dahil çıplak insan vücudu görmekten nefret ediyorum.kendime bile duşta vs bakmamaya çalışırım. Evliliğin basında da olmuşsa muhtemelen eşinizde de böyle bi durum var. Herkese tahrik edici gelen şeyler bazı insanlara hoş gelmeyebilir

Ben evde aşırı rahat takılan biriyim. Özellikle yazları, ince kumaş pijama şort atları, göbeği açık askılılar veya sporcu atleti tarzı atletler. Pamuklu kumaştan rahat elbiseler. Hani dışarıda da giyilebilen tarzda olanlardan. Üst bedenim yok benim. Doğum yapsam da hep xs kalıyor. Alt beden daha doğrusu kalça basen var. Basen ilk doğumdan sonra yüze yüze gitti. Hatta selülitte kalmadı ama o döneme dek hamilelikte kalça altlarımda biraz çatlaklar kalmıştı (ilginçtir çatlak geçmez derler ama yüzünce onlarda gitti) ve doğumda bücut esnediği için doğum sonrası kalçalarımda selülitler oluştu.

Bir ara eşim sürekli takılıyordu bana, "Aa, senin selülitlerin var," falan. Tamamen beni sinir etmek için. Çünkü biz sürekli takılırız birbirimize böyle ve ben hayatta takılmam öyle şeylere. Birde beni sinir etmeye bayılıyor, sinir edemedikçe sürekli böyle takılıyor. Tatlı-sinirli hallerimi çok sever eşim. Kendimi seviyorum ve vücudumu da olduğu gibi benimsiyorum. Bir şeyi değiştirmek istersem kendi mutluluğum için yaparım. Şuanda da kalçalarımda biraz selülitler oluştu, malum ikinci kez doğum yaptım ve 50 kilodan 75 kiloya çıkmıştım. Bana ciddi ciddi şuranı beğenmiyorum dese, yav he der geçerim doğrusu.

Yatakta da takılmaz öyle şeylere. He takılırsa kusura bakmasın ben onun gorilden hallice tüyleri ile yaşıyorsam o da benim selülitlerimle barışacak. Ayrıca, dengesiz. Hem selülit diyor hem de kalça seviyor. Kendini sev önce, vücudunda eşinin sevmediği şeyler varsa var. Sen kendini öyle seviyorsan no problem.

Yatakta da takılmaz öyle şeylere. He takılırsa kusura bakmasın ben onun gorilden hallice tüyleri ile yaşıyorsam o da benim selülitlerimle barışacak. Ayrıca, dengesiz. Hem selülit diyor hem de kalça seviyor. Kendini sev önce, vücudunda eşinin sevmediği şeyler varsa var. Sen kendini öyle seviyorsan no problem.
Kilo fazlam var, kilo alıp vermeye bağlı çatlak ve selülitim var. Kendim takılmam, karşımdaki takılır ve bu yüzden bana kendimi kötü hissettirmeye çalışırsa "öptüm kib bye" der giderim. Hatta ilişki sonrası gayet de birbirimizin yanında evde çıplak gezmeyi severim. Sonuçta karşımdakinin de fiziksel kusurları var, benim de var. Dediğiniz doğru, herkes önce kendini sevecek. Ben hep diyorum valla "malzeme bu napayım".

Konu sahibi, gerçekten ilginç geldi durumunuz bana. Yani hiç çıkartmasa tamam tahmin yürütürüm, dedikleri gibi erken boşalsa yine tahmin yürütürüm ama şu durumda aklıma bir şey gelmedi :işsiz:

Hayır bir de göğüs bölgesi önsevişmede aktif kullanılan bir bölge normalde. Sizin öyle bir talebiniz olmuyor mu sütyen çıkartmak dışında, onu da mı reddediyor? Yani acaba komple göğüs bölgesine karşı bir şeyi mi var?

Kilo fazlam var, kilo alıp vermeye bağlı çatlak ve selülitim var. Kendim takılmam, karşımdaki takılır ve bu yüzden bana kendimi kötü hissettirmeye çalışırsa "öptüm kib bye" der giderim. Hatta ilişki sonrası gayet de birbirimizin yanında evde çıplak gezmeyi severim. Sonuçta karşımdakinin de fiziksel kusurları var, benim de var. Dediğiniz doğru, herkes önce kendini sevecek. Ben hep diyorum valla "malzeme bu napayım".

Konu sahibi, gerçekten ilginç geldi durumunuz bana. Yani hiç çıkartmasa tamam tahmin yürütürüm, dedikleri gibi erken boşalsa yine tahmin yürütürüm ama şu durumda aklıma bir şey gelmedi :işsiz:

Hayır bir de göğüs bölgesi önsevişmede aktif kullanılan bir bölge normalde. Sizin öyle bir talebiniz olmuyor mu sütyen çıkartmak dışında, onu da mı reddediyor? Yani acaba komple göğüs bölgesine karşı bir şeyi mi var?
Aynen. Karşındaki insanın niyeti de önemli. Eşim gerçekten kendimi kötü hissedeyim diye fiziksel kusurlarıma laf söylese amacın ne, derim. Çünkü, açık açık beni mutsuz etmeye çalışıyordur.

Back
X