Beni begenmediler sanırım:))

Yokyaa

Acı yok raki
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
269
93
98
32
Kızlar aklıma takılan bişey var sizinle paylaşmak istiyorum. Bu temmuzda nişanladım nişanlımın çok iyi bir ailesi var hersey yolunda çok şükür ama soyle bi sıkıntı var. Üç görümcem var hepsiyle iyiyiz ama biri bana sürekli nişan resimlerine bakanlar seni hiç begenmedi ama canlı görünce çok begendiler resimlerde kötüsün falan sürekli bunu soyluyor. Yengeleri ise resimlerimize bakıp yok göbeklisin yok elbisen neden kırmızı neden balık elbise o bu yedi beni biraz ezmeye çalıştı.bi gelinlik modeli gösterdim nişan elbisen gibi defolu olmasın dye laf sokto ki elbisem defolu değildi. Şimdide nişanlım ve bnm için o senden dha ıyı senın yanı da lafın olmaz gıbısınden oyle bı laf dediki görümcemle çok üzüldüm. Htta kıyaslama bile yaptığım için gulduler bna. Nasıl tepki vereyım bilemedım ama uzuldum çünkü hla bunu yapmaya devam edıyolar. Bna bı akıl verırsenız sevınırım. Resımlerımızıde koyabilirim:)

Resmimide görüyosunuz kızlar:))

Sonuçta iki taraf birbirini sevmiş evlilik yolunda adım atılmış .
Acaba kıskançlık mı var ?
Bazıları kendinden güzeli kaldıramaz laf söyler aşağılamaya çalışır .
Profildeki senin fotoğrafın sanırım hoş görünüyorsun .

Nasıl oldugunuzun bır önemi yok sonuc olarak nısanlınız begenmiş vs.. Şimdiden bu tarz konuşmalara izin verırsenız işiniz hayli zor. Insanlar dupeduz hakaret edıyor sız ne yapıyorsunuz. O an sorgulamalısınız. Yada hıcbır skılde muhattap olmayın gıtmeyın konuşmayın ararsa cevap vermeyın aramayın. Neden dıye sorulsugunda bu tarz konuşmaların sızı ıncıttıgını öne surun.

nişanlının ailesi hakikaten çok iyi insanlarmış!
ne manyak insanlar var ya. gayet güzel bir kızsın,görümcene kardeşinin bratt pit olmadığını hatırlat.yalnız başında cevabını vermezsen bunlara ömür boyu çekersin.
seni sevmezler diye lafını esirgeme sakın.aksine hazır başlangıçtayken lafını yapıştır ki , kolay lokma olmadığını anlasınlar

Ooo şimdiden gorumceler yengeler filan.. valla işin zor.. dur sana daha fragman izletmisler.. asıl filmi sen düğünden sonra gör.. güzelsin bakimlisin ya maşallah.. daha çook ugrasirlar senle.. şimdiden sabır diliyorum..

Kulaklarınızı tıkamayı gülüp geçmeyi öğrenin.
Belliki sizi üzmeye sinirlendirmeye belkide sindirmeye çalışıyorlar
Ya pişkinlik yapıp hazır cevap olup altta kalmayacaksınız
Yada aldırış etmeyip kayle almayacaksınız
Iki türlüde sizi komplekse sokmalarına izin vermeyin
Kendinize güvenin. Elbiseyi siz beğenmişmiydiniz önemli olan o. Defoymuş göbekli gösteyormuş vs it ürür kervan yürür

Sanırım ailece gösterişi seviyorlar.
Aynı şeyleri ben de yaşadım eşimin ailesiyle ama bunları kafanıza takmayın.
Sizinkiler şatafatlı, abartı görünümü tercih ediyor olabilir.
Anladığım kadarıyla, sade ve zarif bir tarza sahipsiniz ve bu onlara uymuyor.
Kimseye uymak, kendinizi beğendirmek hatta ve hatta gelinliğinizi sormak durumunda değilsiniz.
Siz kendinize neyi yakıştırıyorsanız, isterse dümdüz olsun emin olun çok güzelsiniz, nişanlınız da bu şeklinizle beğenmiştir.
Onlara soru sormaz, yorum yapmalarına müsade etmezseniz hiç sorun kalmaz.

Guzel olup olmamak burda problem degil bence.cok cirkin olsanda bunlar senin hakedicegin sözler degil.anladigim kadariyla samimi ve sicak bi iliskiniz olsun istiyosun ama bu şekilde sana sadece iki seçenek sunulur ya agizlarinin payini vericeksin yada
Araya kocaman bi mesafe koyucaksin ki bence en mantiklisi bu olur

Vay be nasıl bu kadar sabırlı olabildin bu nezaket yoksunu insanlara karşı, ben rahat durmaz sayardım

Materyalizm empoze edildikçe, medya estetikli yüzleri, 0 beden modelleri gözümüze gözümüze soktuğu sürece ne bıçak altına yatma biter ne de sahip olduklarıyla mutlu olan kadınlar kalır dünyada.

Görümceleri eltileri biraz kurcalasan altından ne kompleksler, ne mutsuzluklar çıkar tahmin bile edemezsin, böyleleri kendinde olmayanı karşısındakinde kusur olarak görür, kısacası boş kafalar boş işlerle uğraşır, onlarla içli dışlı olmamanı tavsiye ederim, özgüvensizliklerini bulaştırırlar sana farkında bile olmazsın.

ayy nekadar ayıp ve gereksiz muhabbetler ya...bir insanın yüzüne baka baka bunlar denir mi...boşver görme duyma..yada arada okkalı cevaplar ver..herkes aynaya dönsün bir baksın de mesela..

Birşey diyeceğim bu hakaretler yapılırken nişanlın nerede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…