- Emoji Skoru
- 6.944
- Puanlar
- 248
Yahu ne kadar büyütmüşsün,ne kadar abartmışsın,ne kadar büyük bir yıkım haline getirmişsin.Her duyguyu olduğundan fazla yaşıyorsun sanırım.Herkesi gözünde büyük görüyorsun sanırım.Bak tatlım o çok kültürlü,çok olgun dediğin adam,gerçekten aklı başında kültürlü olgun olsa,ayakları yere basar,gidipte nette boş boş hiç tanımadığı kızlarla geyik yapıp ümit vermez.Hırlı mıdır hırsızmıdır,evlimidir bekarmıdır,sapıkmıdır salakmıdır bilmiyorsun.Kusura bakma,netten arkadaşlık ettiğin ne idüğü belisiz adamdan da ne tür mantıklı güzel bir hareket bekliyorsun.Hem niye seni aşağılasın gülsün.Boşver ya,kaç yıllık sevgililer evliler ayrılıyor icabında.Kimseye kendini küçültmeÇok haklısınız keşke yapmasaydım kendimden üstün gördüm saygı gösterdim o çok kültürlü olgun adam benim yaptığımı yapamadı bir daha asla netten görüşmem gerçekte de görüşemem artık heralde kimseye güvenmemeyi öğreniyorum yavaşca. Hata işte diyip önüme bakamıyorum bni çok yıkıyor hayatta insan hatalarla olgunlaşır ama bu süreç çok sancılı şimdi nasılda gülüyodur beni aşağılıyodur diyip kahroluyorum kendimden nefret ediyorum![]()