Bu heyecanları iyi bilirim inşallah vardır kuruma çizgisi değildir hemen kan vermelisin gönlünce olsun her şeyBugun catlatmanin 14cu gunu kizlar ustdeki testi 12ci gunde yapmistim alttakini bugun. Sizce varmi bisey?
Eki Görüntüle 2816864
Heveslendirmek istemem canım ama 12. Gün negatif çıkmış 14. Gün pozitif tam tersi olsa yok derim mantıken.. Alttaki de var gibi görünüyor hayırlısı olsun kan ver kesinleşsin canım en azından sonucu öğrenir rahatlarsınBugun catlatmanin 14cu gunu kizlar ustdeki testi 12ci gunde yapmistim alttakini bugun. Sizce varmi bisey?
Eki Görüntüle 2816864
Bugun catlatmanin 14cu gunu kizlar ustdeki testi 12ci gunde yapmistim alttakini bugun. Sizce varmi bise
Canım usttekinde yok ama alttaki bana bozuk gibi geldi testin varsa birdaha yap benceBugun catlatmanin 14cu gunu kizlar ustdeki testi 12ci gunde yapmistim alttakini bugun. Sizce varmi bisey?
Eki Görüntüle 2816864
Üstekinde yok ama alttakinde var
Kan vermelisin bence o kesin sonuç verir
Bariz var canım kan ver yarınBugun catlatmanin 14cu gunu kizlar ustdeki testi 12ci gunde yapmistim alttakini bugun. Sizce varmi bisey?
Eki Görüntüle 2816864
Negatife çevirdim var kuzum gözün aydınBugun catlatmanin 14cu gunu kizlar ustdeki testi 12ci gunde yapmistim alttakini bugun. Sizce varmi bisey?
Eki Görüntüle 2816864
12.ci günde yaptığınız testte cok çok silik çizgi var 14.günde biraz daha belirginleşmiş hamilelik var gorunuyor. Yarin kan testi yaptirmalisiniz bence:)Bugun catlatmanin 14cu gunu kizlar ustdeki testi 12ci gunde yapmistim alttakini bugun. Sizce varmi bisey?
Eki Görüntüle 2816864
Yaa neguzel konusuyonnBariz var canım kan ver yarın
Korkuyorumda yaptirmaya ama yarin olmazsada diyer gun yaptiririm insallah12.ci günde yaptığınız testte cok çok silik çizgi var 14.günde biraz daha belirginleşmiş hamilelik var gorunuyor. Yarin kan testi yaptirmalisiniz bence:)
Ayy insallah vardir canim tesekkur ederimNegatife çevirdim var kuzum gözün aydın
Negatife çevirdim var kuzum gözün aydın
Sabah ilk idrarla mi yaptın canmEki Görüntüle 2817532 sence niye boyle olduu??
Yok ilk idrar deyildi. Sabah ictim 2saat sonra yaptim testiSabah ilk idrarla mi yaptın canm
Ondan dolayı böyle olmuştur kuzum keşke ilk idrarla yapsaydın daha net olurduYok ilk idrar deyildi. Sabah ictim 2saat sonra yaptim testi
Insallah oyledir canim cok moralim bozuldu bugun esime soylicektim cunki. Bide dun bi agri kesici aldim basim cok cok fenaydi eve dogal qaz sizmisti ondan oldum herhalde. Ilac etkileye bilirmi?Ondan dolayı böyle olmuştur kuzum keşke ilk idrarla yapsaydın daha net olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?