Resmimide görüyosunuz kızlar:))Kızlar aklıma takılan bişey var sizinle paylaşmak istiyorum. Bu temmuzda nişanladım nişanlımın çok iyi bir ailesi var hersey yolunda çok şükür ama soyle bi sıkıntı var. Üç görümcem var hepsiyle iyiyiz ama biri bana sürekli nişan resimlerine bakanlar seni hiç begenmedi ama canlı görünce çok begendiler resimlerde kötüsün falan sürekli bunu soyluyor. Yengeleri ise resimlerimize bakıp yok göbeklisin yok elbisen neden kırmızı neden balık elbise o bu yedi beni biraz ezmeye çalıştı.bi gelinlik modeli gösterdim nişan elbisen gibi defolu olmasın dye laf sokto ki elbisem defolu değildi. Şimdide nişanlım ve bnm için o senden dha ıyı senın yanı da lafın olmaz gıbısınden oyle bı laf dediki görümcemle çok üzüldüm. Htta kıyaslama bile yaptığım için gulduler bna. Nasıl tepki vereyım bilemedım ama uzuldum çünkü hla bunu yapmaya devam edıyolar. Bna bı akıl verırsenız sevınırım. Resımlerımızıde koyabilirim:)
Kızlar aklıma takılan bişey var sizinle paylaşmak istiyorum. Bu temmuzda nişanladım nişanlımın çok iyi bir ailesi var hersey yolunda çok şükür ama soyle bi sıkıntı var. Üç görümcem var hepsiyle iyiyiz ama biri bana sürekli nişan resimlerine bakanlar seni hiç begenmedi ama canlı görünce çok begendiler resimlerde kötüsün falan sürekli bunu soyluyor. Yengeleri ise resimlerimize bakıp yok göbeklisin yok elbisen neden kırmızı neden balık elbise o bu yedi beni biraz ezmeye çalıştı.bi gelinlik modeli gösterdim nişan elbisen gibi defolu olmasın dye laf sokto ki elbisem defolu değildi. Şimdide nişanlım ve bnm için o senden dha ıyı senın yanı da lafın olmaz gıbısınden oyle bı laf dediki görümcemle çok üzüldüm. Htta kıyaslama bile yaptığım için gulduler bna. Nasıl tepki vereyım bilemedım ama uzuldum çünkü hla bunu yapmaya devam edıyolar. Bna bı akıl verırsenız sevınırım. Resımlerımızıde koyabilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?